Μία νέα χρονιά βρίσκεται στην αυγή της και όλοι οι άνθρωποι έχουν ελπίδες και φόβους. Η νέα χρονιά δεν είναι τόσο τραγική όσο το 2012, έχει μέσα της την ελπίδα και ακόμη και στον πιο άτυχο δίνει ελπίδες. Έτσι το 2013 είναι πιο ανθρώπινο ενώ χαρακτηριστικό του είναι ότι θα αγνοήσει σχεδόν ολοκληρωτικά όλους όσους γεννήθηκαν στα 3α δεκαήμερα του κάθε ζωδίου.

Ο Πλούτωνας μέσα από τον Αιγόκερω θα συνεχίσει να φέρνει τα θάνατο και τη μεταμόρφωση στα παρορμητικά ζώδια του 1ου και του 2ου δεκαημέρου και μαζί με το τετράγωνό του με τον Ουρανό στο Κριό όπου και αυτός στα ίδια δεκαήμερα θα απαιτήσει να αλλάξουν τα παρορμητικά σχεδόν τα πάντα -με πιο πολιτισμένο όμως τρόπο από ότι πέρυσι- με περισσότερες ευκαιρίες και μεγαλύτερες δυνατότητες ανάπτυξης. Ο Πλούτωνας θα συνεχίσει να στηρίζει τα ζώδια της Γης και θα τους δώσει γερές βάσεις και αντοχές ακόμη και σε περιόδους μεγάλης πίεσης. Ο Ουρανός από την άλλη μέσα από τα ζώδια της φωτιάς θα στηρίξει τα όνειρα τους και θα τους βοηθήσει να κάνουν τους νεωτερισμούς που χρειάζονται.

Ο Κρόνος μέσα από το Σκορπιό θα πιέσει τα σταθερά ζώδια στα άκρα και θα τα ωθήσει να αποδείξουν πραγματικά τι αξίζουν έτσι ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν ή τελικά να σκοντάψουν… έτσι θα επηρεάσει και αυτός με τη σειρά του το 1ο και 2ο δεκαήμερο των ζωδίων. Τα ζώδια του Νερού (Ιχθείς, Καρκίνοι -όχι οι Σκορπιοί) θα μπορέσουν να πετύχουν πολλά από τα όνειρα τους και να βελτιώσουν τη ζωή τους.

Ο Ποσειδώνας μέσα από το 1ο δεκαήμερο των μεταβλητών θα πιέσει για πραγματικές αλλαγές τα ζώδια αυτά αλλά από την άλλη κινδυνεύουν και τα ίδια να πέσουν θύμα ψευδαισθήσεων ή επιλογών που έκαναν τα ίδια. Τα ζώδια του νερού θα προστατευτούν από αυτή την επιρροή και θα καταφέρουν να αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό τη διάθεση τους.

Ο Χείρωνας θα επηρεάσει και το 1ο και 2ο δεκαήμερο των μεταβλητών και θα δώσει την έμπνευση αλλά και την πίστη στον εαυτό τους ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν. Πάλι θα βοηθήσει και τα ζώδια του Νερού να μπορέσουν να γιατρευτούν από τις πληγές του παρελθόντος και κυρίως να προχωρήσουν ένα ακόμη βήμα στη ζωή τους.

Ο Δίας μέχρι και τον Ιούνιο θα βρίσκεται στους Διδύμους και θα βοηθήσει σε όλους τους τομείς τα ζώδια του Αέρα να πετύχουν τους εγκεφαλικούς τους σκοπούς ενώ θα τους βοηθήσει να μπορέσουν να πετύχουν και κάποιους από τους στόχους τους. Την ίδια στιγμή όλα τα μεταβλητά ακόμη και μέσα από υπερβολές καταφέρνουν να δράσουν και να κινηθούν δυναμικά στο προσκήνιο. Από τον Ιούνιο και μετά που ο Δίας θα βρίσκεται στον Καρκίνο έρχεται να βοηθήσει τα παρορμητικά ζώδια να πάρουν μία ανάσα και κυρίως να πετύχουν ξαφνικά εκεί που ήταν καθηλωμένα μέσα στην πίεση του Ουρανού και του Πλούτωνα. Την ίδια στιγμή τα ζώδια του Νερού μεγιστοποιούν τις θετικές τους δυνατότητες και ατενίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

 

Για να διαβάσετε τη συνέχεια και το ζώδιο σας κάντε κλικ εδώ!

γενικές προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια