Ποιές γυναίκες θα περπατήσουν πιο εύκολα στην οδό του πάθους αυτή τη δεκαετία;

Η δεκαετία του 10 συνεχίζει ολοένα και εσύ όλο και χάνεις τις μετοχές σου στον έρωτα; Μήπως αυτό που παλιότερα κέντριζε έναν άνδρα πια δεν υπάρχει;

Το πιο πιθανόν είναι να βγήκες εκτός μόδας και αυτό δυστυχώς μπορεί να εμποδίσει κατά πολύ τις ερωτικές σου επιτυχίες. Οι άνδρες αλλάζουν και οι ρόλοι τους επίσης τροποποιούνται, το ίδιο και οι ρόλοι της γυναίκας. Με αυτό τον τρόπο και πολλές παλιές αστρολογικές θεωρίες πρέπει να αλλάξουν γιατί ο έρωτας έχει αλλάξει το ίδιο και η μόδα που τον ακολουθεί. Μάθε λοιπόν αν θα είσαι εντός η εκτός «μόδας» τα επόμενα 8 χρόνια.

Οι περισσότερες έρευνες που έχουν γίνει σε κορυφαία πανεπιστήμια σε όλη την υφήλιο αρχίζουν να βλέπουν μία ραγδαία αλλαγή στις σεξουαλικές και ερωτικές συμπεριφορές των δύο φύλων. Ενώ παλιότερα οι ρόλοι και τα τυπικά ήταν συγκεκριμένα όσο περνάμε στην τεχνολογική εποχή τόσο περισσότερο όλα γίνονται μία σούπα και τελικά μπερδεύονται μεταξύ τους. Ρόλοι, χαρακτήρες, τυπικά, όλα αλλάζουν….

Χάρτες γυναικών που στο παρελθόν θα οδηγούσαν τα πλήθη και θα κέντριζαν τα βλέμματα πολύ πιθανόν αυτή τη περίοδο να μην μπορούν καν να κερδίσουν μία μέτρια προσοχή από τους άνδρες. Τα πρότυπα αλλά και οι απαιτήσεις της κοινωνίας αλλάζουν. Παλιότερα η γυναίκα έπρεπε να είναι σε ένα σπίτι και να φροντίζει τα παιδιά. Τώρα μπορεί ακόμα και να φροντίζει και τον σύζυγο ενώ ο άνδρας από εκεί που έπαιρνε πάντα τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις σχέσεις πολλές φορές μπορεί να θέλει και αυτός να νοιώσει ότι τον κυνηγάνε. Περίεργοι σίγουρα καιροί για πρίγκιπες αλλά και για Πριγκίπισσες.

Αν ανακαλύψετε πιθανών ότι ο χάρτης σας δεν είναι αυτός που θα μπορούσε να κάνει θραύση αυτή τη δεκαετία αυτό δεν σημαίνει ότι απαραίτητα δεν μπορείτε να περάσετε καλά και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις με κάποιο σύντροφο. Απλά η ποσότητα και η προσφορά αυτή τη περίοδο θα είναι μικρότερη απο ότι σε άλλους.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΣΘΕ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΜΑΖΑ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! Απλά αν ο μεγαλύτερος πληθυσμός έχει τάση προς κάποιο τύπο αυξάνονται και οι ερωτικές κατακτήσεις. Μπορεί να μην ταιριάζετε στα trends όμως έχει επίσης αποδειχθεί ότι όσο είμαστε ο εαυτός μας τόσο αυξάνει και η επιτυχία μας. Έτσι το να υποκριθείτε κάτι άλλο θα σας κάνει πιο πολύ μόνους!

Πριν φτάσουμε όμως στην ανάλυση ας δούμε τι είδους έρωτες θα βιώσουν τ αυτή τη δεκαετία διάφορα ζώδια:

Αφροδίτη / Άρης : Κριό, Καρκίνο, Αιγόκερω, Ζυγό: Μέσα σε αυτή τη δεκαετία από το 2010 μέχρι το 2020 θα έχετε ζήσει οι περισσότεροι από εσάς έντονες σχέσεις που θα οδηγήσουν στα άκρα και θα νοιώσετε ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε αυτή τη σχέση. Επίσης ταυτόχρονα θα βιώσετε έντονους καυγάδες και χωρισμούς αλλά και αναπάντεχες γνωριμίες με κεραυνοβόλους έρωτες.

 

Αφροδίτη/ Άρης : Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος: Μπορεί να βιώσετε την ανία, την ψυχρότητα και την απόρριψη από συγκεκριμένα άτομα ενώ άλλοι θα βιώσετε πολύ έντονες μακροχρόνιες σχέσεις που θα ριζώσουν για όλη σας τη ζωή.

 

Αφροδίτη / Άρης: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς: Θα περάσετε μέσα από παραμυθένιες σχέσεις που μπορεί να είναι ακόμη και στο μυαλό σας ή σχέσεις που θα έχουν ιδιαίτερα περίεργο σενάριο και είναι σαν να έχουν βγει από ρομαντική κομεντί κινηματογράφου. Τέλος μπορεί να έχετε έναν πολύ έντονο Πλατωνικό έρωτα.

Για να μπορέσουμε να δούμε το ερωτικό και σεξουαλικό προφίλ μιας γυναίκας θα πρέπει να ψάξουμε να βρούμε την Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια!

Ανακαλύψτε το ερωτικό σας και σεξουαλικό σας προφίλ με τη θέση της Αφροδίτης και Άρη στα ζώδια:

Αφροδίτη στον Κριό: Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ!