Στις 15/4 στις 14:40 ΕΤ ένα τραγικό συμβάν στην Βοστώνη σημάδεψε τον Μαραθώνιο της πόλης. Λίγο πριν το τέρμα 2 βόμβες τοποθετήθηκαν όπου και υπήρξε έκρηξη που οδήγησε τελικά στον θάνατο δύο ατόμων και τουλάχιστον στον τραυματισμό άλλων 50 ατόμων. Η επίθεση θεωρείτε απο τις πιο δυσάρεστες στην πόλη και δημιούργησε τεράστιο σοκ στον τοπικό πλυθησμό. Ας δούμε όμως αστρολογικά τι έχει συμβεί.

map

Το πρώτο πράγμα που βλέπουμε είναι ότι υπάρχει η τυπική σύνοδος Ήλιου Άρη όπου στον Κριό έχει τάση να προκαλεί επιθέσεις και ατυχήματα. Στην εκπομπή Αστρολογισμούς επίσης είχαμε αναφέρει την τελευταία κυριακή ότι με την Χιαστή Ουρανού – Κρόνου μπορούμε να περιμένουμε βίαια ξεσπάσματα. Το ότι αυτή η επίθεση έπεσε και κοντά σε κάποιο αθλητικό γεγονός είναι μάλλον ένα ακόμη στοιχείο ειρωνείας στον κόσμο (Άρης και Κριός = Αθλητισμός).

Ο Κρόνος μαζί με το Βόρειο Δεσμό σχηματίζουν ένα σφυρί του Θωρ το οποίο αποτελείτε απο τον Ερμή και τη Σελήνη όπου ο ένας είναι στον Κριό και ο Άλλος στους Διδύμους. Αυτό προκαλεί σαφώς και μία αυξημένη δυσάρεστη συναισθηματική κατάσταση η οποία και δεν πρόκειται να αφήσει εύκολας συναισθηματικά καταστάσεις.

Ο Πλούτωνας με τον Ουρανό συγκεκριμένα για τη Βοστώνη συνδέονται με το Μεσουράνημα μέσω ενός τριγώνου 8ης αρμονικής (ένα τετράγωνο, ενα ενάμιση τετράγωνο και ένα μισό τετράγωνο) το οποίο και δηλώνει τη περιοχή της έκφρασης μέσου του Μεσουρανήματος όπου το συμβάν θα συνέβαινε. Πηγαίνοντας στην κοσμοβιολογία μπορούμε να δούμε περισσότερες λεπτομέρειες:

midpointstructure

ο Ήλιος = ‘Αρης όπου ισούται με Κρόνο / Πλούτωνα, Σελήνη / Μεσουράνημα, = Χείρωνα

Αυτή η εικόνα δείχνει αναστάτωση και εκνευρισμό καθώς και εντάσεις. Ο Κρόνος / Πλούτωνας φέρνει στέρηση και χωρισμούς ενώ με τον Άρη δείχνει κτηνωδία, βία και σκληρότητα.  Η Σελήνη μεσουράνημα δείχνει τη ψυχολογία του Λαού και βέβαια την τραυματική εμπειρία που υπέστη ο κόσμος μέσω του Χείρωνα.

Ο Ωροσκόπος = ‘Αρη / Ουρανό, Ήλιο/ Ουρανό, Σελήνη/ Κρόνο, Ήλιο/Πλούτωνα, Άρη/Πλούτωνα = Ποσειδώνας

Σύμφωνα με τον Ebertin η εικόνα αυτή δηλώνει ατυχήματα όμως μέσα απο την εμπερία μου θεωρώ ότι περισσότερο έχει να κάνει με βίαια γεγονότα μιας και την εποχή του Ebertin οι τρομοκρατικές επιθέσεις δεν ήταν κάτι το σύνηθες.  Απο την άλλη μιλάει για ένα ταραχώδες γεγονός που φέρνει σε αγωνία το κόσμο και βέβαια εκνευρισμό. Η Σελήνη/Κρόνος μιλά ξεκάθαρα για πένθος και στέρηση η απώλεια ενώ ο Ήλιος/Πλούτωνας και Άρης /Πλούτωνας μιλά για μία δοκιμασία η εμπειρία σκληρότητας εκ μέρους των άλλων καθώς και για ανάγκη αυτοσυντήρησης αλλά και ένα ιδιόρρυθμο μαρτύριο. Τέλος ο Ποσειδώνας μιλά για καταστροφή και συμφορά μέσα παλι. Τέλος το Μεσουράνημα = Πλούτωνας μιλάει για ξαφνικές καταστροφές διαμέσου μεγάλης δύναμης και για κρίσιμες στιγμές στη ζωή του κόσμου.

Θα μπορούσαμε να αναλύσουμε όλο το χάρτη διεκπαιρεωτικά όμως θεωρώ σημαντικό να κοιτάξουμε ως έχει την όποια κατάσταση του χάρτη και βέβαια τα οποιαδήποτε σχόλια σας συμπληρωματικά και μη είναι αποδεκτά.

Ας αναπαυθούν οι ψυχές όσων χάθηκαν και ας μπορέσουν να γιατρευτούν οι πληγές όσων πληγώθηκαν σωματικά αλλά και ψυχικά!

accident

https://v.cdn.vine.co/v/videos/2013/04/15/9000C854-1EDC-4F16-BFD2-1216BD16E309-1039-0000010027432EA9_1.0.7.mp4?versionId=Cj2e8IeN.sFllYxnTVEItFjPw7r8Bsyo

pray