Πάθη και παγίδες!

Ενδιαφέρον περίοδος αυτή με τον Άρη και την Αφροδίτη να βρίσκονται στα ζώδια του Νερού.  Έτσι έχουμε μία τελείως διαφορετική οπτική από αυτή που είχαμε στο παρελθόν. Πια ο κόσμος δεν αναλύει τα συναισθήματα του τόσο όσο τα νοιώθει. Είναι λοιπόν μία περίοδος όπου μπορείτε να ερωτευτείτε και να εκφράσετε τα βαθειά σας συναισθήματα χωρίς ιδιαίτερο φόβο και ανασφάλεια. Νομίζω ότι μόνο έτσι θα μπορέσουν οι περισσότεροι να βγουν κερδισμένοι. Όταν όμως δεν αναλύεις το πάθος και το συναίσθημα τόσο επικίνδυνο γίνεται άρα και υπάρχουν περισσότερες παγίδες.

 

Το σίγουρο πάντως είναι ότι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) θα περάσουν πάρα πολύ καλά δίπλα στο σύντροφο τους ενώ οι περισσότεροι θα έχουν και πολύ ωραίες κατακτήσεις ενώ μαζί τους και τα γήινα ζώδια θα μπορέσουν να περάσουν καλά και να κάνουν νέες επαφές με φίλους και γνωστούς (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

 

Η Σελήνη στους Ιχθείς τη 1η του μήνα ύστερα από την Πανσέληνο βοηθά τα μεταβλητά ζώδια να περάσουν πιο έντονες στιγμές (Ιχθείς, Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης) ενώ τα ζώδια του Νερού (Σκορπιός, Καρκίνος) θα μπορέσουν να εκφράσουν με περισσότερη αρμονία το πάθος τους και να περάσουν πάρα πολύ καλά δίπλα στον ερωτικό τους σύντροφο.

 

Στις 1/9 επίσης ο Ερμής μπαίνει στην Παρθένο όπου και βοηθά τα ζώδια της Γη να μπορέσουν να περάσουν καλύτερα μέσα από την επικοινωνία και να μπορέσουν να έχουν μεγαλύτερη επιτυχία στο φλερτ (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).  Την ίδια μέρα όμως ο Ερμής θα κάνει μία αντίθεση με τον Ποσειδώνα φέρνοντας ψευδαισθήσεις στα μεταβλητά ζώδια ( Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς). Αυτό σημαίνει ότι είτε θα πουν αυτά πολλά ψέματα είτε θα ακούσουν. Γενικώς πάντως οι πρώτες μέρες του μήνα δεν είναι ιδιαίτερα θετικά για ερωτικές γνωριμίες για τα μεταβλητά με μία μικρή διαφοροποίηση για τα Ψαράκια.

 

Στις 2/9 η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Κριού και κάνει σύνοδο με τον Ουρανό και Τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Η Θέση της Σελήνη στο Κριό θα κάνει τα ζώδια της φωτιάς να έχουν περισσότερη συναισθηματική ένταση και εκφραστικότητα ( Κριός, Λέων , Τοξότης) αλλά τα παρορμητικά ζώδια του 1ου δεκαημέρου (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) θα έχουν σημαντικές αναταραχές και συγκρούσεις οπότε πρέπει να προσέξουν γιατί μπορεί να περάσουν άσχημα.

 

Τα 12 ζώδια:

 

ΚΡΙΟΣ:  Έντονες διαμάχες στα ερωτικά και συγκρούσεις μέσα στην οικογένεια θα οδηγήσουν σε ένα πολύ δύσκολο διήμερο με αρκετές διαφωνίες που θα σας κουράσουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ:  Πολύ θετικό και σεξουαλικό αυτό το διήμερο για εσάς, είναι ίσως από τα πιο ερωτικά σαββατοκύριακα αυτό για εσάς και θα το διασκεδάσετε δεόντως.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προβληματισμοί και ψεύτικες υποσχέσεις που μπορεί να τις μετανιώσετε αργότερα. Να είσθε προσεκτικοί γιατί μερικοί απλά θέλουν το κορμί σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πολύ ερωτικό το Σάββατο, φασαριόζικη η Κυριακή. Ανάμεσα στο πολύ καυτό και στο πολύ Κρύο διαλέξτε τη μέση και προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στις διαφορετικές απαιτήσεις για να περάσετε καλά και τις δύο μέρες.

 

ΛΕΩΝ:  Αδιάφορη σχετικά αυτή η περίοδος για εσάς χωρίς σημαντικές εξελίξεις, είναι ένα σχετικά ήρεμο σαββατοκύριακο όπου θα περάσετε ήρεμα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ποιος κοροϊδεύει ποιον; Αυτή είναι η μεγάλη ερώτηση που θα πρέπει να απαντήσετε. Νομίζω είναι μία περίοδος όπου θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τις ερωτικές σας σχέσεις γιατί μπορεί να είναι θησαυρός αλλά μπορεί να είναι και άνθρακας.

 

ΖΥΓΟΣ:  Χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις αυτό το σαββατοκύριακο, κάποιες εντασούλες και παράπονα απο το ταίρι σας θα υπάρχουν κάτι που είναι στην καθημερινή όμως βάση πια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Πολύ θετικό χρονικό διάστημα αυτό για εσάς, θα πετάξετε από τη χαρά σας. Είναι πολύ καλή μέρα για να βγείτε έξω και να κερδίσετε το πάθος που σας αξίζει. Εξάλλου ποιος άλλος μπορεί να διδάξει το πάθος καλύτερα;

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θετικό με λίγες αναστατώσεις αυτό το σαββατοκύριακο. Χρειάζεται πολύ προσοχή να μην κάνετε λάθη στις κινήσεις σας. Ερωτικές υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:  Λίγες εντασούλες και δυσανασχετήσεις αυτή τη περίοδο θα υπάρξουν που θα σας αναστατώσουν. Στο σύνολο πάντως είναι ένα διάστημα που θέλει υπομονή και σύνεση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από τους τυχερούς των ερωτικών σκιρτημάτων και αυτό το διάστημα δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε, απλά διασκεδάστε με τον έρωτα σας και όλα θα πάνε πολύ καλά!

 

ΙΧΘΕΙΣ:  Φως στο τούνελ με κάποιες όμως μαύρες κουκίδες στο σύνολο. Έτσι θα πρέπει να προσέξετε να είσθε ειλικρινείς στις γνωριμίες σας και να μην θεωρήσετε άλλα από αυτά που σας είπαν. Γενικώς υπάρχει πάθος και έντονες ερωτικές γνωριμίες.