Η συνθετική αστρολογία είναι η πρώτη προσπάθεια αστρολογικής συμβουλευτικής με επιστημονικά χαρακτηριστικά χωρίς όμως να είναι επιστημονική ακόμη. Σκοπός της η σύνδεση της αστρολογικής πρακτικής με την συμβουλευτική και βέβαια με την εφαρμογή της σε πρακτικά επίπεδα έκφρασης. Η Συνθετική αστρολογία σκοπό της έχει την περαιτέρω ανακάλυψη του ατόμου χωρίς ομως τα «δεδομενα» πιστευω του παρελθόντος. Απελευθερωμενη απο παρωχημένες αντιληψεις και ελευθερη προσπαθεί να διαχειριστεί τον άνθρωπο με βαση την ουμανιστικη αντιληψη. Μέσα στο φιλοσοφικό πλαίσιου του Ουμανισμού και απο την Ανθρωπιστική και γνωστική συμπεριφορική θεραπεία η Αστρολογία μπαίνει σε πιο πρακτικούς τρόπους έκφρασης που μέσα απο την τριβή της θα οδηγήσει και σε ουσιαστικές αλλαγές. Στην ομιλία μας θα μιλήσουμε για το πως η αστρολογία μπορέι να βοηθήσει τον άνθρωπο πρακτικά και όχι μέσα απο θεωρητικές μόνο προσεγγίσεις. Σας περιμένω αυτό το Σάββατο στις 19:00 στην Ιέραξ!

Είσοδος Ελεύθερη
Αγ. Δημητρίου 59, Αγ. Δημήτριος, κοντά στην στάση μετρό ΔΑΦΝΗ

 

 

Η αστρολογία εκτός από εργαλείο πρόβλεψης μπορεί να λειτουργήσει και ως εργαλείο προσωπικής ανάπτυξης και υποστήριξης ώστε το άτομο να μπορέσει να εξελιχθεί και να μπορέσει να κάνει την προσωπική του μετάβαση από αυτό που τον ταλαιπωρεί σε αυτό που τον ολοκληρώνει πραγματικά. Πολλές φορές βιώματα του παρελθόντος μπορεί να μας έχουν μπλοκάρει ψυχολογικά και να μην μπορούμε να εξελιχθούμε άλλες φορές διάφορες ψυχικές κρίσεις μπορεί να μην μας επιτρέπουν να μπορέσουμε να προχωρήσουμε.

Η συνθετική αστρολογία προσφέρει ένα ολοκληρωμένο τρόπο αντιμετώπισης και κατανόησης καθώς επίσης με τεχνικές από την ψυχοσύνθεση, την γνωστική – συμπεριφορική ψυχολογία βοηθά στην αντιμετώπιση των διαφόρων εμποδίων που μπορεί να έχουμε ψυχολογικά και που φαίνονται μέσα από τον αστρολογικό χάρτη.

Όμως η συνθετική αστρολογία μέσα από την εσωτερική της παράδοση προσφέρει και μία σημαντική λύση σε πνευματικά ζητήματα. Κάθε άνθρωπος δονείται κάτω από συγκεκριμένες ακτίνες και κάθε ακτίνα έχει τα δικά της θέματα και επιρροές. Η κάθε ακτίνα και η κατανόηση της μας βοηθά να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε περισσότερο με τον εσώτερο μας εαυτό και μπορεί να μας προσφέρει λύσεις αλλά κι συμβουλευτική καθοδήγηση ακόμη και μέσα από διάφορα ενεργειακά μέσα όπως το Aura soma και άλλα.

συνθεσις