Από πολύ μικρός θεωρούσα ότι οι αστρολόγοι πρέπει να φύγουμε από τα στενά όρια της αστρολογικής μας πρακτικής και να προσπαθήσουμε να βγούμε από τις άνετες καρέκλες μας και τα ακριβά μας pc. Θεωρούσα πάντα σημαντικό να μπορέσουμε να είμαστε οι αστρολόγοι φορείς μίας κοινωνίας όπου θα δίναμε ένα καλύτερο παράδειγμα στο κόσμο. Ως έχοντες μπροστά μας τα μηνύματα του σύμπαντος, το απλό κέρδος θεώρησα πάντα ότι δεν μπορεί να ταιριάζει με κάποιον που δηλώνει ότι καταλαβαίνει εν μέρη τη γλώσσα του σύμπαντος.
Οι αστρολόγοι έχουμε μία τρομερή δυνατότητα να βοηθήσουμε τους ανθρώπους γύρω μας και να μπορέσουμε να αλλάξουμε αν το θελήσουν τη ζωή τους μέσα από τη δική τους προσωπική προσπάθεια. Θεωρώ πολύ σημαντικό ο αστρολόγος του 21ου αιώνα να είναι ο ιερέας ή ο ψυχολόγος της νέας εποχής αλλά με διευρυμένους ορίζοντες. Δεν μπορούμε λοιπόν όταν η κοινωνία στενάζει και βρίσκονται άνθρωποι ανήμποροι να καθόμαστε πίσω από ένα γραφείο και να προσφέρουμε τη πραγματική βοήθεια μιας ολοκληρωμένης ανάλυσης μόνο κάτω από ένα σεβαστό ποσό. Σαφώς και ο αστρολόγος είναι επαγγελματίας αλλά ταυτόχρονα είμαστε και ένα είδους λειτούργημα.
Για αυτούς που είναι λοιπόν πραγματικά σε ανάγκη και δεν έχουν να πληρώσουν θεωρώ σημαντικό ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε όλοι μας εθελοντικά ένα νέο πρόγραμμα που το ονόμασα Alphecca εμπνεόμενος από την Αραβική παράδοση όπου το Βόρειο Στέμμα θεωρούνταν για αυτούς ο αστερισμός των φτωχών. Συγκεκριμένα ονομάζονταν το μπολ των φτωχών. Έτσι με βάση τις ανάγκες μιας νέας εποχής όσοι έχουν αρχικά κάρτα ανεργίας σε ισχύ από τον ΟΑΕΔ με μία απλή παρουσίαση της κάρτας θα μπορούν να έχουν μία δωρεάν 100% χωρίς κρυμμένες χρεώσεις και κλασσικά τύπου «βλέπω κάτι αλλά δεν μπορώ να στο πω πρέπει να έρθεις από κοντά να με πληρώσεις» θα έχουν μία κανονική ανάλυση όπως θα έχουν και όσοι έρχονται κανονικά. Ο λόγος που αρχικά ξεκινάμε τόσο περιορισμένα είναι γιατί προς το παρόν το πρόγραμμα θα λειτουργήσει πιλοτικά και μετέπειτα θα προχωρήσει και σε άλλες κοινωνικές ομάδες. θα ήθελα να δείτε αυτή τη προσπάθεια ως ένα μέσο να βοηθήσετε αγαπητά σας πρόσωπα που μπορεί να μην έχουν τη πολυτέλεια ενός αστρολογικού ραντεβού και ούτε τη δυνατότητα να δεχτούν τη συμβουλευτική διαδικασία ενός αστρολόγου.
Όσοι λοιπόν προς το παρόν ανήκουν στα παραπάνω κριτήρια θα μπορέσουν να στείλουν ένα e-mail στο carchos@outlook.com όπου και θα μπορέσουμε να κανονίσουμε μία εντελώς δωρεάν συνάντηση χωρίς κανένα πραγματικά πονηρό σκοπό για την αρπαγή οποιουδήποτε ποσού.
Με σεβασμό και εκτίμηση
Χρήστος Άρχος
crb_nsa