Από το Πάθος στο Παιχνίδι…

Αυτός ο μήνας σίγουρα είναι πολύ διαφορετικός από τους προηγούμενους. Αυτή τη φορά οι πλανητικές θέσεις είναι πολύ πιο εποικοδομητικές και βοηθούν στα ερωτικά ζητήματα. Σαφώς και συγκεκριμένα ζώδια είναι πιο τυχερά αλλά δεν πιστεύω ότι αυτός ο μήνας θα αφήσει κάποιον παραπονεμένο. Είτε στην αρχή είτε στο τέλος του μήνα όλοι θα πάρουν τα δώρα του έρωτα και όλοι έχουν ευκαιρίες. Είναι τόσο ισορροπημένος ο Δεκέμβριος που προσωπικά μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση.

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό μέχρι και τις 16/12 θα δώσει σημαντικές θετικές επιρροές στα ζώδια του νερού αλλά και στα σταθερά ζώδια. Αυτό σημαίνει και γενικότερα βέβαια ότι θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις για τα ερωτικά αυτών των ανθρώπων και πως βέβαια όλος ο κόσμος θα είναι περισσότερο συναισθηματικός αλλά και με μεγαλύτερη τάση προς το σεξ. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό ερωτικά θα δώσει στο πληθυσμό την ανάγκη να εκφράσει το πάθος του και κυρίως να μπορέσει να εκφράσει το σεξουαλισμό του κάποιες φορές ακόμη και με μία παραπάνω ένταση από ότι θα έπρεπε. Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος κάτι τέτοιο το χρειάζεται. Η απουσία όμως Πτολεμαϊών όψεων της Αφροδίτης όλο αυτό το διάστημα δείχνει ότι δεν θα μπορέσει αυτό το πάθος να εκφραστεί δημιουργικά έτσι ο κόσμος θα παρασύρεται.

Από τις 16 και μετά η Αφροδίτη θα μεταβεί στο ζώδιο του Τοξότη οπότε και ο έρωτας θα είναι περισσότερο περιπετειώδης και επιφανειακός. Τα μεταβλητά ζώδια και τα ζώδια της φωτιάς θα βιώσουν μεγάλη βελτίωση της ζωής τους και οι αντιθέσεις των πλανητών του Τοξότη με το Δία θα οδηγήσει σε σημαντική αύξηση των επιτυχιών τους. Στις 16 όμως με 19 του μήνα τα τετράγωνα με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρουν στα μεταβλητά ζώδια ψεύτικους έρωτες και κοροϊδίες που δυστυχώς μπορεί να δυσαρεστήσουν τον κόσμο. Από εκεί και μετά όμως τα πράγματα διορθώνονται πολύ και τα μεταβλητά δείχνουν να έχουν την τύχη με το μέρος τους. Στις 19 το τρίγωνο με τον Ουρανό θα ευνοήσει πολύ τα ζώδια της φωτιάς και ξαφνικές σχέσεις μπορούν να έρθουν από το πουθενά.

Η Παρουσία του Άρη στον Αιγόκερω μέχρι και τις 26 θα φέρει σημαντικές σεξουαλικές εντάσεις που όμως θα είναι σε ένα βαθμό καταπιεσμένες. Βέβαια τα ζώδια της Γης και τα παρορμητικά θα ζήσουν με αρκετά μεγαλύτερη ένταση το πάθος αυτή τη περίοδο ενώ η παραλληλία του Άρη με τον Ήλιο στις 12 είναι ίσως μία από τις καλύτερες στιγμές για τα ερωτικά των ζωδίων της Γης. Στις 25 η παραλληλία με την Αφροδίτη επίσης θα οδηγήσει σε σημαντικές ερωτικές εξάρσεις δίνοντας στα παρορμητικά ζώδια το καλύτερο δώρο που περίμεναν ποτέ. Από τις 25 και μετά ο Άρης περνά στον Υδροχόο και η ερωτική επιτυχία περνά στα ζώδια του αέρα και στα σταθερά. Ιδιαίτερα τα ζώδια του αέρα με την Παρουσία της Αφροδίτης στο Τοξότη θα νοιώσουν τέλεια και θα περάσουν ιδιαίτερα καλά. Τα ζώδια της φωτιάς και αυτά παίρνουν αρκετή θετική επιρροή και θα έχουν ίσως από τα πιο ερωτικά Χριστούγεννα της ζωής τους.

Η Αντιπαραλληλία που θα κάνει με τον Δία στις 27 όμως δείχνει ότι οι σταθεροί και οι Δίδυμοι μπορεί να κάνουν υπερβολικά λανθασμένες κινήσεις στα ερωτικά τους και τελικά να διαλέξουν το λάθος άτομο. Η Νέα Σελήνη στις 13 έρχεται να δώσει σημαντικές ευκαιρίες για τα ερωτικά των ζωδίων της Φωτιάς αλλά και για τους Διδύμους και Ζυγούς ενώ η Πανσέληνος θα φέρει κάποιες εντάσεις και συγκρούσεις για Καρκίνους και Αιγόκερους.

Τα 12 ζώδια! Διαβάστε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας που παίζει μεγαλύτερο ρόλο!

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ!