Θυελλώδες σκηνικό με αίσιο τέλος
Πριν ξεκινήσετε το διάβασμα να ξέρετε ότι: Παρορμητικά ζώδια είναι Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως. Σταθερά Ζώδια είναι Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος. Μεταβλητά ζώδια είναι Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς. Ζώδια της Φωτιάς είναι Κριός, Λέων, Τοξότης. Της Γης είναι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως. Του Αέρα είναι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι. Του Νερού είναι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς.

Ο Μήνας Νοέμβριος είναι από τους πλέον σημαντικούς. Οι εκλείψεις του μήνα σίγουρα φέρνουν μπροστά μας σημαντικές ανακατατάξεις και αλλαγές στην καθημερινότητα των περισσοτέρων. Μπορώ να πω σαν αστρολόγος όμως ότι έχει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθότι είναι ένας μήνας ξεκάθαρος που ναι μεν από τη μία έχει εντάσεις από την άλλη όμως έχει σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης. Έτσι για αυτούς που θέλουν να είναι βολεμένοι σίγουρα δεν είναι ο μήνας που θα χαρούν ιδιαίτερα ενώ αν θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας και να δώσετε σε αυτή έναν άλλο αέρα τολμώ να πω ότι είναι η πλέον κατάλληλος.

Οι εκλείψεις που συμβαίνουν στις 14/11 και στις 28/11 η μία στον Σκορπιό και η άλλη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη σίγουρα φέρνουν σημαντικές ανακατατάξεις. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα αρνητικές και δεν έχουν να φέρουν τεράστιες καταστροφές σίγουρα σαν εκλείψεις πρόκειται να φέρουν κάποιες ανησυχίες στα ζώδια του σταθερού σταυρού ιδιαίτερα, οπότε και θα πρέπει να περιμένουν αρκετές ανακατατάξεις στην καθημερινή τους ζωή. Από την άλλη όμως αυτές οι εκλείψεις προσφέρουν τη δυνατότητα στους περισσότερους ανθρώπους να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στις σχέσεις και να μιλήσουν ειλικρινά για προβλήματα που μπορεί να τους ταλαιπωρούσαν για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 28/11 μπορεί να φέρει κάποιες εντάσεις στα μεταβλητά ζώδια αλλά συνηθισμένα τα βουνά από χιόνια. Δυστυχώς η ένταση της Έκλειψης θα πνιγεί στο ψεύδος του Ποσειδώνα οπότε τα πράγματα δεν θα ξεκαθαρίσουν αλλά πολύ πιθανόν και να μπερδέψουν τους μεταβλητούς εκείνο το χρονικό διάστημα.

Ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι και οι αλλαγές των πλανητών που θα φέρουν αλλαγές στη συμπεριφορά του κόσμου άλλοτε για καλό και άλλοτε για κακό. Ο Ερμής μέχρι τις 13/11 στο Τοξότη θα προσπαθήσει να δώσει λύσεις στα επικοινωνιακά προβλήματα των ζωδίων της φωτιάς δηλαδή για τους Κριούς – Λέοντες και Τοξότες ενώ και για τα μεταβλητά ζώδια θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες που όμως μπορεί να μην τις εκμεταλλευτούν και όλες. Η αναδρομή του βέβαια ήδη από τις 7/11 μπορεί να φέρει κάποιες καθυστερήσεις σε κάποια σχέδια και αναθεωρήσεις όμως ας πάψει επιτέλους αυτή η υστερία με τον ανάδρομο Ερμή που όλοι φοβούνται σχεδόν τα πάντα. Ο Ερμής είναι μία απίστευτη ευκαιρία στην αναδρομή του για να μπορέσουμε να αναπροσαρμόσουμε τον εαυτό μας και να αναπρογραμματιστούμε. Είναι τόσο σημαντικός όσο και η λειτουργία του ύπνου που δεν μας βοηθά απλά να κοιμηθούμε αλλά και να τοποθετήσουμε σωστά όλες τις πληροφορίες που πήραμε. Δεν υπάρχει λοιπόν κανένας λόγος να φοβόμαστε και να ανησηχούμε, νέα ξεκινήματα μπορούν να κάνουν περισσότερο αυτοί που έχουν γεννηθεί με ανάδρομο Ερμή αλλά και όσοι από εσάς είσθε σίγουροι ότι δεν έχετε κάνει κάποιο λάθος. Με την είσοδο του Ερμή στο Σκορπιό στις 13/11 αποκτούμε περισσότερες εμμονές και μπαίνουμε εις βάθος ενώ οι Σκορπιοί και οι Ταύροι θα έχετε την πολυτέλεια να μπορέσετε να διορθώσετε αμέσως τα λάθη σας μετά την Ηλιακή έκλειψη στις 13/11.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό θα ανανεώσει ερωτικά τα ζώδια του Αέρα μέχρι και τις 22/11 και θα δώσει έναν άλλο αέρα στην καθημερινότητα τους βάζοντας τους απέναντι σε ιδιαίτερα ευχάριστες στιγμές και βελτιώσεις στις διαπροσωπικές τους σχέσεις γενικότερα. Επίσης θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες στους Κριούς και Λέοντες ενώ τα ζώδια του αέρα καλό είναι να προσπαθήσουν να φλερτάρουν με την τύχη τους αυτή τη περίοδο καθότι θα βγουν κερδισμένοι. Στις 22/11 που μπαίνει στο Σκορπιό θα έχουμε μία μετάβαση από το ερωτικό παιχνίδι και συντροφικότητα στο ερωτικό πάθος και κτητικότητα που θα οδηγήσει τον κόσμο στα άκρα. Σαφώς τα ζώδια της Γης και τα σταθερά θα μπορέσουν να πάρουν μία ανάσα αν και δεν θα λείψουν και οι ερωτικές απογοητεύσεις εκείνο το διάστημα μιας και ερωτικά τα πράγματα δείχνουν να μην ξεκαθαρίζουν μέχρι τον Δεκέμβριο.

Τέλος η παρουσία του Άρη στον Τοξότη μέχρι τις 17/11 είναι ένα πρώτο βήμα για να μπορέσουν τα μεταβλητά ζώδια να μιλήσουνε με δύναμη και να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να έχουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους μιας και μπορούν να ορθώσουν επιτέλους ανάστημα. Τα ζώδια της φωτιάς από την άλλη (Οι Τοξότες ως μεταβλητό και της φωτιάς πρέπει να διαβάσουν και τις δύο ερμηνείες) θα έχουν μία ιδιαίτερα θετική περίοδο όπου θα ανέβει η σεξουαλικότητα τους και κυρίως θα έχουν επίτευξη στόχων και σκοπών. Σημαντικό να πούμε τέλος για τις κινήσεις των πλανητών ότι τρεις πλανήτες κινούνται ορθόδρομα αυτό το μήνα. Ο Ποσειδώνας στις 11/11, ο Χείρωνας στις 14/11 και τέλος ο Ερμής στις 27/11. Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό φαινόμενο που θα βοηθήσει ιδιαίτερα τα ζώδια του Νερού μιας και οι τρεις πλανήτες θα είναι στα ζώδια του Νερού εκείνη τη στιγμή να αλλάξουν τη ζωή τους σε κάτι καλύτερο ενώ τώρα επισήμως αρχίζει για αυτός η περίοδος της ψυχολογικής και πνευματικής μεταμόρφωσης

Διαβάστε τη συνέχεια για τα 12 ζώδια εδώ