Τμήματα αστρολογίας 2012 – 2013

Γιατί η εκπαίδευση πρέπει να έχει αρχή, μέση και τέλος!

Το 2012 – 2013 σας ετοιμάζουμε τους εξής κύκλους αστρολογίας που σκοπό έχουν την ανάπτυξη σας από μαθητευόμενο αστρολόγο σε τέλειο επαγγελματία.

Το τριετές πρόγραμμα αστρολογίας θα σας δώσει τη δυνατότητα να μπορέσετε να εκπληρώσετε τα αστρολογικά σας όνειρα και να μπορείτε να έχετε μία ολοκληρωμένη γνώση για την αστρολογία.

Το τριετές πρόγραμμα σας δίνει την δυνατότητα να μπορέσετε να έχετε πέρα από τις βασικές γνώσεις ένα ανταγωνιστικό πακέτο που μπορεί έξω στην αγορά να σας οδηγήσει στην επαγγελματική επιτυχία. Μέσα επίσης στο πρόγραμμα υπάρχει και πρακτική με αληθινές συνεδρίες που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να μπορέσετε όσα μάθατε να τα εφαρμόσετε.

Αν κουραστήκατε να αλλάζετε αστρολόγους και σχολές έχοντας παράταιρες γνώσεις ελάτε υπεύθυνα και με υπογραφή να ορίσετε το δικό σας χρόνο αστρολογικών σπουδών χωρίς άλλες καθυστερήσεις κυνηγώντας το όνειρο σας.

Πέρα από τον τριετή κύκλο μπορείτε να παρακολουθήσετε τους εξής μεμονωμένους κύκλους 7 – 9 μηνών

 

1)      Κύκλος γενέθλιας ανάλυσης

2)      Κύκλος Πρόβλεψης

3)      Κύκλος ψυχολογικής αστρολογίας

4)      Declinations

5)      Συναστρία και σχέσεις

6)      Αναπτυξιακή αστρολογία

7)      Ψυχοσυνθετική αστρολογία

 

Επίσης μην χάσετε αν ενδιαφέρεστε τον Κύκλο για τα «Πάθη» μία σειρά διαλέξεων που σκοπό έχει την ανάλυση όλων των Παθών από ψυχολογική, νευρολογική, φυσιολογική, φιλοσοφική και βέβαια αστρολογική οπτική.

 

Πέρα από την αστρολογία όμως μπορείτε να παρακολουθήσετε και τα πρώτα ψυχολογικά βήματα μας με τον Α κύκλο συμβουλευτικής που ξεκινά τον Οκτώβριο του 2012.

Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες:  211 – 71 03 433 και 699 41 91 023

christosarchos@yahoo.com

Αν βρίσκεστε εκτός Αθηνών υπάρχει η δυνατότητα διαμόρφωσης τμήματος μέσα από msn, yahoo messengers και skype.

 

Ο Χρήστος Άρχος Μ.Sc είναι Αστρολόγος , κάτοχος μεταπτυχιακού στην Ψυχολογία. Επαγγελματίας αστρολόγος απο το 2003 με ενασχόληση με την αστρολογία πάνω απο 16 χρόνια, ασχολήθηκε εκτενώς με την ψυχολογική αστρολογία, συναστρία και σχέσεις αλλά και την προσωπική ανάπτυξη των ανθρώπων γύρω του. Στο επίπεδο των ψυχολογικών του σπουδών απέκτησε δίπλωμα γνωστικο – συμπεριφοριστικού θεραπευτή C.Dip. Πιστεύει ότι κάθε άνθρωπος έχει τη δυνατότητα στη ζωή του να απελευθερωθεί και να αλλάξει τη ζωή του απο τις καταστάσεις που τον καταπιέζουν. « Η αστρολογία είναι η ατραπός για την ανακάλυψη του πραγματικού μας εαυτού και ο δρόμος να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τη ζωή μας και να τη ζήσουμε».
Σύμβουλος πολλών ανθρώπων πρώτος εισήγαγε στην Ελλάδα το 2006 το 1ο τετραετές πρόγραμμα σπουδών αστρολογίας, ενώ απο το 2003 σαν Καθηγητής αστρολογίας έχει παρουσιάσει στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό πολλά σεμινάρια. Συνεργάτης πολλών site και περιοδικών ανά τον Κόσμο όπως myhoroscope.gr, eportal.gr, drosostalida.com, 4women.gr, omtimes.com, ascendinghearts.com . Είναι πρόεδρος του τμήματος έρευνας του VAF – Vaastu astrological foundation αλλά και editor του Om Times Magazine για το Humanity Healing Foundation στον τομέα της Αστρολογίας.Ιδρυτικό μέλος του 1ου συλλόγου αστρολόγων στην Ελλάδα.
ΕΡΕΥΝΑ:
Η έρευνα του κυρίου Άρχου έχει να κάνει με την ανθρώπινη σεξουαλικότητα, κοινωνική γνωσία, διαπροσωπικές σχέσεις, υπαρξιακά προβλήματα και ανθρώπινη προσωπικότητα.
Έρευνες που έχουν παρουσιαστεί:
Archosc C. (2003) . Human Sexualities. The diversification of last in Venus
Archos, C. (2004) . The world on edge, macro – astrological influences on the new crisis.
Archos, C (2005). Crimes of love: a qualitative research on love structures on adults with predominate outer planets on their natal charts.
Archos, C. (2006). Restructuring Mercury – Αναδομώντας τον Ερμή
Archos, C. (2007). Restructuring the Universe – Αναδομώντας το Σύμπαν
Archos, C. (2007) The Sun – Neptune opposition
Archos, C. (2008). Inheritance astrology, the power of water houses. – Κληρονομική αστρολογία και οι Υδάτινοι οίκοι
Archos, C. (2009). The ideals of love in western European societies and its astrological correspondences
Archos, C. (2009). Self – Worth on middle aged woman with Moon – Pluto disharmonic aspect
Archos, C. (2010). Yoga and astrological symbolism on practitionersΑναμένετε το Δεκέμβριο: «Σέντνα και η αξονική εποχή»Conference presentations:
Archos, C. (2006). Restructuring Mercury. Dallas, Texas
Archos, C ( 2007). Restructuring the Universe. Dallas, Texas
Archos, C (2010). Yoga and astrological symbolism on practitioners. London, UK

Archos, C (2011). The 2nd spiritual revolution. New York, USA

Archos,C (2012). The anima of solar system. Athens , Greece (TBA)