Ερωτικός λήθαργος!

Κάθε άλλο παρά παθιασμένη θα είναι αυτή η περίοδος. Το Σαββατοκύριακο αυτό δεν θα έχει κανένα ουσιαστικό ενδιαφέρον και για τα περισσότερα ζώδια θα είναι πολύ χαλαρό σε βαθμό ίσως και να είναι βαρετό.  Η Σελήνη στον Αιγόκερω αν και θα βοηθήσει Ταύρους  – Παρθένους και Αιγόκερως να βελτιώσουν τις επαφές τους απο την άλλη όμως γενικά τα πράγματα θα είναι χαλαρά και ίσως ο περισσότερος κόσμος να θελήσει να μείνει σπίτι του και να χαλαρώσει παρά να βγει έξω.   Η Σελήνη επίσης σε αυτή τη θέση μας κάνει υπεύθυνους άρα και θα έχουμε όλη τη διάθεση να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στη δουλειά μας και γενικότερα στις υποχρεώσεις μας.

Άρης και Αφροδίτη θα βρίσκονται στα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι – Παρθένοι – Τοξότες – Ιχθείς) χωρίς όμως να φέρνουν τα πάνω κάτω όπως την άλλη φορά στο κόσμο αν και θα περάσουν πιο ευχάριστα απο τους υπόλοιπους.

Στις 20 του μήνα ο Ερμής θα κάνει ενάμιση τετράγωνο με τον Ουρανό φέρνοντας ίσως κάποιες επικοινωνιακές συγκρούσεις στα ζευγάρια των Παρθένων και Κριών αν και οι δυσκολίες θα περάσουν σταδιακά.

Απο την άλλη στις 21 ο Ερμής κάνει και ένα μισό τετράγωνο με τον Πλούτωνα φέρνοντας πάλι Παρθένους αλλά και Αιγόκερους αντιμέτωπους με αρκετούς εγωισμούς οι οποίοι και αυτοι θα έχουν βραχυπρόθεσμο χαρακτήρα.

Τα 12 ζώδια:

ΚΡΙΟΣ: Διήμερο με λίγες ερωτικές ευκαιρίες αλλά με άπλετο χρόνο να μπορέσετε να σκεφτείτε να δείτε πως θα ηρεμήσετε.
ΤΑΥΡΟΣ:  Περισσότερο αυτό το σαββατοκύριακο θα έχετε υποχρεώσεις να λύσετε παρά θα αντιμετωπίσετε μεγάλους έρωτες. Μία βελτίωση με τη σχέση σας μπορέι να υπάρξει.
ΔΙΔΥΜΟΙ:  Λίγο ξεσσάλωμα και περισσότερος προβληματισμός θα υπάρξει. Μιλήστε λίγο περισσότερο με το σύντροφο σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Μπορείτε να περάσετε πολύ καλές στιγμές με το σύντροφο σας. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να γιατρέψετε σχέσεις που δεν λειτουργούσαν.
ΛΕΩΝ: Χωρίς σημαντικά γεγονότα θα περιμένετε απλά αυτό το διήμερο να περάσει για να βγείτε ανανεωμένοι απο την καινούρια εβδομάδα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ:  Κάποιες εντάσεις θα σας αγχώσουν και θα σας βγάλουν απο το πρόγραμμα σας. Μην τα «πέρνετε» με τη 1η κουβέντα που θα σας πει ο άλλος.
ΖΥΓΟΣ:  Σίγουρα δεν είναι μία ερωτική περίοδος όσο περίοδος περισυλλογής και κατανόησης του τι θέλετε παο κάποιον.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες δυσκολίες θα σας επηρεάσουν αυτό το σαββατοκύριακο και θα έχετε εντάσεις και παρεξηγήσεις. Οι νέες σχέσεις δεν ευνοούνται.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Περισσότερο παίζετε παρά υπάρχει κάτι σημαντικό αυτή τη περίοδο. Νομίζω όμως ότι θα πρέπει να προσέξετε να μην παίζετε τόσο πολύ.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρκετές σοβαρές υποχρεώσεις μπροστά σας αυτή τη περίοδο δεν θα σας δώσουν χρόνο να περάσετε ερωτικά καλά.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κατάλληλη περίοδος για μία νέα ερωτική γνωριμία που θα σας ανανεώσει.  Προσοχή στις παράλληλες σχέσεις.
ΙΧΘΕΙΣ:  Περισσότερο χαλαροί και λίγο μπερδεμένοι θα περάσετε αυτό το σαββατοκύριακο. Σε ένα βαθμό λίγη ξεκούραση έτσι και αλλιώς σας χρειάζεται .