Μετά την παρουσίαση στην συνθετική αστρολογία, προχωράμε και στο πρώτο σεμινάριο με θέμα «Η ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ», ένα σεμινάριο που θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους ανθρώπους γύρω σας με τρόπο μοναδικό. Η συνθετική αστρολογία είναι η μόνη τεχνική που εισάγει ψυχολογικά τεκμηριωμένες τεχνικές στην αστρολογική πρακτική.
Πρόκειται για μοναδικό πρόγραμμα στην Ελλάδα, καθώς αποτελείται από πρακτικές αστρολογίας, εσωτερικής αστρολογίας, ψυχολογίας και διαφόρων ειδών διαλογισμούς, αρμονικά συνδυασμένους σε θεωρητικό και κυρίως πρακτικό επίπεδο για να βοηθηθούμε άμεσα, κάτι που όλοι έχουμε ανάγκη.

Αναλυτικότερα τι θα αποκομίσετε από τα σεμινάρια συνθετικής αστρολογίας:

– Ανακαλύψτε την προσωπική σας ακτίνα σύμφωνα με την εσωτερική αστρολογία
– Βρείτε τα συναισθηματικά σας και νοητικά σας μπλοκαρίσματα
– Δουλεύοντας πάνω στους χάρτες σας
– Βασικές δομές που δημιουργούν εμπόδια και συμπλέγματα στην εξέλιξη του ατόμου
– Η δομή και η φιλοσοφία της Συνθετικής αστρολογίας
– Η εξέλιξη του ατόμου μέσα από την αστροψυχολογία
– Ασκήσεις, σημειώσεις και διαλογισμοί κατάλληλοι για το μπλοκάρισμα που έχει το κάθε άτομο ξεχωριστά, όχι ίδια για όλους
– Βιωματική εξέλιξη και ενεργειακή απελευθέρωση από πνευματικές συγκρούσεις
– Ανακάλυψη εξελικτικών, βιολογικών και περιβαλλοντικών δυσκολιών
– Ανάλυση σε βάθος και κατανόηση, υποσυνείδητων και υπερσυνείδητων δυνατοτήτων
– Βρίσκετε το μπουκάλι aura soma για όλη σας τη ζωή
– Οπτικοακουστικά ερεθίσματα πάνω στα οποία θα γίνουν ασκήσεις

Εισηγητής:
Ο Χρήστος Άρχος Μ.Sc είναι Αστρολόγος , κάτοχος δύο μεταπτυχιακών στην Ψυχολογία και ετοιμάζει την διδακτορική του διατριβή. Επαγγελματίας αστρολόγος από το 2003 με ενασχόληση με την αστρολογία πάνω από 18 χρόνια, ασχολήθηκε εκτενώς με την ψυχολογική αστρολογία, συναστρία και σχέσεις αλλά και την προσωπική ανάπτυξη των ανθρώπων γύρω του. Στο επίπεδο των ψυχολογικών του σπουδών απέκτησε δίπλωμα γνωστικό– συμπεριφοριστικού θεραπευτή C.Dip. Πρώτος εισήγαγε στην Ελλάδα το 2006 το 1ο τετραετές πρόγραμμα σπουδών αστρολογίας, ενώ από το 2003 σαν Καθηγητής αστρολογίας έχει παρουσιάσει στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό πολλά σεμινάρια. Συνεργάτης πολλών site και περιοδικών ανά τον Κόσμο όπως myhoroscope.gr, eportal.gr, drosostalida.com, 4women.gr, omtimes.com, ascendinghearts.com . Είναι πρόεδρος του τμήματος έρευνας του VAF – Vaastu astrological foundation αλλά και editor του Om Times Magazine για το Humanity Healing Foundation στον τομέα της Αστρολογίας. Τέλος είναι Ιδρυτικό μέλος του 1ου συλλόγου αστρολόγων στην Ελλάδα.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο Ιέραξ, το Σάββατο 22 Ιουνίου 13:00- 17:00 και την Κυριακή 23 Ιουνίου 17:00- 21:00.

Χώρος διεξαγωγής: Ιέραξ, Aγ Δημήτριος (Μπραχάμι), Αγ. Δημητρίου 59, 2ος όροφος, δίπλα στο Δημαρχείο, 6′ από την στάση μετρό ΔΑΦΝΗ (έξοδος προς οδό Στριγγάρη).

Παρακαλείσθε να φοράτε ή να φέρετε μαζί σας άνετα ρούχα, γιατί θα χρησιμοποιηθούν κάποιες τεχνικές yoga.

Κόστος σεμιναρίου: 100 ευρώ και για τις δύο ημέρες.

Το σεμινάριο θα απαρτίζεται αυστηρά από 15 άτομα, γι αυτό τον λόγο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες / εγγραφές επικοινωνήστε με τη Γεωργία Δημοπούλου 6944 388854.

 

wordpress-banner-9-new.jpg