Ξελόγιασμα κι ευθύνες!
Καλή σας Χρονιά!Με πολύ καλύτερες εξελίξεις και μία Αφροδίτη αλλά και Άρη να βοηθούν αρκετά ο μήνας Ιανουάριος φαίνεται να είναι ιδιαίτερα θετικός για νέες σχέσεις και κυρίως για να μπορέσει ο κόσμος να καταλάβει τι πραγματικά θέλει από τις διαπροσωπικές του σχέσεις. Η Αφροδίτη μέχρι και τις 9/1 θα βοηθήσει αρκετά Τοξότες και Διδύμους να περάσουν καλά στις διαπροσωπικές τους σχέσεις και γενικά να μπορέσουν να βρουν μία νέα σχέση που θα τους καλύπτει. Ταυτόχρονα το ότι ο Άρης θα είναι στον Υδροχόο όλο το μήνα δίνει μία ακόμη περισσότερο θετική επιρροή για να μπορέσουν τα ζώδια του Αέρα και της φωτιάς να περάσουν καλά με μία εξαίρεση ίσως τον Λέοντα και τον Υδροχόο που λόγω Κρόνου θα πιεστούν λίγο παραπάνω και δεν θα μπορέσουν να διαχειριστούν τόσο θετικά τις όψεις που έχουν.

Η Αφροδίτη όσο είναι τον Τοξότη θα μας κάνει περισσότερο ξέγνοιαστους ερωτικά και θα θέλουμε να είμαστε πιο περιπετειώδεις στα ερωτικά ζητήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα μείνουμε έτσι για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Από τις 9/1 και μετά η Αφροδίτη μπαίνει στο σοβαρό ζώδιο του Αιγόκερω δίνοντας για πρώτη φορά ύστερα από καιρό σημαντικές θετικές εξελίξεις στα παρορμητικά ζώδια και στα ζώδια της Γης. Ιδιαίτερα όμως οι Ιχθείς θα έχουν θετικές εξελίξεις και 9 – 11 του μήνα μπορεί Ιχθείς και Αιγόκεροι να βρουν τον άνδρα ή τη γυναίκα του παραμυθιού τους. Η Αφροδίτη μόνο κοντά στις 13 του μήνα θα φέρει σημαντικές αναταραχές και δυσκολίες στην επικοινωνία κυρίως για τα παρορμητικά ζώδια χωρίς όμως ερωτικά να φέρει σημαντικές συγκρούσεις. Περισσότερο θα φέρει στους ελεύθερους νέες ευκαιρίες για να κάνουν μία πιο σταθερή ερωτική σχέση.

Η Νέα Σελήνη στις 11 είναι ιδιαίτερα θετική γιατί βοηθά να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα τα παρορμητικά ζώδια και να μπορέσουν Αιγόκεροι και Καρκίνοι να διορθώσουν την Ζωή τους σε σχέση με τις σεξουαλικές τους σχέσεις. Από τις 17 και μετά με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα δούμε έντονες σεξουαλικές σχέσεις να σχηματίζονται η να εκφράζονται ιδιαίτερα για τα ζώδια της Γης και τα παρορμητικά ζώδια αν και κάποιες φορές η ζήλεια και η εμμονή μπορεί να φέρει σημαντικές κρίσεις αν και θα ξεπεραστούν πάλι με την Σεξουαλική διέγερση. Τα δύσκολα στα ερωτικά έρχονται τις τελευταίες 5 μέρες του μήνα όπου η Πανσέληνος με τον Κρόνο σε συνδυασμό με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ήλιο θα φέρει σημαντικές κρίσεις και ψυχρότητα στις ερωτικές επαφές του κόσμου ιδιαίτερα για τα σταθερά ζώδια που φαίνεται να δέχονται τα πρώτα σημαντικά ερωτικά προβλήματα του Χρόνου.

Γενικά το τελευταίο 5ήμερο ο κόσμος φαίνεται να μην έχει διάθεση για έρωτες και πολλές ευθύνες που μπορεί να υπάρξουν δεν θα αφήσουν τον κόσμο να μπορέσει να εκφραστεί όπως θα ήθελε ενώ οι κουρασμένες σχέσεις των σταθερών ζωδίων μπορεί να καταλήξουν σε χωρισμό απελευθερώνοντας τους έτσι από προβλήματα μηνών.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, διαβάστε και το ζώδιο και του ωροσκόπου σας.

 Διαβάστε τη συνέχεια εδώ