Να λοιπόν που πέρασε και η περίοδος του Κρόνου στο Ζυγό και όλοι σίγουρα δεν θα θέλαμε να θυμόμαστε τα τελευταία χρόνια έντασης και συνεχόμενης πίεσης που είχαμε όλοι ζήσει. Βεβαίως τα παρορμητικά θα το θυμούνται αυτό το διάστημα ακόμη περισσότερο μιας και η παραμονή του Κρόνου συνοδεύτηκε και με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα να εισβάλλουν κανονικά στη ζωή τους και να μην αφήνουν τίποτε γνωστό όρθιο στη ζωή τους. Ο Κρόνος μπαίνει σταδιακά στο ζώδιο του Σκορπιού και αν μη τι άλλο αυτή την αλλαγή θα τη βιώσουν όλοι οι άνθρωποι για καλό και για κακό. Δεν θα πρέπει εξάλλου να ξεχνάμε ότι ο Σκορπιός είναι πάντα ένα ζώδιο που παίρνει της πλανητικές επιρροές σε ένα πολύ μεγάλο βάθος.

Ο Κρόνος δεν είναι ιδιαίτερα βαθύς πλανήτης τουλάχιστον όχι με την έννοια που είναι ο Σκορπιός. Αν ο ένας δίνει ένα βάθος σε επίπεδο κοινωνικό ο άλλος δίνει σε ένα βάθος ιδιαίτερα βιολογικό και προσωπικό πολλές φορές. Στο τέλος όμως καταλήγουν αντίστροφα οι ιδιότητες τους. Ο μεν Κρόνος καταλήγει να είναι μία ιδιαίτερα προσωπική επιρροή για τον καθένα ο δε Σκορπιός και ο Πλούτωνας τείνουν να δίνουν γενικευμένες επιρροές. Αν τα προηγούμενα χρόνια δικάστηκαν οι ισορροπίες μας και οι σχέσεις μας είτε προσωπικές είτε διεθνείς έτσι ώστε να δείξουν το πραγματικό πρόσωπο τους, το επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να δικαστούν οι ψυχές αλλά και οι πράξεις αυτές καθαυτές.

Όπως ακριβώς στην Αρχαία Αίγυπτο ο Ανούβις έκρινε πάνω σε ένα ζυγό την ψυχή και μετά ερχόταν η είσοδος στο κάτω κόσμο έτσι και τώρα η κρίση του δικαστηρίου έχει βγει και πια η ανθρωπότητα… ο κάθε ήρωας… θα πρέπει να πάρει το ταξίδι του στο κάτω κόσμο και να προσπαθήσει να ανακαλύψει τους δικούς του φόβους και τα δικά του σκοτάδια. Αν κάτι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε σκληρά το επόμενο χρονικό διάστημα είναι η μοναξιά των φόβων μας και των πράξεων μας. Απέναντι μας πια δεν είναι κριτής ο σύντροφος ή οι άλλοι άνθρωποι γύρω μας. Αλλά ο θάνατος ο ίδιος από όλες τις έννοιες και πλευρές που μπορεί κάποιος να τον φανταστεί…

Περιεχόμενα:

1) Γενική αστρολογική επιρροή της νέας θέσης του Κρόνου στο Σκορπιό

α) νέα ταμπού
β) Συγκεντρωτισμός εξουσίας και αμοιβαία υποδοχή με Πλούτωνα
γ) εσωτερικές αναζητήσεις
δ) βάθος συναισθημάτων αλλά και ψυχρότητα
ε) ακρότητες, αγάπη και ρατσισμός
ζ) Ψυχολογική υπέρβαση
η) θάνατος…
θ) τυραννία αποκάλυψη
ι) επιστήμη
κ) απλανείς αστέρες

2) Πως επηρέασε τον κόσμο τους τελευταίους δύο αιώνες;
3) Ο Χάρτης εισόδου
4) Πως θα επηρεάσει την Ελλάδα
5) Τα 12 ζώδια
6) Επίλογος

διαβάστε τη συνέχεια εδώ