Το διήμερο αυτό είναι σχετικά ήρεμο χωρίς πολλές αναταραχές και προβλήματα. Παρόλα αυτά θα υπάρχει μία αίσθηση ανικανοποίητου και μία αίσθηση μοναξιάς στο κόσμο. Πολλοί άνθρωποι στην μοναξιά τους πιθανών και να βουτήξουν στο αλκοόλ (οδήγηση και ποτό σκοτώνει να θυμάστε) ενώ άλλοι θα πουν ψέματα είτε σε σχέσεις μιας βραδιάς είτε σε σχέσεις που τους έχουν πληγώσει. Προσοχή λοιπόν αν έχετε υποψιαστεί ότι είσαστε ή ρεζέρβα ενός ανθρώπου αν ξαφνικά σας θυμηθεί αυτή το διήμερο απλά μην πείτε ναι στην ξαφνική πρόσκληση να περάσετε από το σπίτι να πιείτε ένα ποτό.

 

Η Αφροδίτη πια είναι στον Καρκίνο και γινόμαστε περισσότερο συναισθηματικοί και ευαίσθητοι αλλά ακόμη δεν μπορούμε να εκφράσουμε το συναισθηματισμό αυτό. Ο πολύς καιρός της παραμονής της στους Διδύμους μας έμαθε να  μιλάμε εύκολα για αυτά που αισθανόμαστε και μας αρέσουν αλλά μας έκανε να ξεχάσουμε να νοιώθουμε αυτά που υπάρχουν μέσα μας και αυτά που πρέπει να ζήσουμε με το σύντροφο σας. Ο Άρης μέσα στο ζώδιο του Ζυγού μας κάνει πιο εκλεπτυσμένους και μειώνει την επιθετικότητα μας ενώ η Σεξουαλικότητα είναι πιο εξευγενισμένη και ήρεμη. Η Αφροδίτη όμως ζητά περισσότερο πάθος ενώ ο Άρης ζητά περισσότερη σκέψη. Σε αυτό το διανοητικό τετράγωνο αυτών των πλανητών ο κόσμος θα είναι χαμένος ανάμεσα στο εγκεφαλικό σεξ και στην ανάπτυξη αισθημάτων ασφάλειας.

 

Η ερώτηση είναι γνωστή από το παρελθόν: να κάνω το σεξ μιας βραδιάς χωρίς συναίσθημα. Η απάντηση είναι πάντα μία: χρειάζεσαι να το κάνεις;

 

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων αυτό το διήμερο θα δώσει μία τελευταία νίκη στον εγκεφαλικό έρωτα των αέρινων ζωδίων που μας οδήγησαν σε ένα συναρπαστικό αλλά λίγο στεγνό ερωτικά καλοκαίρι.  Έτσι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι καταφέρνουν να περάσουν ένα πολύ εντυπωσιακό και ερωτικό σαββατοκύριακο αλλά και τα ζώδια του Νερού αρχίζουν να παίρνουν την Ρεβάνς τους με τους ταλαιπωρημένους Καρκίνους να ανασαίνουν, τους Σκορπιούς να βρίσκουν την ελπίδα που συνήθως τη χάνουν και τους Ιχθείς να μπορούν να ξεμουδιάσουν από την στασιμότητα μηνών.

 

Ο Ήλιος βέβαια μέσα στο Λιοντάρι συνεχίζει να δίνει στα Λιοντάρια περισσότερες ευκαιρίες για παιχνίδι και έρωτα ενώ λίγο από τη λάμψη παίρνουν και οι Τοξότες – Κριοί.

 

Στις 11 Αυγούστου ο Ερμής σε Χιαστί με τον Ποσειδώνα επηρεάζει αρνητικά Λέοντες και Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου φέρνοντας ψευδείς καταστάσεις στην επιφάνεια άρα και τελικά αποσαθρώνει καταστάσεις που δεν έπρεπε να υπάρχουν καθόλου. Λίγο μετά το ημιεξάγωνο Ουρανού  – Χείρωνα βοηθά τους Κριούς – Ζυγούς και Ιχθείς – Παρθένους να μπορέσουν να κάνουν μία νέα ερωτική αρχή από μία ξαφνική γνωριμία.

 

Στις 12 Αυγούστου το ενάμιση τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα είναι σήμα κατατεθέν για τους Ζυγούς και τους Ιχθείς ότι δεν ζουν τη ζωή που θα ήθελαν και μπορεί πάνω σε αυτή τη συνειδητοποίηση να βρουν την ψεύτικη χαλάρωση σε ένα ξένο κορμί.

 

Τα 12 ζώδια:

 

ΚΡΙΟΣ

Είναι μία σχετικά θετική περίοδος για εσάς που θα σας βοηθήσει να μπορέσετε να βγείτε από συναισθηματικά αδιέξοδα. Η περίοδος είναι θετική περισσότερο για παιχνίδι.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Περισσότερο χαλαρή και ήρεμη αυτή η περίοδος θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στη σχέση σας αλλά και θα σας δώσει να καταλάβετε πόσο σας αγαπάει ο σύντροφο σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπερδεμένοι ανάμεσα στο παιχνίδι και στο συναίσθημα πιο πολύ θα χάσετε τη διάθεση σας από μόνοι σας. Για αυτό και χρειάζεται προσοχή στις επιλογές σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από τις λίγες στιγμές της χρονιάς όπου μπορείτε να παίξετε και να περάσετε καλά χωρίς να φοβάστε τις συνέπειες του ερωτικού παιχνιδιού.

 

ΛΕΩΝ

Λάμπετε και μπορείτε να το δείτε καθαρά αυτό, είναι μία περίοδος όπου μπορείτε να τραβήξετε πολύ καλά πρόσωπα γύρω σας. Αν είσθε ελεύθεροι είναι η περίοδος να κάνετε μία σταθερή σχέση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Περισσότερο βαρετό αυτό το σαββατοκύριακο, χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις. Φροντίστε να περάσετε καλά απλά με τη παρέα σας ή τον σύντροφο σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Έχετε πολλές ανάγκες που όμως είναι ανικανοποίητες, έτσι θα προσπαθήσετε να τις καλύψετε με οποιοδήποτε τρόπο. Μην πληγώσετε όμως ανθρώπους πάνω στο πάθος σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μία θετική περίοδος για να μπορέσετε να παίξετε και να διασκεδάσετε με ανθρώπους βρίσκοντας και το κατάλληλο άτομο που θα μπορούσε να σταθεί δίπλα σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ παιχνίδι αλλά όχι κάτι σοβαρό προς το παρόν. Ίσως και εσείς δεν είσαστε στη κατάλληλη διάθεση να κάνετε μία νέα αρχή.  Η σχέση σας μπορεί να ανανεωθεί αυτές τις μέρες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παίρνετε μία σημαντική ανάσα από τις δυσκολίες της χρονιάς. Με πάθος και ένταση αρχίζετε να ξυπνάτε από τα προβλήματα και κερδίζετε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μία σχετικά καλή περίοδος που θα πρέπει όμως κάποια στιγμή να αποφασίσετε επιτέλους τι θέλετε να κάνετε. Αν θέλετε να προχωρήσετε με ένα πρόσωπο η όχι ή αν θέλετε να χωρίσετε με κάποια υπάρχουσα σχέση σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Το ερωτικό παιχνίδι αρχίζει να γίνεται ενδιαφέρον και εσείς από κομπάρσος αρχίζετε ξαφνικά να γίνεστε πρωταγωνιστής. Η αλλαγή είναι σημαντική μπορείτε να έχετε κατακτήσεις, όλα πια είναι ανάλογα με τις αποφάσεις σας.