Το διήμερο αυτό έχει και τις σημαντικές του ευκαιρίες και δυνατότητες να περάσουν οι περισσότεροι καλά. Ύστερα από ένα πολύ δύσκολο διάστημα και μία έκλειψη που δοκίμασε σχέσεις και καταστάσεις αυτό το χρονικό διάστημα μας δίνει τη δυνατότητα να βρούμε την πραγματική μας αλήθεια μέσα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Στις 17 ο Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω και θα αυξήσει τη σεξουαλική μας ενέργεια ενώ το ταυτόχρονο εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα δώσει τη δυνατότητα στο κόσμο να μπορέσει να δώσει περισσότερο συναίσθημα στην σεξουαλική του ζωή. Έτσι περισσότερη δημιουργικότητα και ερωτική έκφραση θα βοηθήσει να περάσουν καλύτερα οι Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Ταύροι και Καρκίνοι.

Την ίδια ημέρα ο Ήλιος κάνει σύνοδο με τον Ερμή όπου θα βοηθήσει τα ζώδια του Νερού του 3ου δεκαημέρου, δηλαδή Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς να μπορέσουν να κάνουν νέες γνωριμίες και να περάσουν ιδιαίτερα ευχάριστα με άλλο κόσμο. Από την άλλη όμως τα σταθερά ζώδια (Λέων, Ταύρος, Υδροχόος, Σκορπιός) θα έχουν κάποια εγωιστικά ξεσπάσματα και παρεξηγήσεις επειδή δεν θα μπορούν να δουν καθαρά την άποψη του άλλου.

Στις 18 ο Ερμής κάνει ένα ημιεξάγωνο με την Αφροδίτη όπου και θα βοηθήσει Σκορπιούς και Ζυγούς αλλά και Ταύρους και Κριούς να περάσουν καλά με παρέα και πιθανών να κάνουν και μία καινούρια πολύ ευχάριστη γνωριμία. Πολύ πιθανών να υπάρξει και μία φιλική σχέση που να προχωρήσει σε ερωτική.

Τέλος η μεταφορά της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα βοηθήσει τα ζώδια του αέρα να κάνουν νέες παρέες και γενικά θα τους βελτιώσει αρκετά τη διάθεση όπου και μπορεί να διασκεδάσουν είτε με την υπάρχουσα σχέση τους είτε με κάτι καινούριο.

 

Τα 12 ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες να ανανεωθείτε ερωτικά και να μπορέσετε να περάσετε όμορφα με το σύντροφο σας θα έχετε αυτό το διήμερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και σας χάλασε η προηγούμενη εβδομάδα αυτό το σαββατοκύριακο θα σας δώσει αρκετές ευκαιρίες να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σημαντικές ευκαιρίες να βρείτε κάτι καινούριο θα βρείτε αυτή τη χρονική στιγμή. Είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό διάστημα για να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σας ξεπληρώνει για τις εντάσεις αυτό το σαββατοκύριακο και θα περάσετε πολύ όμορφα.  Νέες ερωτικές ευκαιρίες στο προσκήνιο.

ΛΕΩΝ
Κάποια προβλήματα θα υπάρξουν αυτό το διήμερο και εντάσεις που σε κάποιο βαθμό δεν θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και δεν είναι η απόλυτα ερωτική περίοδος για εσάς θα δείτε ότι ξαφνικά αυτό το διήμερο ξεπηδούν σημαντικές εκπλήξεις στον ερωτικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ

Με κάποιες συγκρούσεις ξεκινά αυτή τη περίοδος που όμως προς το τέλος της Κυριακής θα σας το ξεπληρώσει με μία ολική επαναφορά της θετικής σας διάθεσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με νέες ευκαιρίες και μία γεμάτη πάθος περίοδο για εσάς καταλαβαίνεται ότι θα σας μείνουν αξέχαστες στιγμές και θα χαρείτε πολύ για τις επιτυχίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια νεύρα που μπορεί να είχατε περνούν σταδιακά και θα ηρεμήσετε δίπλα στο σύντροφο σας περνώντας καλές στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με εκπληκτικές ευκαιρίες ξεκινά αυτό το διήμερο οπότε και το μόνο που μένει είναι να βγείτε και να δείξετε τι αξίζετε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Κυριακή για εσάς είναι πολύ καλύτερη και θα μπορέσετε να ισορροπήσετε ανάμεσα στα δικά σας θέλω και στα θέλω του συντρόφου σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Πράγματι ήρθε ο καιρός και για εσάς για να διασκεδάσετε και να δείτε τα πράγματα από μία πολύ διαφορετική ματιά. Ο Έρωτας σας χτυπά την πόρτα…. Τι θα κάνετε;