Από την έκρηξη στην ανασύνταξη…
Πριν ξεκινήσετε το διάβασμα να ξέρετε ότι: Παρορμητικά ζώδια είναι Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως. Σταθερά Ζώδια είναι Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος. Μεταβλητά ζώδια είναι Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς. Ζώδια της Φωτιάς είναι Κριός, Λέων, Τοξότης. Της Γης είναι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως. Του Αέρα είναι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι. Του Νερού είναι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς.

Η πανσέληνος στις 30 του Σεπτεμβρίου συνεχίζει να επηρεάζει το 1ο δεκαήμερο του μήνα με αρκετές αναταράξεις τον κόσμο κάτι που θα οδηγήσει σε κάποιες αναστατώσεις τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων ιδιαίτερα των παρορμητικών ζωδίων. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι σε κατάσταση νευρικού κλονισμού προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα με αρκετή υπομονή και προσοχή. Στο τέλος θα βγουν νικητές.

Ο Μήνας Οκτώβριος όμως γενικά δεν είναι ένας δύσκολος μήνας απλά οι πρώτες μέρες του θα επηρεαστούν αρκετά από το κύκνειο άσμα του Σεπτέμβρη. Αν και οι δύο πρώτες μέρες ειδικά θα είναι αρκετά δύσκολες σταδιακά τα πράγματα θα ησυχάσουν. Ήδη από τις 3 του μήνα η τεράστια ερωτική ένταση που έφερνε η Αφροδίτη στον Λέοντα περνάει και πια μέσα από την Παρθένο ο Κόσμος θα είναι πιο λογικός και οικονομικά και αισθηματικά. Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι θα μπορέσουν να χαμογελάσουν περισσότερο και να έχουν μία αισθηματική ζωή ζωντανή μεν, χωρίς όμως πολλά παρατράγουδα από την άλλη. Στις 4 του μήνα με την Αναδρομή του Δία στους Διδύμους, οι μεταβλητοί θα μπορέσουν να ανοικοδομήσουν σωστά ότι δεν στέριωσαν. Έτσι είναι ένα ιδιαίτερα δημιουργικό διάστημα για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς. Οι ίδιοι όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα πέσουν και θύμα αισθηματικών παγίδων λόγω κάποιον ψευδαισθήσεων έτσι καλό θα ήταν οι μεταβλητοί να μην πάρουν βιαστικές αποφάσεις στα ερωτικά τους. Για τα ερωτικά όμως έτσι και αλλιώς θα αναφερθούμε αναλυτικά και στην ειδική μας στήλη «Έρωτας και Άστρα» που βγαίνει κάθε 1η του μήνα από το myhoroscope.gr

Η 5η του μήνα είναι ιδιαίτερα σημαδιακή με τον Κρόνο να περνά στο ζώδιο του Σκορπιού. Αυτή η θέση θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) καθότι θα τους βοηθήσει να μπορέσουν να βάλουν μία τάξη στη ζωή τους και να μπορέσουν να δείξουν στο κόσμο τα ταλέντα τους. Από την άλλη Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι μπαίνουν σε μία ιδιαίτερα σκληρή φάση υποχρεώσεων σε σχέσεις, οικογένεια και καριέρα που θα τους αναγκάσει να αλλάξουν ριζικά τη ζωή τους. Την ίδια μέρα ο Ερμής μπαίνει και αυτός στο ζώδιο του Σκορπιού. Λίγο πριν μπει όμως σχηματίζει μία σύνοδο με τον Κρόνο στο Ζυγό, μία υπόσχεση ουσιαστικά στους Ζυγούς ότι τα χρέη «ξεπληρώθηκαν» και πως επιτέλους έκλεισαν οι δουλειές που έπρεπε να κάνουν. Η παρουσία του Ερμή στο Σκορπιό μέχρι και τις 29 του μήνα θα βοηθήσει τα σταθερά ζώδια να κάνουν κάποιες πολύ σημαντικές συμφωνίες με ανθρώπους του περιβάλλοντος τους. Περισσότερα για τον Κρόνο στο Σκορπιό μπορείτε να διαβάσετε στις 2/10 σε άρθρο που έχουμε ετοιμάσει για εσάς.

Στις 7 του μήνα έχουμε μία ακόμη σημαντική αλλαγή αυτή του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη που κλείνει οριστικά τον κύκλου του πάθους και του «αίματος» στις διαπροσωπικές σχέσεις. Τώρα πια οι ερωτικές εντάσεις μετακινούνται στα μεταβλητά ζώδια και αυτοί είναι που θα πρέπει να προσέξουν πολύ τις αποφάσεις τους σε ερωτικό και εργασιακό επίπεδο.

Διαβάστε τη συνέχεια και για τα 12 ζώδια εδώ