Όταν ο κόσμος αρxίζει να μαθαίνει συναστρία νομίζει ότι αποκτά μια μυστική δύναμη απέναντι στους ανθρώπους και μπορεί να κάνει ότι θέλει. Θα σας μιλήσω προσωπικά εμένα πως με βοήθησε η γνώση της συναστρίας.

 Σε μία σχέση η συναστρία και γενικά η ανάλυση της θα μας δώσει την δυνατότητα πάνω από όλα να καταλάβουμε τον άλλο απέναντι μας. Στις δικές μου διαπροσωπικές σχέσεις με βοήθησε να καταλάβω πάνω από όλα τη συμπεριφορά. Πολλές φορές κάποιες συμπεριφορές με ξένιζαν και δεν μου άρεσαν. Οι άνθρωποι που πολλές φορές δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε και τον εαυτό μας είναι πολύ δύσκολο να μπορέσουμε πραγματικά να καταλάβουμε γιατί ο άλλος κάνει κάτι που μπορεί να μας ενοχλεί τόσο. Έτσι η γνώση της συναστρίας πάνω από όλα με βοήθησε να μην παρεξηγώ τις περίεργες συμπεριφορές που μπορεί να είχε ο καθένας και κυρίως να μην παίρνω προσωπικά κάθε τι που μπορεί να συμβαίνει. Μέσα από την συναστρία μπορούμε να αφουγκραστούμε καλύτερα τον άλλο και να μην φιλτράρουμε όλη την ώρα όπως εμείς θα θέλαμε τις διάφορες συμπεριφορές μας. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι άνθρωποι βλέπουμε εκει έξω αυτό που φοβόμαστε και όχι αυτό που πραγματικά είναι.  Έτσι μας βοηθά να δούμε πιο καθαρά συμπεριφορές και κυρίως γιατί υπάρχουν αυτές οι συγκεκριμένες συμπεριφορές. Γιατί αυτό που νομίζουμε  τρελό για τον άλλο είναι κάτι τόσο φυσικό και τόσο σημαντικό όπου το επαναλαμβάνει τόσες φορές.

Το μεγαλύτερο δώρο που μου έδωσε η συναστρία είναι να καταλάβω πάνω από όλα ότι δεν είμαι εγώ όλος ο κόσμος και πως υπάρχουν εκει έξω 7 δις διαφορετικές οπτικές για το κάθε τι και μάλιστα με βοήθησε να καταλάβω ότι η διαφορετική οπτική από εμένα δεν είναι και τόσο κακό και περίεργο και πως δεν σημαίνει ότι οι άλλοι κάνουν λάθος αλλά ούτε και εγώ αλλά ότι μάλλον είναι κάτι απόλυτα φυσικό.

Πέρα όμως από το τι με βοήθησε στους άλλους η συναστρία μπορεί να μας βοηθήσει να καταλάβουμε εμάς. Γιατί κάποιες συμπεριφορές μας μπορεί να τρελλαίνουν τους άλλους ενώ μας είναι τόσο φυσικές και άκακες. Γιατί κάτι που μπορεί να κάνω σε κάποιον άνθρωπο μπορεί να τον στείλει με νευρική κρίση ενώ για εμένα είναι τόσο φυσικό. Έτσι κατάλαβα περισσότερο την πραγματική επιρροή που έχουν οι πράξεις μου απέναντι στους άλλους ανθρώπους. Την πραγματική επιρροή που έχω όντως σε κάποιους ανθρώπους και πόσο τελικά μπορεί να επηρεάζω εγώ και ο καθένας μας τους άλλους.  Η αστρολογία μας κάνει λοιπόν να σκεφτόμαστε παραπάνω και να δίνουμε περισσότερη βάση στον ίδιο μας τον προσωπικό χάρτη.

 Relationships1

Η Συναστρία με βοήθησε να μπορώ να βρω τους σωστούς τρόπους για να μπορώ να συζητήσω όλα αυτά που μπορεί να με ενοχλούν με τους άλλους ανθρώπους και κυρίως να μπορώ να έχω ισορροπήμένες και υγιείς σχέσεις στον βαθμό που μπορούν γιατί όπως και να το κάνουμε με κάποιους ανθρώπους απλά δεν μπορούμε να τα πηγαίνουμε τόσο καλά όσο με άλλους.

 Η Συναστρία με βοήθησε να μπορέσω να αποκαλύψω την πραγματική δυναμική των σχέσεων μου και να χτίσω πάνω στα δυνατά σημεία αυτής και να μπορέσω να βελτιώσω μαζί με τους άλλους τα αρνητικά της.

Η συναστρία ούτε με βοήθησε ποτέ να αλλάξω τον άλλο ούτε να βρω κόλπα για να με συμπαθήσει κανένας πόσο μάλλον φθηνά κόλπα για να γίνω πιο «ερωτικός» , «σεξουαλικός» και εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Η συναστρία είναι ένα εργαλείο που πρέπει να χρησμοποιείτε για να ρίξει καθαρότητα στις σχέσεις και όχι να τις κάνει θολές με φθηνά κόλπα σαγήνης που δεν μας αντιπροσωπεύουν.  Δεν θα μας μάθει η συναστρία να κάνουμε κανέναν και καμία να τρέχει πίσω μας σα σκυλάκι. Θα μας βοηθήσει  όμως να έχουμε πραγματικές σχέσεις βασισμένες σε αυτό που είναι και όχι αυτό που θα θέλαμε.

Μέσα από την αστρολογική πρακτική κατάφερα να βρω περισσότερο τον εαυτό μου και να δω καθαρά τους άλλους δεν βρήκα πουθενά όμως την μαγική δύναμη που φαντάζονται πολλοί όπου νομίζουν ότι με την συναστρία μπορεί να ξέρει τι επακριβώς σκέφτεται ο άλλος για εσένα και αν στις 10 το πρωί ενώ έπινε καφέ σου έκανε αναπάντηση ή ήταν απλά ένα παιδί που μπορεί να πάτησε λάθος το τηλέφωνο του καντράν του τηλεφώνου και απλά όταν απάντησες φοβήθηκε και το έκλεισε.

 Η συναστρία δεν έχει εύκολες λύσεις και πρέπει με το που μπεις σε αυτή να καταλάβεις ότι όλοι είμαστε ίσοι και όχι ότι εσύ έχεις το απόλυτο δίκιο στις σχέσεις σου οπότε μέσα από την αστρολογία να ψάχνεις να βρεις έναν δικαστή που θα σε κρίνει το αθώο θύμα και τον άλλο τον κακό τραμπούκο που σε τυραννά. Ούτε όμως και με το ζόρι θα σου πει ότι η σχέση που έχεις είναι τόσο καταπληκτική που είσθε μαζί από τότε που φτιάχθηκε ο κόσμος και πως είσθε αρχαίες ψυχές που ήρθατε με σκοπό να διδάξετε στους  άλλους τι σημαίνει αγάπη…….

Στην συναστρία καταλαβαίνεις πως κάθε άνθρωπος είναι τόσο απλός και πως το μόνο που έχει ανάγκη ο καθένας μας είναι λίγο προσοχή, αγάπη και εκτίμηση και πως μπορεί ο καθένας μας να τα μεταφράζει και να τα ζητάει με διαφορετικό «νόμισμα» αλλά τελικά όλοι πίσω από όλα αυτά θέλουν τα ίδια πράγματα. Απλά κάποιες φορές μπορεί να μην θέλει να πάρει από εσένα και μένα όπως ακριβώς και μπορεί να μην διαλέγουμε το καταπληκτικό μαγαζί που μπορεί να πηγαίνουν κάποιοι αλλά να πηγαίνουμε να αγοράσουμε  κάπου αλλού.

 Έτσι η συναστρία είναι η μαγεία της απλοικής αλληλεπίδρασης, όλα είναι φυσικά στην συναστρία, όλα πεθαίνουν απέναντι στην αλήθεια της και για να την αντέξεις πρέπει να είσαι απλός και να μην ψάχνεις να βρεις το σπουδαίο γιατί το σπουδαίο στη συναστρία έχει ήδη συμβεί με το που πάτησες στο πρόγραμμα μία ημερομηνία και ενδιαφέρθηκες να δεις πως αλληλεπιδράς με έναν άνθρωπο, ότι σε έπιασε η περιέργεια ή ακόμη και κάτι παραπάνω να ανακαλύψεις πως η δικιά σου ατόμικότητα ταιριάζει με ενός άλλου. Τελικώς η συναστρία δεν είναι μυστικά κόλπα των μαγισσών της Σμύρνης….. όχι αγαπητοί μου φίλοι στην συναστρία βρήκα το μεγαλύτερο όπλο. Την αλήθεια! Την δικιά μου και των γοητευτικών ανθρώπων που έχω γνωρίσει.

Να είσθε καλά!

ΥΓ: Το άρθρο αυτό δεν θα είχε γραφτεί ποτέ αν μία πολύ καλή φίλη και άνθρωπος που εμπιστεύετε την συμβουλευτική μου δεν μου έκανε ποτέ την ερώτηση: εσύ Χρήστο πως χρησιμοποιείς την συναστρία στη ζωή σου. Όταν την εξήγησα τότε μου είπε η Σκορπιό – Καρκίνο- Αιγοκερίνα το πιο απλό: Δεν το γράφεις σε ένα άρθρο να δουν πως είναι τα πράγματα.

Και ιδού!

Γεια σας!