Έρχονται καλύτερες μέρες….
Ο μήνας Δεκέμβριος έρχεται να χαμογελάσει και να μας βοηθήσει να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες του Νοεμβρίου. Εξ αρχής η αντίθεση στου Ήλιου με το Δία στις 3 του μήνα μας δίνει πολλές δυνατότητες να μπορέσουμε να περάσουμε καλύτερα στις σχέσεις μας αν και μπορεί να έχουμε μία παραπάνω αισιοδοξία. Αυτή η αισιοδοξία θα επηρεάσει περισσότερα τα μεταβλητά ζώδια. Στο 1ο δεκαήμερο του μήνα η πιο δυνατή όψη θα πρέπει να πούμε ότι είναι αυτή η αντίθεση ενώ οι πιο σημαντικές όψεις μαζεύονται οι περισσότερες στα 2 υπόλοιπα δεκαήμερα του μήνα.

Στις 11 του Δεκέμβρη ο Ερμής μπαίνει στο Τοξότη προσφέροντας τη δυνατότητα στο κόσμο να έχει ένα πολύ πιο θετικό τρόπο σκέψης αλλά και έχοντας περισσότερες προοπτικές για βελτίωση στη ζωή του. Ιδιαίτερα τα ζώδια της φωτιάς θα επηρεαστούν θετικά. Στις 11 όμως ο Ερμής κάνει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που δείχνει ότι αυτή η αισιοδοξία σε ένα βαθμό δεν θα είναι λογική και πως υπάρχουν ψευδαισθήσεις, για αυτό τα μεταβλητά ζώδια θα πρέπει να προσέξουν να μην ανοίξουν πολλά μέτωπα περιμένοντας από παντού θετικές εξελίξεις.

Στις 13 του μήνα η Νέα Σελήνη θα βοηθήσει αρκετούς του μεταβλητού σταυρού να φτάσουν στην ολοκλήρωση των σκοπών τους αλλά και θα βοηθήσει ώστε πολύ άνθρωποι να απελευθερωθούν από δεσμά που τους κρατούσαν δέσμιους και ανικανοποίητους. Στις 14 του μήνα ο Ερμής κάνει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό όπου και εκεί αρχίζουν όντως τα πράγματα για τα ζώδια της φωτιάς να αλλάζουν προς το καλύτερο και θα έχουν πολύ σημαντικές θετικές εξελίξεις στους τομείς της δημιουργικότητας αλλά και στα ερωτικά ζητήματα.

Στις 16 του μήνα εισέρχεται η Αφροδίτη στον Τοξότη και θα πρέπει να περιμένουμε από εκεί που ο κόσμος ερωτικά ήταν πιο κλειστός και πιθανόν να ήταν περισσότερο κτητικός μία ελευθεριότητα, μία άνοδο του παιχνιδιού που θα βοηθήσει ερωτικά τα ζώδια της φωτιάς και τους Διδύμους. Πάλι όμως στις 16 του μήνα η Αφροδίτη κάνει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα όπου και όπως φαίνεται θα υπάρξουν υψηλά ιδανικά και ψευδαισθήσεις στα ερωτικά αλλά και θα υπάρξουν προβλήματα στο οικονομικό επίπεδο για τους Ταύρους, Σκορπιούς. Στις 17 ο Ερμής κάνει μία αντίθεση με το Δία όπου και φέρνει πολύ σημαντικές θετικές εξελίξεις στα μεταβλητά ζώδια και θα πρέπει να περιμένετε εκεί ένα πολύ σημαντικό άνοιγμα στα επαγγελματικά σας μέσω συνεργασιών. Επίσης δείχνει ότι μπορεί να κλείσετε κάποιο ταξίδι στο οποίο θα περάσετε καλά αν και θα υπάρχει αρκετό τρέξιμο.

Στις 19 του μήνα η Αφροδίτη κάνει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό, αυτό θα βοηθήσει τον κόσμο να μπορέσει να εκφράσει με καλύτερο τρόπο τα ερωτικά του θέματα και να μπορέσει αρκετός κόσμος να μιλήσει για τα συναισθήματα του ενώ ο Ουρανός θα φέρει και μία σημαντική βοήθεια στο κόσμο και κυρίως για τα ζώδια της φωτιάς. Ο Ήλιος εισέρχεται στον Αιγόκερω στις 21 του μήνα και η ενέργεια στρέφεται περισσότερο σε εμάς τους ίδιους και όχι προς το περιβάλλον μας. Τα ζώδια της Γη μπορούν να περάσουν καλύτερα γιατί θα νοιώθουν ότι η ζωή τους και οι επιλογές τους είναι ικανές να τους κάνουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους και αυτό όντως θα συμβεί.

Στις 22 του μήνα ο Ήλιος θα κάνει ένα πολύ όμορφο εξάγωνο με τον Ποσειδώνα όπου και θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης και του νερού να περάσουν πολύ καλά στην αρχή των εορτών και να κάνουν πολλά από τα όνειρα τους πραγματικότητα. Στις 23 έχουμε μία από τις πιο ερωτικές όψεις του χρόνου με την Αφροδίτη να κάνει αντίθεση με το Δία που θα φέρει ερωτική και οικονομική τύχη στα μεταβλητά ζώδια. Μπορεί βέβαια να υπάρξουν και υπερβολές οι οποίες και θα οδηγήσουν τον κόσμο σε λάθη όμως το γενικότερο πλαίσιο είναι θετικό.

Στις 26 του μήνα ο Άρης μπαίνει στον Υδροχόο και από εκεί που ο κόσμος ήταν περισσότερο επικεντρωμένος στα επαγγελματικά του θέματα και πιο γήινος ερωτικά η μετάβαση του Άρη θα οδηγήσει σε μία μεγαλύτερη απελευθέρωση του ερωτισμού των ανθρώπων από τη μία αλλά και μία γενικότερη νεωτεριστική αντιμετώπιση προβλημάτων που θα βοηθήσει αρκετά τα ζώδια του αέρα.

Στις 26 Δεκεμβρίου το τετράγωνο με τον Ουρανό θα φέρει συγκρούσεις και εντάσεις στους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των παρορμητικών ζωδίων. Ξαφνικά αρνητικά γεγονότα και καταστάσεις θα αναστατώσουν τα άτομα και μπορεί να έχουμε μία αύξηση τσακωμών και συγκρούσεων ενώ την ίδια στιγμή μπορεί να υπάρχουν και απρόσμενα ατυχήματα.

Την επόμενη μέρα ο Κρόνος κάνει το εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Ένα εξάγωνο όπου ταυτόχρονα είναι και αμοιβαία υποδοχή και θα οδηγήσει από εδώ και στο εξής σε μεγαλύτερη αύξηση της μεταμορφωτικής διαδικασίας αλλά αυτή τη φορά με κάποιες ευκαιρίες για τον κόσμο βοηθώντας Αιγόκερους, Καρκίνους, Ταύρους και Σκορπιούς.

Στις 30 του μήνα αυτό ενισχύεται ακόμη περισσότερο μιας και ο Ήλιος θα κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Κρόνο οπότε τα παραπάνω ζώδια θα έχουν ακόμη καλύτερες εξελίξεις. Τέλος ο Ερμής στις 31 μπαίνει στον Αιγόκερω και φέρνει μία περισσότερο ώριμη σκέψη στο κόσμο και ίσως και μία διάθεση μέσα στις γιορτές να περάσουμε πιο οικογενειακά. Βέβαια τα ζώδια της γης θα έχουν αυξημένη επιτυχία εκείνη τη δεδομένη χρονική στιγμή στα σχέδια τους.

Τα 12 ζώδια. Μην ξεχάσετε να διαβάσετε τον ωροσκόπο σας που παίζει μεγαλύτερο ρόλο!

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ!

Γενικές προβλέψεις Δεκεμβρίου