Ναι ναι θα γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής και ότι ραντεβού θα κλείσεις θα σου ακυρωθεί. Επίσης ότι μηχάνημα αγοράσεις θα σου χαλάσει η θα το επιστρέψεις πίσω. Επίσης αν κανονίσεις κάτι και αυτό θα σου πάει στραβά. Επίσης με τον Ανάδρομο Ερμή δεν θα μπορείς να κλείσεις συμφωνίες και γενικώς καλό είναι να μπεις στο ψυγείο για κανα 15ήμερο και θα τα πούμε τότε. Και ύστερα ξυπνήσαμε!

Κουράστηκα πραγματικά απο το 1995 2-3 φορές το χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Αν οι εκλείψεις είναι το τρομοκρατικό όργανο του Αστρολόγου η αναδρομή του Ερμή είναι η ευκαιρία του για να σου τη σπάσει! Σαφώς και στατιστικά δεν υπάρχει καμία ΜΑ ΚΑΜΙΑ διαφοροποίηση των ακυρώσεων ανάμεσα σε έναν Ερμή ορθόδρομο με έναν Ερμή ανάδρομο. Απλά όταν στο μυαλό σου έχεις τον ανάδρομο Ερμή είναι πολύ εύκολο να πεις ότι η αναποδιά έγινε απο τον Ανάδρομο Ερμή ενώ όταν δεν υπάρχει απλά το μυαλό σου δεν έχει τρόπο να το εξηγήσει.

Επίσης μην ξεχνάμε ότι για τους πιστούς της αστρολογίας και όχι τους ερευνητές υπάρχει το φαινόμενο Placebo και η Αυτοεκπληρούμενη προφητεία.  Είναι πολύ πιθανό αν πιστεύεις ότι κάτι θα πάει στραβά να πάει απλά και μόνο επειδή έτσι το πιστεύεις. Στην πραγματικότητα η λειτουργία του Ερμή είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ. Τόσο σημαντική που μας βοηθά σε πολύ σημαντικές διαδικασίες. Όταν ένα σύστημα μαζεύει συνεχώς πληροφορίες κάποιες φορές αυτό παθαίνει υπερφόρτωση και όταν πάθει υπερφόρτωση τότε αυτό που έχουμε είναι η κατάρρευση του συστήματος.

Η λειτουργία λοιπόν του Αναδρόμου είναι ο μηχανισμός της ανατροφοδότησης και του ελέγχου. Μας βοηθά να μπορέσουμε να επαναγράψουμε και να επαναφέρουμε το νευρικό μας σύστημα σε μία ισορροπία ύστερα απο μία μακροχρόνια περίοδο λειτουργίας. Για αυτό και οι αναδρομές του Ερμής είναι πιο πολλές μέσα στο χρόνο αλλά και πιο σύντομες κάθε φορά. Σκεφτείτε τη λειτουργία του σαν τον Ύπνο. Όλη τη μέρα μαζεύουμε πληροφορίες κινούμαστε, δραστηριοποιούμαστε και κάνουμε πράγματα το βράδυ ο οργανισμός δεν αναπληρώνει απλά ενέργεια αλλά ο εγκέφαλος ανατροφοδοτεί όλα αυτά που έχουμε μάθει και τα κάνει δικό μας μέρος.

Η Ανατροοδότηση μας βοηθά να μπορέσουμε να διαχειριστούμε την καθημερινότητα στη συνέχεια και κυρίως να κρατήσουμε το νευρικό μας σύστημα αλλά και το σύνολο του οργανισμού μας σε ισορροπία. Για αυτό το λόγο και δύσκολες όψεις του Ανάδρομου Ερμή είναι οι πιο δύσκολες καθότι δείχνουν ότι οι καταγραφές και ο έλεγχος της ανθρωπότητας δεν είναι επιτυχής. Αυτό θα οδηγήσει σε νόσο και πολλά προβλήματα κοινωνικά και μη. Τα άτομα δε που μπορεί να έχουν πλανήτες στην αναδρομή του Ερμή είναι ιδιαίτερα σημαντικό να κοιτάξουμε τις όψεις που κάνουν.

 

Η αναδρομή του Ερμή στον Αιγόκερω θα φέρει καθυστερήσεις σε όσους προσπαθήσουν να κάνουν νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικά σχέδια ενώ λόγω της σχέσης του με άλλους πλανήτες θα φέρει έκρηξη βίαιων επεισοδίων για όλη τη διάρκεια του. Παρόλα αυτά είναι μία καλή περίοδος για να μπορέσετε να οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας και να βγάλετε άκρη σε πολύπλοκα θέματα της καθημερινότητας σας αλλά και της δουλειάς σας.  Η Αναδρομή του Ερμή σε ζώδιο της Γης μας κάνει να κοιτάξουμε λίγο καλύτερα την καθημερινότητα μας και να προσέξουμε να μην κάνουμε βιαστικά λάθη.

Οι Κριοί πρέπει να μάθουν να δουλεύουν πιο αποτελεσματικά

Οι Ταύροι να κυνηγούν καλύτερα τους στόχους τους

Οι Δίδυμοι να ξέρουν τι πραγματικά ζητάνε από τους άλλους

Οι Καρκίνοι να ξεκαθαρίσουν τις σχέσεις τους

Οι Λέοντες να κάνουν λειτουργική την καθημερινότητα τους

Οι Παρθένοι να δουν με καθαρό τρόπο τα αισθηματικά τους

Οι Ζυγοί να προσέξουν προβλήματα στο σπίτι τους

Οι Σκορπιοί να κοιτάξουν θέματα με το συγγενικό τους περιβάλλον

Οι Τοξότες καθυστερήσεις στα οικονομικά τους

Οι Αιγόκεροι να επαναπροσδιορίσουν τη ζωή τους

Οι Υδροχόοι να προσέψουν τη ψυχοσύνθεση τους

Οι Ιχθείς να αξιολογήσουν τις φιλίες τους.Συνέχεια παλιού ποστ

Ο

Ερμής αυτή τη φορά θα κάνει πολύ καλές όψεις όπως για παράδειγμα το Τρίγωνο με τον Ουρανό και το Εξάγωνο με την Αφροδίτη άρα η αναδρομή του ως προς το σύνολο θα είναι θετική. Αν θέλετε να μάθετε βέβαια προσωπικά πως μπορεί να σας επηρεάσει μπορείτε απλά να γράψετε απο κάτω τα προσωπικά σας στοιχεία και θα σας απαντήσουμε. Να είσθε καλά και μην φοβάστε τους ανάδρομους πλανήτες όσο τους ανάδρομους ανθρώπους.

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος απο τις 15/7 – 8/8 στο ζώδιο του Λέοντα επηρεάζοντας περισσότερο τα σταθερά ζώδια (Λέων, Υδροχόος, Ταύρος, Σκορπιός)