Ήσυχες, γαλήνιες βραδιές με λίγη υπερβολή!

Από τα πιο ήσυχα διήμερα του χρόνου, αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα έχει πολλές εξελίξεις για αυτό και εμείς θα είμαστε λιτοί και λακωνικοί.  Η Αφροδίτη μέσα από το Λιοντάρι βοηθά τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί – Λέοντες – Τοξότες) να μπορέσουν να περάσουν πολύ όμορφες ερωτικές μέρες με μία γενικότερη βελτίωση της διάθεσης τους.

Ο Άρης στο Σκορπιό ανεβάζει τον ερωτισμό για τα ζώδια του Νερού ( Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) μιας και βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού. Το ότι και οι δύο ερωτικοί πλανήτες βρίσκονται σε σταθερά ζώδια αυτό σημαίνει ότι το ερωτικό θερμόμετρο και για τους Ταύρους και Υδροχόους είναι πολύ ψηλά.

Η Σελήνη στους Διδύμους στις  8 του μήνα θα φέρει τους Διδύμους, Υδροχόους και τους Ιχθείς σε μία βελτίωση της διάθεσης τους και θα περάσουν πολύ καλά.  Ενώ τα μεταβλητά όπως ο Τοξότης, Ιχθείς και Παρθένος θα μπορέσουν να έχουν καινούριες γνωριμίες.

Στις 8 του μήνα δεν έχουμε κάποια όψη όμως η σύνοδος της Σελήνης με το Δία είναι ιδιαίτερα θετική και θα βοηθήσει τους περισσότερους να περάσουν καλά.

Στις 9 του μήνα Σεπτέμβρη ο Ερμής κάνει τετράγωνο με το Δία οπότε τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς) θα έχουν νέες γνωριμίες αλλά πιθανών να μην έχουν μακροπρόθεσμο χαρακτήρα οι σχέσεις που θα κάνουν.

Η Σελήνη στον Καρκίνο στις 9 θα βοηθήσει τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) να έρθουν πιο κοντά με το σύντροφο τους και να ηρεμήσουν ερωτικά.

 

Τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ:  Ευχάριστες ερωτικές στιγμές χωρίς εντάσεις θα περάσετε ενώ δεν αποκλείονται και οι νέες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Μέρες πάθους και ερωτισμού, μπορείτε επιτέλους να ανακαλύψετε τον σεξουαλισμό σας και την ερωτική σας ενέργεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πολύ επικοινωνιακό διήμερο. Προσοχή όμως στις διάφορες υποσχέσεις που μπορεί να δώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σχετική ηρεμία ύστερα από εντάσεις. Αυτό θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε από τη μεριά σας.

ΛΕΩΝ: Είναι μία από τις περιόδους που θα σας κάνει πολύ ευτυχισμένους. Δεν έχετε κάτι να φοβηθείτε. Ορμήστε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ευχάριστα αν και με κάποιες υπερβολές θα περάσει αυτό το διήμερο. Προσοχή στις οικονομικές σπατάλες λόγω έρωτα.

ΖΥΓΟΣ: Περισσότερη ηρεμία και λιγότερο παιχνίδι για εσάς αυτό το διήμερο. Όμως το χρειάζεστε αυτό γιατί έρχονται έντονες μέρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολύ έντονες στιγμές θα περάσετε και θα νοιώσετε ξανά το λόγο γιατί σας λένε το πιο σεξουαλικό ζώδιο του ζωδιακού.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Περισσότερο παιχνίδι παρά κάτι σοβαρό δείχνει αυτό το διήμερο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα περάσετε καλά με τη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περίοδος όπου αρχίζετε και μπαίνετε επιτέλους σε μία σειρά. Είναι πολύ καλό χρονικό διάστημα για να διορθώσετε μία σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από τις καλύτερες μέρες σας, σίγουρα θα κάνετε μία νέα σχέση αν το κυνηγήσετε ή θα ανανεώσετε την υπάρχουσα.

ΙΧΘΕΙΣ:  Μέρες παιχνιδιού αλλά και οικογενειακής / συζυγικής ηρεμίας. Μπορείτε να περάσετε πολύ χαλαρά με το ταίρι σας αυτό το διήμερο.