Γενικές προβλέψεις – Μάιος 2013

Αυτός ο μήνας ξεκινά σίγουρα αρκετά δύσκολα αλλά έχει και αρκετές δυνατότητες εξέλιξης μέσα όμως από αρκετές προσπάθειες. Γενικότερα θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτός ο μήνας είναι πάνω από όλα προκλητικός και απαιτεί από όλους εμάς αρκετή προσπάθεια. Σαφώς είναι μία περίοδος όπου τα πράγματα μπορεί να χρειαστούν αρκετές αναπροσαρμογές αλλά το πιο βασικό είναι ότι μέσα από αυτή τη περίοδο πολλοί θα μπορέσουμε να ανακαλύψουμε που μπορεί να κάνουμε λάθος.

Από την άλλη τα πάθη σαφώς και θα μας απασχολήσουν καθώς και τα οικονομικά προβλήματα γι’ αυτό και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε σοβαρές ευθύνες και προβλήματα το επόμενο χρονικό διάστημα αν και θα υπάρξουν και ευκαιρίες οι οποίες θα έρθουν ύστερα από τη συνειδητοποίηση του πόνου και της αποτυχίας που μπορεί να έχουμε κάτι που θα οδηγήσει σε σημαντικές ευκαιρίες γιατί θα μπορέσουμε να ανοίξουμε νέες προοπτικές στη ζωή μας. Τα σταθερά ζώδια περνάνε πιο δύσκολα ενώ τα μεταβλητά ακόμη περνάνε αρκετά χαλαρά, οι παρορμητικοί βρίσκονται μπροστά σε νέες κρισεις και αλλαγές που θα τους βοηθησουν να κανουν καλυτερη τη ζωή τους.

Την 1η Μαίου ο Άρης σε αντίθεση με τον Κρόνο φέρνει σημαντικές αναταραχές και προβλήματα στο κόσμο, είναι μία περίοδος ατυχημάτων άσχημων περιστατικών που θα δημιουργήσουν απογοητεύσεις στα ζώδια τα σταθερά ιδιαίτερα του 1ου δεκαημέρου. Την ίδια μέρα ο Ερμής μπαίνει στο Ταύρο κάνοντας μας όλους πιο πρακτικούς και με περισσότερες ευκαιρίες να σκεφτούμε για την οικονομική μας κατάσταση και ασφάλεια.

Είναι μία περίοδος όπου Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι θα έχουν αρκετές δυνατότητες και προοπτικές. Θετικό είναι το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα που θα βοηθήσει σε κέρδη τα ζώδια της γης και του Νερού και θα τους φέρει κάποιες σημαντικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα.

Στις 4 του μήνα ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα φέρει σημαντικές ανακαλύψεις σε πνευματικό επίπεδο για Ταύρους – Σκορπιούς , Ιχθείς και Παρθένους αλλά και κάποια θετικά νέα που θα τους φτιάξει αρκετά τη διάθεση ύστερα από μία δύσκολη περίοδο. Ο Άρης στις 5 του μήνα σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα μας βοηθά να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε πολλές δυσκολίες με αποφασιστικότητα ενώ είναι και μία πολύ καλή περίοδος για τους Αιγόκερους και τους Ταύρους να μπορέσουν να εκφράσουν τη σεξουαλικότητα του και να κάνουν μία αρκετά καλή σχέση περισσότερο βασισμένη όμως στο sex.

Στις 7 του μήνα ο Ερμής θα κάνει και αυτός με τη σειρά σου ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα κάτι την επόμενη μέρα θα κάνει σύνοδο με τον Άρη μία όψη που θα βοηθήσει πολύ στην έκφραση της σεξουαλικότητας αλλά που τα σταθερά ζώδια μπορεί να έχουν εντάσεις λόγω ζήλειας και ερωτικής απαίτησης.

Στις 9/5 η Αφροδίτη κάνει είσοδο στο ζώδιο των Διδύμων και ο έρωτας γίνεται περισσότερο λογικός και παιχνιδιάρικος ενώ τα ζώδια του αέρα έχουν αρκετή βελτίωση της ερωτικής τους ζωής. Στις 10/5 έχουμε την Ηλιακή έκλειψη που θα φέρει σημαντικές απαιτήσεις στη ζωή των σταθερών και θα υπάρξουν σημαντικές κρίσεις στη ζωή τους. Προφανώς αυτή τη περίοδο τα σταθερά ζώδια του 2ου δεκαημέρου θα πρέπει να αναγκαστούν να αφήσουν κάτι πίσω τους για να μην πληγωθούν άλλο και σίγουρα στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα μπορεί να έχουν κάποιες δυσάρεστες συνέπειες.

Στις 13/5 η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα φέρνει ψευδαισθήσεις στον ερωτικό τομέα και σημαντικές αποτυχιες στα οικονομικά θέματα για τα μεταβλητά ζωδια ενώ 2 μέρες μετά ο Ερμης μπαίνει στους Διδύμους που βοηθά αρκετά την επικοινωνία αλλά από την άλλη προκαλεί μέσω του τετραγώνου με τον Ποσειδώνα στις 18/5 σημαντικές αναστατώσεις και λανθασμένες κριτικές και επικοινωνιακές τακτικές που μπορεί να οδηγήσουν τα μεταβλητά ζώδια σε πολλά μπερδέματα.

Στις 20/5 μπαίνει και ο Ήλιος στους Διδύμους βοηθώντας περισσότερο την επικοινωνία και την μετάδοση πληροφοριών ενώ όλοι θα είμαστε περισσότερο δραστήριοι να κάνουμε πράγματα. Στις 21/5 το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα οδηγεί σε ακόμη περισσότερες συγκρούσεις και δυσκολίες και μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μου «τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα: Χαοτικές μεταμορφώσεις στο Myhoroscope, για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες.

Στις 21/5 επίσης έχουμε τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό οπότε Κριοί – Ζυγοί, Δίδυμοι – Τοξότες μπορεί να έχετε μία ιδιαίτερα σημαντική γνωριμία αυτή τη περίοδο.

Στις 25/5 η Σεληνιακή έκλειψη έρχεται για να φωτίσει περισσότερες δυνατότητες στα μεταβλητά ζώδια και δίνει την δυνατότητα να μπορέσουν να βρουν νέες ευκαιρίες στα επαγγελματικά τους ζητήματα αλλά από την άλλη το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 26/5 μπορεί να φέρει λανθασμένες συμμαχίες και οικονομικές αποφάσεις.

Στις 27/5 ο Ερμής σε σύνοδο με το Δία φέρνει τύχη και νέες ευκαιρίες για τα ζώδια του Αέρα και μπορεί να υπάρξει και μία νέα συνεργασία ενώ η Αφροδίτη επίσης σε σύνοδο με το Δία μπορεί να φέρει χρήματα και μία νέα σχέση και γνωριμία.

Στις 31/5 ο Ερμής πάει στον Καρκίνο κάνοντας μας να θέλουμε περισσότερο συναισθηματική επικοινωνία και ευνοώντας τα ζώδια του Νερού ενώ τέλος και ο Άρης μπαίνει στους Διδύμους φέρνοντας εντάσεις στην επικοινωνία αλλά και διάθεση για ερωτικό παιχνίδι.

Σε αυτό το διάγραμμα βλέπουμε ποιες θα είναι οι πιο σημαντικές περίοδοι για το μήνα Μάιο:

Από τις 4 – 7 του μήνα θα έχουμε έντονους έρωτες να ξεπροβάλλουν και πιθανών έντονα πάθη που δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να τα ξεπεράσει και θα επηρεάσει αρκετά Ταύρους και Κριούς – Αιγόκερους. Επίσης εκείνο το χρονικό διάστημα θα έχουμε εξάρσεις ζήλειας και καταπιεστικές τάσεις στα ζευγάρια. Την ίδια περίοδο θα δούμε αρκετά ταξίδια και σχέδια να ματαιώνονται και να μην υπάρχει καμία δυνατότητα διαφυγής από αυτές τις δυσκολίες.

Ένα άλλο έντονο διάστημα είναι από τις 10 του μήνα που γίνεται η Έκλειψη μέχρι και τις 13 όπου εκεί θα δούμε να παρουσιάζονται αρκετά θέματα με ασθένειες οπότε καλό είναι όσοι έχουν προβλήματα υγείας και ευαίσθητο ανοσοποιητικό να προσέξουν εκείνη την περίοδο ενώ πιθανόν κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις που θα φέρουν στεναχώρια να οδηγήσουν κάποια άτομα σε μία μικρή μελαγχολία.

Το διάστημα από τις 16 – 18 μήνα είναι αρκετά βοηθητικό καθότι βοηθά τον κόσμο να μπορέσει να διώξει από πάνω του ότι τον καταπιέζει και τον κάνει να νοιώσει άσχημα ενώ είναι μία πολύ καλή περίοδος για να μπορέσετε αγαπητοί φίλοι να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα και να ανανεώσετε τη ζωη σας. Ερωτικά επίσης είναι μια περίοδος που θα φέρει νέες σχέσεις στο προσκήνιο.

Τέλος από 26 – 30 του μήνα θα έχουμε αρκετές αλλαγές που θα οδηγήσου σε καλό αλλά η διαδικασία θα είναι αρκετά επεισοδιακή και με αρκετά προβλήματα. Οικονομικά θα υπάρξει μία κινητικότητα και είναι η κατάλληλη περίοδος για να μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις ύστερα από μία περίοδο αρκετά πιεσμένη και τεταμένη.

Οι τελευταίες μέρες είναι αρκετά δύσκολες και πιεστικές, μπορεί από πτολεμαϊκές όψεις να φέρνουν ευχαρίστηση και ευκαιρίες για κάποιους όμως στο παγκόσμιο επίπεδο θα δούμε βίαιες συμπεριφορές και δυσάρεστες καταστάσεις να αναδύονται που θα επηρεάσουν και την χώρα μας αρνητικά.

Στον χάρτη των παραλληλιών τέλος βλέπουμε ότι ο Ερμής ξεκινά τις πρώτες 4 μέρες του μήνα με αντιπαραλληλία Κρόνου και Ποσειδώνα κάτι που θα προκαλέσει σημαντικές αποτυχίες, χωρισμούς και αρκετή καταπιεση στο κοσμο. Γενικά μπορούμε να πούμε ότι θα επικρατεί μία απαισιοδοξία αυτή τη περίοδο και ένας φόβος.

Ευτυχώς όμως τα πράγματα βελτιώνονται και μπορεί οι του 2ου δεκαημέρου σταθεροί να ταλαιπωρούνται από την έκλειψη οι υπόλοιποι όμως αυτή τη περίοδο θα έχουν πολύ σημαντικές ευκαιρίες για μία νέα ερωτική γνωριμία ενώ και η σεξουαλική διάθεση για τα περισσότερα ζώδια θα είναι αρκετά ανεβασμένη.

Το ίδιο καλή είναι και η παραλληλία Δία – Αφροδίτη και Ερμή από 15 – 21 του μήνα που θα φέρει στα μεταβλητά και στα ζώδια του αέρα του 1ου και του 2ου δεκαημέρου πολύ σημαντικές επιτυχίες και σημαντικά κέρδη από διάφορες καταστάσεις.