Ερωτισμός και ταξιδιάρικη διάθεση

Αυτό το διήμερο θα είναι πολύ πιο ήσυχο από τα προηγούμενα με πολύ λιγότερες εντάσεις και δυσκολίες ενώ και τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς θα περάσουν πολύ καλά. Η Αφροδίτη θα συνεχίσει να βρίσκεται μέσα στο ζώδιο των Διδύμων φέρνοντας αέρα αλλαγής στην ερωτική τους ζωή ενώ θα μπορούν να παίξουν κιόλας. Από την άλλη ο Άρης είναι και αυτός στο Ζυγό ευνοώντας τα πάθη και τους έρωτες στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι). Επίσης υπάρχει και σημαντική εξέλιξη και στα ζώδια της φωτιάς (Κριοί – Λέοντες – Τοξότες ) που όπως φαίνεται και αυτοί με τη σειρά τους θα κερδίσουν το κοινό τους και θα μπορέσουν να περάσουν πάρα πολύ καλά με τη σχέση τους ή με κάτι καινούριο. Τα ζώδια του Νερού και της Γης περνάνε πιο ήρεμες φάσεις και περιμένουν και αυτά τη σειρά τους να μπορέσουν να χαρούν περισσότερο το καλοκαίρι.

 

Στις 28 Ιουλίου η Σελήνη θα μπει στο ζώδιο του Τοξότη κάτι που θα κάνει τους περισσότερους να θέλουν να ταξιδέψουν, να βγουν έξω, να διασκεδάσουν να νοιώσουν όμορφα αλλά γιατί όχι…. Και να ξεπεράσουν τα όρια τους.  Τα ζώδια της Φωτιάς και δευτερευόντος του Αέρα θα περάσουν πολύ καλά και θα νοιώσουν ότι η ζωή τους επιτέλους αλλάζει άρα θα έχουν και μεγαλύτερη διάθεση να παίξουν.

 

Την ίδια μέρα ο Ήλιος κάνει μία παραλληλία με την Αφροδίτη που σημαίνει ότι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ ρομαντικό και ερωτικό διήμερο που θα βοηθήσει να περάσουν καλά κυρίως οι Λέοντες και οι Δίδυμοι ενώ μαζί τους και οι Κριοί, Ζυγοί, Τοξότες, Υδροχόος ευνοούνται.  Το βράδυ όμως του Σαββάτου γίνεται ακόμη πιο ερωτικό με τον Ερμή να κάνει μισό τετράγωνο με την Αφροδίτη κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξουν πολλά όμορφα λόγια που θα εντυπωσιάσουν πολύ τους ανθρώπους. Το μισό τετράγωνο όμως δείχνει ότι πολλές γνωριμίες μπορεί να εμποδιστούν και να μην μπορέσουν να πάνε καλά γιατί μάλλον θα είναι κάποιοι ντροπαλοί και δεν θα θέλουν να ρισκάρουν. Για αυτό αν σας τύχει κάτι μην ντραπείτε, προσεγγίστε και μιλήστε.

 

Την επόμενη μέρα έχουμε επίσης τη σύνοδο του Ερμή με τον Ήλιο, μία όψη που θα βοηθήσει στο ξεμπλοκάρισμα της επικοινωνίας από τη μία αλλά από την άλλη αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να προσέξουμε στις σχέσεις μας τον εγωισμό μας καθότι μπορεί να μας οδηγήσει σε συγκρούσεις. Τα ζώδια της φωτιάς είναι αυτά που θα περάσουν πιο έντονα αυτή τη μέρα αλλά και τα ζώδια του αέρα δευτερευόντος.

 

Τα 12 ζώδια

Κριός: Σίγουρα είναι ένα πολύ καλό διήμερο αυτό για εσάς και θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε αν είσθε μόνοι κάτι πολύ καλό. Οπότε βγείτε και φορέστε τα καλά σας.

Ταύρος: Περισσότερη ηρεμία έχει αυτή η περίοδος παρά πολλές εντάσεις. Ίσως να σας λείπει λίγο παραπάνω ένταση και ζωντάνια όμως το Σ/Κ δεν είναι κακό μπορεί να σας δώσει όμορφες στιγμές με το σύντροφο σας.

Δίδυμοι: Πετάτε αυτό το Σ/Κ μην κάτσετε σπίτι σας καθόλου ο κόσμος σας περιμένει να του δείξετε τη σημαίνει διασκέδαση και βέβαια περιμένει να σας λατρέψει. Αν είσθε μόνοι είναι η μέρες σας…

Καρκίνος: Σχετικά ήρεμες μέρες χωρίς πολλά – πολλά αλλά με πολύ αγάπη και ενδιαφέρον από την οικογένεια και τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Δεν είναι εποχή ακόμη νέων γνωριμιών.

Λέων: Ο Βασιλιάς του ζωδιακού έκατσε στη θέση που του αξίζει. Είναι μία υπέροχη περίοδος αυτή για εσάς με πολλές ευκαιρίες να περάσετε καλά με το σύντροφο σας ή και με κάποιον άλλο..

Παρθένος: Περισσότερο θα έχετε όρεξη να μείνετε σπίτι παρά να βγείτε έξω είναι η αλήθεια όμως ο χώρος δεν παίζει ρόλο και τόσο όσο η διάθεση να μπορέσεις να διορθώσεις προβλήματα και η περίοδος αυτή προσφέρετε.

Ζυγός: Από τη μία θα περάσετε πολύ καλά με ανθρώπους γύρω σας, από την άλλη όμως όλο και κάτι θα σας φταίει. Για αυτό σταματήστε όλη την ώρα να σκέφτεστε και γευτείτε ένα πολύ καλό διήμερο για εσάς.

Σκορπιός: Χαλαρή περίοδος αυτή για εσάς με λίγες εντάσεις και δυσκολίες, θα δείτε ότι περισσότερο θα θέλετε να ηρεμήσετε παρά να οργιάσετε στα club. Παρά όλα αυτά όμως μπορείτε να διορθώσετε τη σχέση με το σύντροφο σας.

Τοξότης:  Ποιος σας πιάνει. Με τη Σελήνη στο ζώδιο σας αυτό το διήμερο τα γεγονότα θα έρθουν γρήγορα και θα είναι ακατάπαυστα. Θα περάσετε όμως πολύ καλά και με μπόλικη δόση τρέλας θα μάθετε στο κόσμο τι θα πει Τοξότης.

Αιγόκερως: Περισσότερο μέρα εργασιακών και οικονομικών σκέψεων αν όμως κάποιος σας προτείνει κάποιο ποτάκι μην πείτε όχι, θα μπορείτε να περάσετε καλά. Αφήστε τα βάρη των ευθυνών για άλλη μέρα.

Υδροχόος: Ερωτική μέχρι να σπάσει ο Υδράργυρος αυτή η περίοδος, δεν θα πρέπει να τη χαραμίσετε με τίποτα και να μείνετε στο σπίτι. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να βγείτε και το Σ/Κ υπόσχεται παθιασμένη νέα σχέση ή ανανέωση της υπάρχουσας.

Ιχθείς: Σίγουρα αυτή είναι μία περίοδος προβληματισμού, σαν κάτι να μην πηγαίνει καλά και να το σκέφτεστε όλη την ώρα. Νομίζω όμως ότι πρέπει να δώσετε και εσείς ένα διάλλειμα στον εαυτό σας και να περάσετε λίγο ήρεμα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.