Ταξιδιάρικες αγάπες!

Ένα πολύ ήρεμο και ταξιδιάρικο σαββατοκύριακο με έρωτες αληθινούς αλλά και ψεύτικους βρίσκεται κοντά μας.

Η Σελήνη στον Τοξότη μέχρι τις 26 Αυγούστου το πρωί θα βοηθήσει τα ζώδια της φωτιάς να μπορέσουν να εκφραστούν περισσότερο ερωτικά και μαζί με αυτά και τα ζώδια του αέρα θα νοιώσουν αρκετά πιο άνετα στις καθημερινές τους επαφές.  Μετά που θα μπει στον Αιγόκερω έχουμε ουσιαστικά μία περίοδο όπου τα ζώδια της Γης γίνονται πιο εκφραστικά και περισσότερο δημιουργικά ενώ δευτερευόντως και τα ζώδια του νερού νοιώθουν καλύτερα και περισσότερο ήρεμα.

Στις 25/8 η Αφροδίτη θα κάνει ενάμιση τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργώντας σχέσεις που μπορεί να μην είναι και τόσο ξεκάθαρες ενώ μπορεί καρκίνου του 2ου δεκαημέρου και Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου να κάνουν σχέσεις που να μην είναι και τόσο τα πόδια τους στη γη. Γενικώς είναι μία μέρα με αρκετό ρομαντισμό αλλά και σχέσεις που βασίζονται στο όνειρο.

Στις 26/8 ο Άρης θα κάνει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα βοηθώντας τα ζώδια του νερού να περάσουν καλά και να ζήσουν το όνειρο τους  το οποίο και θα μπορέσει να γίνει πραγματικότητα. Είναι μία πολύ καλή περίοδος για να μπορέσουν οι άνθρωποι να εκφράσουν τα βαθύτερα ερωτικά τους συναισθήματα και κυρίως να μπορέσουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Τα ζώδια του νερού βέβαια ευνοούνται περισσότερο ιδιαίτερα του 1ου δεκαημέρου.

Τέλος ο Ερμής κάνει ένα πεντάγωνο με τον Άρη όπου Λέων του 3ου δεκαημέρου και Σκορπιοί του 1ου μπορούν στις σχέσεις τους να εκφράσουν το πάθος τους έντονο τρόπο ενώ και η σεξουαλικότητα τους θα είναι ιδιαίτερα πηγαία.

ΚΡΙΟΣ: Σημαντικά ήρεμο σαββατοκύριακο χωρίς πολλές εξελίξεις θα σας βοηθήσει να μπορέσετε να περάσετε καλά με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ: Πολύ σημαντική περίοδος γιατί σας βοηθά να μπορέσετε να γνωρίσετε καινούριο κόσμο και να κάνετε νέες σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ιδιαίτερα θετική περίοδος για να μπορέσετε να ηρεμήσετε ύστερα από τις εντάσεις του καλοκαιριού. Η περίοδος αυτή όμως ελλοχεύει πάντα τους μεγαλύτερους ερωτικούς κινδύνους γιατί ακριβώς δεν ψάχνετε εσείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πολύ καλή περίοδος αυτή, ερωτικά θα νοιώσετε ότι επιτέλους η ζωή σας αλλάζει και πως έχετε τη πολυτέλεια να αλλάξετε την καθημερινότητα σας. Νέες γνωριμίες και σχέσεις έρχονται να σας αλλάξουν αλλά και διόρθωση παλιών σχέσεων ανανεώνει τη ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Περισσότερο πάθος και ένταση παρά ηρεμία και λογική, αυτό το διήμερο θα έχετε πολύ όρεξη να σαγηνεύσετε το κόσμο με τα λόγια σας και τις πράξεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσοχή πολύ στις ψευδαισθήσεις και στις υπερβολές, παρά όλα αυτά αν έχετε ήδη μία σχέση θα μπορέσετε να περάσετε καλύτερα από ποτέ αυτό το χρόνο.

ΖΥΓΟΣ: Κάνετε μονίμως λανθασμένες κινήσεις που μπορεί να τις μετανιώσετε αν δεν προσέξετε. Δώστε λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι ένα πολύ καλό διάστημα επιτέλους για εσάς με πολύ πάθος και βάθος που μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή. Τα πράγματα στη ζωή σας δείχνουν να βελτιώνονται και γενικότερα οι σχέσεις είναι ξανά στο επίκεντρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολύ μπέρδεμα αυτό το καιρό και χρειάζεται να δώσετε προσοχή αν θέλετε να έχετε ένα καλό τελείωμα καλοκαιριού καθότι υπάρχει κίνδυνος λανθασμένων κινήσεων στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να ένα διήμερο όπου μπορούμε να πούμε ότι θα περάσετε πολύ καλά και πως θα νοιώσετε ότι όλα είναι ήρεμα χωρίς απαιτήσεις και δυσκολίες. Απλά απολαύστε το.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν και οι κατακτήσεις δεν περάσανε αυτή η περίοδος χρειάζεται από μέρους σας περισσότερη υπομονή και προσοχή γιατί θα σας έρθουν άτομα και καταστάσεις που δεν θα τις περιμένατε, προσοχή στο τι θα ακούσετε…

ΙΧΘΕΙΣ: Ιδιαίτερα θετική περίοδος με ευχάριστες εξελίξεις και ταξιδιάρικα όνειρα που όμως πρέπει να προσέξετε πόσο αληθινά θα μπορούσαν να γίνουν. Γενικά περνάτε καλά και φαίνεται ο έρωτας σας ξαναχτυπά την πόρτα.