Από το Πάθος στην Ακύρωση
Η Αφροδίτη μέχρι και τις 15/4 θα βρίσκεται μέσα στο ζώδιο του Κριού και έπειτα θα μεταβεί στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή ακριβώς η αλλαγή έχει να κάνει με μία σημαντική διαφορά μέσα στο μήνα, από τη μία η Αφροδίτη στο Κριό απαιτεί πάθος και έρωτα μέσα από αρκετές εντάσεις και διεκδικήσεις ενώ από την άλλη η Αφροδίτη στο Ταύρο μας βοηθά να μπορέσουμε να έρθουμε σε μία μεγαλύτερη επαφή με τα σταθερά μας συναισθήματα, με τη διάθεση μας για μία σταθερή σχέση και γενικότερα τη δυνατότητα να σταθεροποιηθούμε ερωτικά με τους άλλους. Το 1ο 15νθήμερο θα ευνοήσει περισσότερο τους Κριούς – Λέοντες – Τοξότες ενώ μετά θα ευνοηθούν περισσότερο οι Ταύροι – Παρθένοι – Αιγόκεροι.

Ο Άρης από την άλλη είναι στον Κριό και θα παραμείνει μέχρι τις 20 όπου και θα φέρει σημαντικές εντάσεις, πάθη, σεξουαλικές εξάρσεις και γενικότερα μία έντονη τάση να εκφράσουμε τον σεξουαλισμό μας χωρίς όρια. Γενικότερα θα υπάρξει ένας ανταγωνισμός μέσα στις σχέσεις και μία γενικότερη οξυθυμία που μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα.

Από τις 20 του μήνα και έπειτα ο Άρης στο Ταύρο θα φέρει ένα μεγαλύτερο αισθησιασμό αλλά και μία τάση εκδηκητικότητας. Γενικότερα αυτή η θέση φέρνει σημαντική αντοχή αλλά και σχέσεις που αντέχουν στις κρίσεις του χρόνου και δεδομένου ότι ο Κρόνος είναι στον Σκορπιό θα δούμε να υπάρχουν αρκετές τέτοιες κρίσεις. Τις πρώτες 20 μέρες ο Άρης θα βοηθήσει τα ζώδια της φωτιάς και μετέπειτα θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης.

Στις 7/4 η Αφροδίτη θα κάνει σύνοδο με τον Άρη οπότε και θα υπάρχει μία έντονη σεξουαλική διάθεση και ξεκινήματα σχέσεων που όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουν μακροπρόθεσμο χαρακτήρα. Γενικότερα ο Πόθος και το Πάθος θα είναι πολύ έντονα και θα έχουν τον κύριο λόγο για τα παρορμητικά ζώδια και τα ζώδια της Φωτιάς.

Στις 18/4 ο Ήλιος θα κάνει μία σύνοδο με τον Άρη όπου και θα φέρει αρκετές εντάσεις αλλά και αρκετή ένταση στις σχέσεις και θα επηρεάσει περισσότερο το 3ο δεκαήμερο των παρορμητικών ζωδίων αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί να υπάρξουν βίαια επεισόδια στις διαπροσωπικές σχέσεις και απρόσεκτες επιλογές σε συντρόφους και στις σεξουαλικές επαφές.

Στις 22/4 η Αφροδίτη κάνει μία αντίθεση με τον Κρόνο όπου και θα φέρει σημαντικές κρίσεις στις ερωτικές επαφές του κόσμου όπου στο σταθερό σταυρό και ιδιαίτερα στο 1ο δεκαήμερο μπορεί να έχουμε απογοητεύσεις και χωρισμούς. Στις 24/4 Η Αφροδίτη κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και ο Άρης στις 27/4 θα κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που σημαίνει ότι αυτές τις μέρες παρά τις κρίσεις θα υπάρξουν σχέσεις που θα επιβιώσουν και θα μπορέσουν να προχωρήσουν μέσα από αρκετές ζυμώσεις ώστε να περάσουν σε ένα ακόμη πιο εξελιγμένο επίπεδο. Αυτό βέβαια θα γίνει μόνο με θυσίες και προσπάθειες.

 

 Διαβάστε τη συνέχεια για το ζώδιο σας και τον ωροσκόπο σας εδώ!

heart