Έντονες αντιπαραθέσεις και παθιασμένα λάθη!
Με την Αφροδίτη για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στο Λιοντάρι και τον Άρη στο Σκορπιό αυτό που θα δούμε σταδιακά όλο το Σεπτέμβρη είναι μία κλιμάκωση της συναισθηματικής έντασης η οποία και θα εκφραστεί προς το τέλος του μήνα πολύ έντονα όταν η Αφροδίτη θα κάνει το Ακριβείας τετράγωνο με τον Άρη στις 27 δηλαδή του Σεπτέμβρη. Είναι μία περίοδος όπου θα απαιτήσει από πολλούς να παραιτηθούν από παλιά πιστεύω και αν και σίγουρα το πάθος είναι έντονο μέσα στο μήνα Σεπτέμβρη αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχει και αίσιο τέλος καθότι τα λάθη θα είναι πολύ συχνά.

Το τετράγωνο από την άλλη του Ήλιου με το Δία θα οδηγήσει σε υπερβολές και υπερβολικές κινήσεις οι οποίες και θα οδηγήσουν σε λανθασμένες πράξεις που τα μεταβλητά ζώδια θα μετανιώσουν μέσα σε αυτό το μήνα. Το σκηνικό ξεκινά ψυχρό και βαρύ με τα παρορμητικά ζώδια να δέχονται τη ψυχρολουσία του τετραγώνου Αφροδίτης – Κρόνου ιδιαίτερα του 3ου δεκαημέρου και τα μεταβλητά ζώδια του 1ου δεκαημέρου να είναι μπερδεμένα όσο ποτέ άλλοτε μιας και η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα τους αγχώσει και θα τους αναγκάσει να πουν ψέματα ή να μπουν σε λύσεις με τριπλές και τετραπλές γνωριμίες.

Μέχρι και τις 6 του μήνα που η Αφροδίτη θα είναι στον Καρκίνο θα ευνοήσει τα ζώδια του νερού να μπορέσουν να πάρουν και αυτά μία ανάσα. Από εκεί και στο εξής όμως οι Καρκίνοι ειδικά θα πρέπει να προσέχουν. Η Είσοδος βέβαια της Αφροδίτης στο Λιοντάρι βοηθάει στην αναβίωση του Πάθους αλλά και του Εγωισμού στις διαπροσωπικές σχέσεις. Ο Εξουσιαστικός Άρης στο Σκορπιό δεν θα αφήσει αυτό τον Εγωισμό όμως να πάρει εύκολα τη νίκη. Στις 7 το ακριβές τετράγωνο Ήλιου – Δία οδηγεί σε υπερβολές τα μεταβλητά ζώδια αλλά τελευταία στιγμή όλο και θα βγαίνουν λάδι. Η Χιαστί την ίδια μέρα της Αφροδίτης με το Ποσειδώνα θα οδηγήσει σε κάποιες συναισθηματικές αναταραχές και πόνους. Η 12η και 13η του μήνα επίσης είναι σχετικά δύσκολη καθότι η Αφροδίτη σχηματίζει Yod με τον Χείρωνα και τον Πλούτωνα. Αυτό θα οδηγήσει σε σημαντικές ερωτικές λύπες τα Λιοντάρια του 1ου δεκαημέρου καθώς και του ίδιου δεκαημέρου τους Αιγόκερους και Ιχθείς.

Για τους Κριούς όμως και Τοξότες η ίδια περίοδος θα είναι πολύ καλή και θα ανανεωθούν αρκετά κάνοντας καλές σχέσεις.
Η Είσοδος του Ερμή στο Ζυγό από τις 17 του μήνα αλλά και η καλή Νέα Σελήνη στην Παρθένο μία μέρα πριν στις 16 του μήνα θα ευνοήσει αρκετά τους περισσότερους των ζωδίων της Γης και του Αέρα να μπορέσουν να πάρουν μία ανάσα ενώ και οι Κριοί θα μπορέσουν λίγο να ισορροπήσουν.

Στις 19 του μήνα όμως έχουμε το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα όπου ξανά το 1ο δεκαήμερο των Παρορμητικών βομβαρδίζετε και χρειάζεται αρκετή προσοχή και διαχείριση για να μην πληγωθείτε. Την ένταση έρχεται να προσθέσει λίγες μέρες μετά στις 21 ο Ερμής σε αντίθεση και τετράγωνο με Ουρανό και Πλούτωνα αντίστοιχα φέρνοντας έντονες αντιπαραθέσεις.. Λιοντάρια και Δίδυμοι στις 21 του μήνα και δευτερευόντως Υδροχόοι και Τοξότες θα περάσουν πολύ καλά και θα έχουν ένα πολύ θετικό 5ήμερο διάστημα μπροστά τους στα ερωτικά τους ζητήματα.

Η Είσοδος του Ήλιο στο Ζυγό αν και αρχικά έρχεται να ηρεμήσει τα πράγματα στη συνέχεια θα τα δυσκολέψει καθώς στις 29 του μήνα θα ενεργοποιήσει το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα που θα οδηγήσει σε ολικές κρίσεις τα παρορμητικά ζώδια του 1ου δεκαημέρου. Λίγες μέρες πριν η Αφροδίτη θα κάνει ένα Σφυρί του Θωρ (ενάμιση τετράγωνα ταυτόχρονα με Ουρανό και Πλούτωνα) όπου θα οδηγήσει σε έντονα εμπόδια και κρίσεις τα σταθερά του 1ου δεκαημέρου. Ενώ επισήμως στις 27 , 2 μέρες αφότου ο Άρης έχει κάνει και αυτός τις δυσαρμονικές του όψεις με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με την Αφροδίτη όπου και θα κορυφώσει τα αισθηματικά πάθη αλλά και τις καταστροφικές διαθέσεις των ζευγαριών του σταθερού σταυρού αλλά και του 1ου δεκαημέρου του παρορμητικού.

Στο τέλος του μήνα η Πανσέληνος στις 30 απλά σφραγίζει την «κόκκινη επανάσταση» των παρορμητικών του 1ου δεκαημέρου. Κοινώς έχουμε μπροστά μας αισθηματικά έναν αιματοβαμμένο Σεπτέμβρη, μόνη λύση η λογική και η κατανόηση ότι όλοι θα μεγεθύνουμε τα πράγματα. Προσοχή σε όσους έχουν στην παρέα τους μεταβλητά του 1ου δεκαημέρου γιατί μπορεί να βάλουν σε σχέσεις φωτιές ηθελημένα ή και άθελα τους…. (δικές τους ή και άλλων…) Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να διαβάσετε το άρθρο μου για τον Ουρανό – Πλούτωνα ώστε να μπορέσετε να καταλάβετε καλύτερα τη φύση αυτού του μήνα εδώ.

Διαβάστε τη συνέχεια για τα 12 ζώδια μόνο στο myhoroscope.gr