Προσοχή χρειάζεται αυτές τις μέρες με το επικείμενο τετράγωνο του Άρη – Κρόνου που βέβαια δεν θα επηρεάσει μόνο τη σημερινή μέρα αλλά γενικά αυτή την εβδομάδα που ξεκίνησε. Ο Άρης – Κρόνος μπορεί να φέρει δυσάρεστες εμπειρίες σε αρκετές σχέσεις διακρατικές αλλά και διαπροσωπικές. Χρειάζεται να μπορεί κάποιος να ελέγχει την επθετικότητα του αλλά και την παθητικότητα του. Η λύση δεν βρίσκεται ούτε στην απόλυτη σιωπή αλλά ούτε και στις ακραίες κινήσεις. Είναι πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να βρούμε τους καταπιεσμένους μας θυμούς και να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι είναι αυτό που μας ενοχλεί περισσότερο στους άλλους.

Χρειάζεται διπλωματική προσοχή και πάνω από όλα σύνεση ενώ μπορεί να δούμε έντονες κατατάστασεις στο κόσμο στο θέμα της Συρίας. Με το που περάσει ο Άρης τον Κρόνο τότε η επθετικότητα του θα είναι ανεξάντλητη και τις επόμενες μέρες μπορεί να δούμε να γίνεται πραγματικότητα και η σύραξη Αμερικής με το Καθεστώς Ασάντ που δυστυχώς θα οδηγήσει σε ακόμη περισσότερες δυστυχισμένες καρδιές.

Στη προσωπική μας ζωή χρειάζεται ισορροπία και πάνω από όλα να μην οδηγλησουμε το θυμό να μας πάει κατευθείαν στο μάτι του κυκλώνα. Είναι σημαντικό να ανακαλύψουμε αυτά που μας καταπιέζουν.

Τα τετράγωνα Άρη – Κρόνου επιφέρουν ακόμη περισσότερες φοβίες και ανασφάλειες στα άτομα. Αν δεν κοιμάστε καλά……….

 

Διαβάστε τη συνέχεια στη Laimitomos.com

ARIS-KRONOS-200x200