Απελευθέρωση από την καταπίεση και κρίσεις
Επιτέλους ύστερα από ένα ιδιαίτερα σημαντικό χρονικό διάστημα μπορούμε να πούμε ότι ήρθε ο Καιρός για την αποδέσμευση πολλών ανθρώπων από αρκετές δυσκολίες και ταλαιπωρίες. Ο Μήνας Απρίλιος είναι ιδιαίτερα δυναμικός και έχει αρκετές ευκαιρίες για να μπορέσει κάποιος να αλλάξει τη ζωή του προς κάτι καλύτερο και πιο ουσιαστικό. Σίγουρα ο δρόμος όμως δεν είναι φτιαγμένος με ευκολίες και έχει αρκετές πιέσεις και απαιτήσεις.

Ήδη από την 1η του μήνα το Τετράγωνο του Ήλιο με τον Πλούτωνα φέρνει σημαντικές αναταραχές και συγκρούσεις αλλά από την άλλη φέρνει και την ανάγκη για αλλαγή σε πολλά επίπεδα εδώ και τώρα. Με αυτό τον τρόπο ο Ήλιος και ο Πλούτωνας σε τετράγωνο φέρνουν σημαντικές αναταραχές στα παρορμητικά ζώδια και απαιτούν αλλαγές εδώ και τώρα. Όσοι ανήκουν στα παρορμητικά ζώδια των αρχών του 2ου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέξουν αρκετά τις όποιες κινήσεις τους. Το καλό είναι ότι το εξάγωνο του Δία που κάνει ο Ήλιος είναι ιδιαίτερα βοηθητικό και δίνει την δυνατότητα στο κόσμο να πετύχει πολλά από τα σχέδια του καθώς και να μπορέσει να ηρεμήσει λίγο το ορμητικό τετράγωνο. Οι Δίδυμοι ειδικά αυτή τη περίοδο θα μπορέσουν να πετύχουν πολλά από αυτά που θέλουν και θα νοιώσουν πιο ολοκληρωμένοι από ποτέ. Είναι μία περίοδος όπου θα μπορέσουν να επιτύχουν πολλά ιδιαίτερα όσοι ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο των Διδύμων.

Στις 7 του μήνα η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη εγκαινιάζει μία περίοδο έντονου πάθους και σχέσεων χωρίς όρια που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Αυτή η σύνοδος αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές ευκαιρίες για τα παρορμητικά ζώδια του 2ου δεκαημέρου να κάνουν μία νέα σχέση και να μπορέσουν να περάσουν καλά με κάτι που δεν το περιμέναν. Είναι μία σημαντική στιγμή για όλους όσους θέλουν να ανανεώσουν τη σχέση τους και κυρίως θέλουν να διαχειριστούν διαφορετικά τη ζωή τους στον επαγγελματικό τομέα μιας και νέες συνεργασίες ξεκινούν να υπάρχουν.

Στις 10/4 η Νέα Σελήνη θα βοηθήσει πολύ να διορθωθούν αρκετές δυσκολίες στη ζωή των Παρορμητικών ζωδίων αλλά θα ευνοηθούν αρκετά και οι γεννημένοι στα ζώδια της φωτιάς. Στις 14/4 ο Ερμής στον Κριό φέρνει σημαντικές νέες σχέσεις και ευκαιρίες για κάτι καινούριο στα επαγγελματικά σχέδια πολλών. Ο Ερμής φέρνει γρήγορες λύσεις σε προβλήματα αλλά από την άλλη μπορεί να προκαλέσει σημαντικές συγκρούσεις στο κόσμο μιας και είναι μία περίοδος όπου το μυαλό βιάζεται να βγάλει συμπεράσματα και δεν σκέφτεται τι θα ήταν το καλύτερο για αυτόν παρά κοιτά μόνο το εμφανές. Από την άλλη Κριοί, Λέοντες, Τοξότες θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες για να μπορέσουν να βελτιώσουν τη ζωή τους και είναι μία κατάλληλη στιγμή για να αυξηθεί γενικότερα η δημιουργικότητα του κόσμου.

Μια ημέρα μετά στις 15/4 η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου όπου και είναι μία χρυσή περίοδος για να μπορέσει ο κόσμος να αλλάξει τρόπο έκφρασης στον ερωτισμό του αλλά και να υπάρξουν τα πρώτα θετικά νέα στον τομέα των οικονομικών θεμάτων μιας και η Θέση της Αφροδίτης εκεί είναι θετική παρόλο που βέβαια η αντίθεση με τον Κρόνο λίγο αργότερα για κάποιο διάστημα θα δυσχεράνει τα πράγματα.

Στις 18/4 Ό Ήλιος θα κάνει σύνοδο με τον Άρη και θα φέρει σημαντικά πάθη και εντάσεις στην καθημερινότητα. Ο παρορμητικός σταυρός του 3ου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέξει καθότι μπορεί να υπάρξουν κάποια σημαντικά ατυχήματα αυτή τη περίοδο και ακόμη και κάποιες οικονομικές απώλειες που θα επηρεάζουν και τους Ιχθείς και Παρθένους.

Στις 19/3 η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ευνοεί νέες επαφές αλλά και καλλιτέχνικότητα – δημιουργικότητα που θα οδηγήσει σε σημαντική επιτυχία τον κόσμο που ασχολείται με τέτοιου είδους επαγγέλματα ιδιαίτερα όμως τους Ταύρους και τους Ιχθείς.

Στις 20/4 ο Ήλιος μπαίνει στον Ταύρο και είναι μία πολύ καλή περίοδος για να μπορέσετε όλοι να κοιτάξετε περισσότερο το υλικό κομμάτι της ζωής και να αντιμετωπίσετε πιθανά οικονομικά προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν. Στις 21/4 ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα φέρει αρκετά δύσκολα πράγματα στην επιφάνεια, φόβους και ανασφάλειες αλλά ταυτόχρονα και μία ιδιαίτερη εμμονή σε κάποιους ανθρώπους για να πετύχουν κάποια πράγματα. Τα παρορμητικά ζώδια του 2ου δεκαημέρου θα έχουν αρκετά παιχνίδια εξουσίας να αντιμετωπίσουν και δυσκολίες.

Στις 22/4 η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο φέρνει σημαντικές απώλειες στα οικονομικά ζητήματα αλλά και στα ερωτικά κάτι που θα οδηγήσει Κριούς και Ζυγούς σε οικονομικά προβλήματα αλλά και Ταύρους – Σκορπιούς – Λέοντες και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου σε αρκετές στεναχώριες.

Στις 24/4 έχουμε δύο πολύ καλές όψεις που βοηθούν στο να μπορέσουμε να διαχειριστούμε την κρίση γενικότερα. Ο Ερμής σε εξάγωνο με το Δία και η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα φέρνουν ηρεμία ύστερα από μία σκληρή 21 και 22η μέρα του μήνα. Με νέες συνεργασίες και ευκαιρίες εξέλιξης καθώς και με νέες οικονομικές απολαβές. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο είναι τα ζώδια της Γης και οι Ιχθείς.

Στις 24 έχουμε και μία σχετικά καλή όψη όπου είναι το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα όπου θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες για Ταύρους και Ιχθείς να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους ενώ την ίδια στιγμή είναι πολύ καλή περίοδος για νέες συνεργασίες.

Στις 25 του μήνα η Σεληνιακή έκλειψη όπου είναι αρκετά Σκληρή και έχει μέσα της έντονα τον Πλανήτη Κρόνο και Άρη θα φέρει σημαντικές αναταραχές και εμπόδια στο 1ο δεκαήμερο του Σταθερού σταυρού και σημαντικές αποτυχίες στο κόσμο. Η έκλειψη είναι αρκετά σκληρή, φέρνει ατυχήματα και σημαντικές αποτυχίες στο κόσμο και σε προσωπικό επίπεδο.

Στις 27 του μήνα έχουμε τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα οπότε η δημιουργία και η καλλιτεχνικότητα θα μπορέσουν να προχωρήσουν ένα βήμα πιο πέρα ενώ θα δούμε πολλούς επαγγελματίες του ζωδίου του Ταύρου – Ιχθύων – Σκορπιού – Παρθένου να έχουν πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ο Μήνας τέλος κλείνει με μία δυσάρεστη όψη αντίθεσης Ήλιου – Κρόνου όπου θα προκαλέσει χωρισμούς και συγκρούσεις και μία γενικότερη ανασφάλεια στο κόσμο ιδιαίτερα για όσους ανήκουν στο 1ο δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων.

Μαζί με το ζώδιο σας, μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τον ωροσκόπο σας.

 

Πηγαίντε εδώ για να διαβάσετε το ζώδιο σας