Οι καλές σχέσεις ξεκινούν ερωτικά αγαπητοί μου φίλοι και απο σήμερα επισήμως μία νέα συνεργασία ξεκινά με το πρώτο Ελληνόφωνο αστρολογικό site στο Κόσμο όπου σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις! Διαβάστε το πρώτο άρθρο για την πολύ σημαντική σύνοδο Ήλιου – Αφροδίτης – Ουρανού που βάζει φωτιά στον έρωτα:

λοωεΣτις 28 και 29 του μήνα θα συμβεί μία πολύ ενδιαφέρουσα σύνοδος η οποία και θα φέρει πολύ σημαντικές εξελίξεις στον ερωτικό τομέα για πάρα πολλά ζώδια. Η Σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης και Ουρανού έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα σε πολλές από τις σχέσεις και αρκετοί θα βρεθούν μπροστά στο δίλλημα αν θα πρέπει να συνεχίσουν να είναι σε μία σχέση που έχουν η θα πρέπει να προχωρήσουν. Βλέπετε είναι πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να δούμε τελικά τις πραγματικές μας ανάγκες.

Η σύνοδος αυτή στον Κριό είναι εγωιστική ο καθένας θα ψάξει την αρχέγονη σεξουαλικότητα του και θα δει αν αυτό που έχει τον Ικανοποιεί. Δεν είναι βλέπετε εύκολο να μπορέσει κάποιος εύκολα να μπορέσει να διαχειριστεί τις αταβιστικές δυνάμεις του ζωδίου του Κριού που μας ξυπνάνε ξαφνικά από το λήθαργο του ζωδίου του Ιχθύ που κυρίευσε τον προηγούμενο μήνα. Έτσι λοιπόν βρισκόμαστε μπροστά σε μία πολύ σημαντική αλλαγή.

Γιατί όμως να αλλάξουμε;

 

Διαβάστε τη συνέχεια Εδώ!

oroskopos