Ευκαιρίες και νέες δυνατότητες!
Καλή σας χρονιά αγαπητοί φίλοι. Ο μήνας Ιανουάριος είναι αρκετά θετικός και έχει αρκετές δυνατότητες να μπορέσουμε να πετύχουμε πολλά από τα σχέδια μας. Ήδη από τη πρώτη του μήνα ο Άρης κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό όπου και θα βοηθήσει Υδροχόους και Κριούς του 1ου δεκαημέρου να μπορέσουν να πετύχουν πολλά από τα σχέδια τους και κυρίως να μπορέσουν να βρουν λύσεις σε προβλήματα που μπορεί να είχαν σε σχέση με ταξίδια ή πνευματικές εργασιές. Την ίδια ημέρα ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα βοηθήσει Αιγόκερους και Ιχθείς να μπορέσουν να πετύχουν πολλά από τα όνειρα τους και κυρίως να χαλαρώσουν δίπλα στο οικογενειακό τους περιβάλλον. Αυτά όμως είναι για πολύ λίγο χρονικό διάστημα καθότι στη συνέχεια το τετράγωνο που θα κάνει ο Ερμής με τον Ουρανό στις 3 του μήνα θα φέρει σημαντικές κρίσεις στην επικοινωνία για τα παρορμητικά ζώδια (Κριούς – Καρκίνους – Ζυγούς – Αιγόκερους).

Παρορμητικά ζώδια: Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως
Σταθερά ζώδια: Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος
Μεταβλητά ζώδια: Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς
Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης
Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως
Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος
Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

Ο Άρης σε τρίγωνο με το Δία στα ζώδια του Αέρα θα φέρει μία σημαντική οικονομική βοήθεια στις 4 του μήνα και πιθανόν μία αύξηση του σεξουαλικού τους ταμπεραμέντου. Στις 6 του μήνα ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα φέρνει σημαντικές δυσκολίες στην επικοινωνία αλλά και τους Αιγόκερους συγκεκριμένα τους δίνε δυνατότητες να μπορέσουν να πετύχουν μακροπρόθεσμα σχέδια τους αλλά μέσα από υπόγειες και σημαντικές συγκρούσεις.

Στις 7 του μήνα με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο οι Αιγόκεροι θα μπορέσουν να κλείσουν σημαντικές συμφωνίες που θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν την επαγγελματική τους πορεία. Τα σταθερά ζώδια την ίδια μέρα με το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνου μπορεί να έχουν ατυχήματα και γενικότερες δυσκολίες στην πραγματοποίηση των σχεδίων τους.
Στις 9 του μήνα η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης να περάσουν καλύτερα οικονομικά και να βελτιώσουν τη ζωή τους ενώ μπορεί να έχουν και μία αρκετά σημαντική βοήθεια από άτομα που δεν το περίμεναν. Οι Καρκίνοι θα έχουν και σημαντικές ερωτικές ευκαιρίες.

Αμέσως την επόμενη μέρα η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να δώσει σημαντική όρεξη για φλερτ και γενικά φαίνεται ότι είναι μία σημαντική μέρα για Ιχθείς και Αιγόκερους για να βελτιώσουν κατά πολύ τις διαπροσωπικές τους σχέσεις. Στις 11/1 η Νέα Σελήνη βοηθά πολύ τα ζώδια της Γης και τον Καρκίνο να μπορέσουν να βελτιώσουν πολλές από τις δυσάρεστες καταστάσεις που υπάρχουν στη ζωή τους ενώ για τους Σκορπιούς είναι ένα ιδιαίτερα θετικό επαγγελματικό ξεκίνημα.

Το καλό κλίμα όμως περνά γρήγορα και στις 13 του μήνα το Τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό φέρνει σημαντικές κρίσεις στις σχέσεις και στα οικονομικά των παρορμητικών ζωδίων και ειδικά του Κριού και του Αιγόκερου. Στις 17 του μήνα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα φέρνει σημαντικές οικονομικές θετικές εξελίξεις σε Διδύμους – Τοξότες και Καρκίνους – Αιγόκερους ενώ για τους Σκορπιούς δείχνει ότι θα πάρουν κάποια σημαντική οικονομική βοήθεια από κάπου όπως για παράδειγμα ένα δάνειο.

Στις 18 η Σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή φαίνεται να βοηθά το 3ο δεκαήμερο των Αιγόκερων να μπορέσουν να συζητήσουν για επαγγελματικές συμφωνίες και γενικά για να φτιάξουν την καθημερινότητα τους. Στις 19 του Μήνα Ήλιος και Ερμής μπαίνουν στο ζώδιο του Υδροχόου όπου και αρχίζουν πολύ θετικές εξελίξεις για τους ίδιους με σημαντική βελτίωση στην καθημερινότητα τους και επιτυχία στα σχέδια τους.

Δύο ημέρες μετά ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό αλλά και στις 23 το Τρίγωνο του Ερμή με το Δία φέρνει σημαντική τύχη για τα ζώδια του Αέρα αλλά και για τον Κριό έτσι είναι η κατάλληλη χρονικό στιγμή για να μπορέσουν αυτά τα ζώδια να ξεπεράσουν προβλήματα σημαντικά που είχαν και να ξεκινήσει για αυτούς η ανοδική πορεία. Στις 25 αυτή η εύνοια κορυφώνεται με το εξάγωνου του Ήλιου με τον Ουρανό που θα δώσει μία νέα ευκαιρία για τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς.

Δύσκολες οι τελευταίες μέρες για τα σταθερά ζώδια με τον Ερμή και τον Ήλιο να κάνουν ένα τετράγωνο με τον Κρόνο φέρνοντας σημαντικά εμπόδια και απογοητεύσεις στη ζωή τους. Η μόνη αλλαγή θετική είναι ότι οι Υδροχόοι θα γλυτώσουν και τα Λιοντάρια της εντάσεις λόγω του τριγώνου του Ήλιου με το Δία. Αυτή την τεράστια ένταση θα την βιώσουν τα σταθερά και λόγω της Πανσελήνου στις 27 που είναι ιδιαίτερα αρνητική και προβληματική στην υφή της.

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας, διαβάστε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας!

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ