Είναι αρκετά σημαντικό να μπορέσει κάποιος αστρολόγος να μπορέσει να βρει βασικά στοιχεία σε έναν χάρτη όπου θα μπορέσει το άτομο να προστατευτεί από μία ιδιαίτερα επικίνδυνη σχέση.  Πολλές φορές ακόμη και ένας όχι και τόσο γνώστης της αστρολογίας μπορεί μέσα από τους βασικούς κανόνες που θα αναλύσουμε να καταλάβει πότε μία σχέση μπορεί να βγάλει πολύ έντονα αρνητικά συνασθήματα με πολύ δυσάρεστα αποτελέσματα.  Πολλές φορές μάλιστα οι σχέσεις αυτές έχουν ως σκοπό το να μάθει κάποιος ένα μάθημα, αυτό το μάθημα πολλές φορές όμως μπορεί να είναι περισσότερο σκληρό από ότι θα μπορούσε εξελικτικά το άτομο να αντέξει.  Πολλές φορές οι συνθήκες που δίνονται στα βιβλία είναι απλουστευτικές εμείς σε ένα άρθρο σύντομα  θα  ασχοληθούμε με τις πιο ιδιαίτερες και πολύπλοκες σχέσεις που μπορεί να έχουν προβλήματα.

Επικίνδυνη σχέση Νο1: Κρίσεις στον 7ο οίκο

 Στις ακμές του 7ου οίκου και των δύο ατόμων υπάρχουν εξωκρόνιοι πλανήτες από διέλευση. Αυτός είναι ένας πολύ επικίνδυνος συνδυασμός και για εμένα προσωπικά είναι ο χειρότερος γιατί και οι δύο βρίσκονται εξελικτικά σε πολύ επικίνδυνες περιόδους στη ζωή τους οπότε και δεν μπορεί να λειτουργήσει λογικά το ζευγάρι ούτε και να κατανοήσει την πραγματικότητα των καταστάσεων. Θα πρέπει εδώ να σημειώσουμε ότι εκτός από τον Ουρανό τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα πρέπει να βλέπουμε και τον Χείρωνα.

Επικίνδυνη σχέση Νο2: Μην προσπαθείς να αλλάξεις τον κόσμο.

Ποτέ ένας Καρκίνος δεν θα ξεπεράσει την τάση του να μένει σπίτι ούτε ένας Τοξότης να περιοριστεί σε 4 τοίχους καθώς και ένας Ζυγός να ζήσει σε μία σχέση χωρίς επικοινωνία. Μην προσπαθείτε άδικα να αλλάξετε τον κόσμο δείτε τον χάρτη του ατόμου που σας αφορά η συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό και ανακαλύψτε τον άνθρωπο που είναι δίπλα σας έχοντας τη συνείδηση ότι μπορεί αυτός που αγαπάτε να μην είναι ταυτόχρονα και αυτός που ταιριάζετε και μην προσπαθείτε να τον αλλάξετε γιατί αυτό που πιστεύετε εσείς καλό μπορεί για τον άλλο να είναι η καταστροφή του. Όταν τα ζώδια είναι ιδιαίτερα σε χιαστί μεταξύ τους, οι σχέσεις μπορεί να έχουν πολλά προβλήματα.

 

Επικίνδυνη σχέση Νο3:

Η Σελήνη και ο Κρόνος πολύ έντονα συνδεδεμένοι στο γενέθλιο και στο συναστριακό επίπεδο. Όταν συμβαίνει το παραπάνω τα άτομα αργά η γρήγορα θα ψυχραθούν και ιδιαίτερα όταν μιλάμε για σχέσεις με διαφορά ηλικίας, τότε αυτό που μπορεί να συνδέει τα δύο άτομα δεν είναι η αγάπη αλλά το αρρωστημένο παρελθόν.  Ο άνδρας μπορεί για παράδειγμα να τα έχει με μία γυναίκα μεγαλύτερη. Στις σχέσεις με όχι μεγάλη διαφορά ηλικίας ο Κρόνος σε έντονη σχέση με τη Σελήνη φέρνει ψυχρότητα και άσχημες καταστάσεις. Όταν σε αυτούς τους πλανήτες υπάρχει σχέση όψης 8ης αρμονικής με τους κυβερνήτες 4ου και 10ου τότε υπάρχουν πολλά προβλήματα από το οικογενειακό περιβάλλον που πρέπει να λυθούν.

Επικίνδυνη σχέση Νο4

: Στη συναστρία ο Πλούτωνας και ο Άρης είναι δυνατά συνδεδεμένοι και ο Πλούτωνας επηρεάζει από διέλευση και τα δύο ωροσκόπια κάποια δεδομένη στιγμή. Σε σχέσεις που ο Άρης με τον Πλούτωνα έχουν πολύ δυνατή παρουσία και τα άτομα μπορούν να χαρακτηριστούν Αριανά η Πλουτώνια και υπάρχει μετέπειτα ένας διελαύνων Πλούτωνας να επηρεάζει της καταστάσεις οδηγούμαστε σε βίαια περιστατικά και δύσκολες καταστάσεις για να μπορέσουμε να τις χειριστούμε. Τα παιχνίδια εξουσίας και οι μάχες μέσα στη σχέση είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο και πολύ έντονο. Πολλές φορές το άτομο που είναι το Θύμα ωροσκοπιακά κεντρίζει τον θύτη, για παράδειγμα κάποιος  στο παρελθόν με άλλες σχέσεις του δεν είχε δείξει σημάδια βιαιότητας όμως η συγκεκριμένη σχέση μπορεί να ξυπνήσει έντονα βίαια ένστικτα.

Επικίνδυνη σχέση Νο5:

Διαφορές στης στοιχειακές ποιότητες μεταξύ των ατόμων σε συνδυασμό με δυσαρμονικούς πλανήτες μεταξύ τους που στο γενέθλιο είναι χωρίς όψεις. Τότε παρατηρείται μία ασυμφωνία μεταξύ των ανθρώπων και μπορεί πολλές φορές να υπάρχει αυτό ανεκδήλωτο με αποτέλεσμα να δημιουργείτε τεράστια σύγκρουση στο τέλος. Αυτές οι σχέσεις είναι χαρακτηριστικές γιατί πάντοτε στο τέλος ο ένας από τους δύο δεν κατανοεί συνήθως τους λόγους που έφυγε ο άλλος ενώ όταν φεύγει το ερωτικό πάθος τελικά μένει μόνο η συνήθεια και δεν αναπληρώνεται το πάθος από την αγάπη αλλά η ανία και η τελική λύση που είναι συνήθως το τρίτο πρόσωπο.

Επικίνδυνη σχέση 6:

Αυτή η σχέση δεν χαρακτηρίζετε από τους αστρολογικούς παράγοντες αλλά από της συνθήκες που γεννιούνται σε μία σχέση που είναι ανάμεσα σε 2 παντρεμένους  και ελλοχεύουν πολλούς κινδύνους. Για παράδειγμα μπορεί στον χάρτη ενός γάμου να δούμε τον Κρόνο ή Άρη μέσα στον 7ο, η να δούμε τον Ποσειδώνας σε τετράγωνα και αντιθέσεις με τα φώτα, αυτές είναι από τις πιο δύσκολες θέσεις στον χάρτη ενός γάμου. Ακόμη και η ίδια αυτή σχέση είναι κατάθεση ότι οι γάμοι τους είναι σε επικίνδυνη κατάσταση που πρέπει να προσέξουν.  Άλλες φορές ένας κλήρος της Τύχης σε σύνοδο με τον Κρόνο η αντίθεση μπορεί να δείχνει ένα γάμο που ότι και να γίνει πάντα θα έχει πολύ έντονα προβλήματα να αντιμετωπίσει. Ένας Κρόνος ένας Ουρανός, Ποσειδώνας η Πλούτωνας ακόμη και ο Δίας σε διέλευση είναι ικανός να δώσει την εναρκτήρια φάση μιας τέτοιας επικίνδυνης σχέσης που θέλει πολύ προσοχή.

4-facts-about-abusive-relationships