Συντροφική ηρεμία – Οικογενειακές εντάσεις

Το διήμερο αυτό θα είναι σχετικά καλό αλλά πρακτικά προετομάζει για τις τρομερές συγκρούσεις και εντάσεις που θα υπάρξουν την επόμενη εβδομάδα.  Αλλαγές για τα φώτα μιας και ο Ήλιος πάει στο Ζυγό και γινόμαστε περισσότερο συνεργάσιμοι και μας ενδιαφέρουν περισσότερο οι σχέσεις μας. Η Σελήνη στον Αιγόκερω θα είναι περισσότερο συγκρατημένη φέρνοντας σημαντικές αναταραχές στο οικογενειακό επίπεδο.  Αφροδίτη και Άρης προετοιμάζονται για τετράγωνο και έρχονται σημαντικές συγκρούσεις και πάθη στο 3ο δεκαήμερο των σταθερών (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Η Σελήνη ενεργοποιεί το τετράγωνο του Πλούτωνα και Ουρανού όπου και φέρνει εντάσεις και συγκρούσεις στα παρορμητικά του 1ου δεκαημέρου (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Η Μόνη όψη που ενεργοποιείτε είναι ο Ήλιος σε χιαστί Ποσειδώνα φέρνοντας απογοητεύσεις σε Ζυγούς και Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου!

 

Τα 12 ζώδια

Κριός: Χωρίς πολλές εντάσεις αλλά με ανάγκη να νοιώσετε ποθητοί αυτό το διήμερο θα κερδίσετε το σεξουαλικό ενδιαφέρον των φίλων σας.

Ταύρος:  Πολύ έντονο διήμερο με εντάσεις και πάθη να ξεδιπλώνονται κάτι που θα σας κάνει να νοιώσετε ξανά ζωντανοί.

Δίδυμοι:  Προβληματισμός αλλά και ανακάλυψη των πραγματικών σας συναισθημάτων για τους άλλους θα σας βοηθήσουν να ξεμπερδέψετε τα ερωτικά σας.

Καρκίνος:  Σίγουρα μία περίοδος εκνευρισμών και υπερβολικών απαιτήσεων απο τον σύντροφο σας. Για αυτό το λόγο και χρειάζεται περισσότερη υπομονή.

Λέων: Πολύ καλό διάστημα για να κάνετε νέες γνωριμίες. Οι υπάρχουσες σχέσεις θα έχουν κάποια προβλήματα και εντάσεις.

Παρθένος:  Ηρεμία και ισορροπία αυτό το διάστημα θα σας χαρίσει ήρεμες στιγμές με το σύντροφο σας. Νέες γνωριμίες.

Ζυγός:  Σημαντικές εξελίξεις, άλλοι θα περάσετε πολύ καλά ιδιαίτερα του 2ου – 3ου δεκαημέρου ενώ οι του 1ου δεκαημέρου έχετε σημαντικές αναταραχές.

Σκορπιός:  Άνοδος της σεξουαλικής λίμπιντο και νέες σεξουαλικές γνωριμίες σας απογειώνουν με πολλού τρόπους.

Τοξότης:  Σημαντικές ερωτικές εξελίξεις. Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες ενώ όσοι έχετε σχέση θα περάσετε πολύ καλά.

Αιγόκερως:  Με εντάσεις και τσακωμούς αυτό το διήμερο. Κάποιες φορές θα πρέπει να βάζετε και εσείς λίγο νερό στο κρασί σας.

Υδροχόος:  Θετικές εμπειρίες θα αποκομίσετε αυτό το διήμερο ενώ οι περισσότεροι απο εσάς μπορεί να κάνετε μία καινούρια, πολλά υποσχέμενη σχέση.

Ιχθείς:  Ερωτικά μπερδέματα και στεναχώριες έρχονται αυτό το διήμερο. Όσοι ζείτε σε μία σχέση που δεν θα έρπεπε να συνεχίσει θα δείτε την αλήθεια μπροστά σας.