Αυτός ο μήνας είναι από τους πλέον σημαντικούς για τα συναισθηματικά ζητήματα. Τολμώ να πως ότι είναι ένας ξακάθαρος μήνας που κανείς δεν χρειάζεται να φοβάται αρκεί να μην έχει λερωμένη τη φωλιά του. Ο Άρης καθόλη τη διάρκεια του μήνα θα βρίσκεται στο Σκορπιό. Πολλά έχουν ακουστεί για το Σκορπιό αλλά το βασικό του κομμάτι είναι η ικανοποίηση στο έπαρκο χωρίς όρια. Αυτό βέβαια μας οδηγεί σε πολλά προβλήματα καθότι ύστερα από τη μακροχρόνια καταπίεση του στο Ζυγό, θα ξεσπάσει και σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό θα βγάλει την επιθετικότητα του στις σχέσεις με δυσάρεστο τρόπο ιδιαίτερα όσο πλησιάζουμε το τέλος του μήνα.

Ο Άρης στο Σκορπιό θα κάνει ότι μπορεί για να μπορέσει να κατακτήσει τον άλλο και αν δεν τα καταφέρει δεν θα διστάσει να καταστρέψει τον εαυτό του αλλά και αυτόν που δεν κατάφερε να κατακτήσει. Εξάλλου η θέση αυτή είναι απόλυτη και βέβαια δεν σηκώνει πνευματικού τύπου συζητήσεις. Ο Άρης στο Σκορπιό θέλει να κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου του, πολλές φορές υπάρχει τόσο μεγάλη η ένταση και το πάθος που πραγματικά αντιμετωπίζουμε τους άλλους ως αντικείμενα: είναι δικιά μου!, είναι δικός μου!

Όλα αυτά βέβαια οδηγούν σε έκρηξη της σαγήνης και του πόθου αλλά ταυτόχρονα οδηγούν και σε δυσαρμονίες και δυσκολίες στην καθημερινή μας επικοινωνίας. Η θέση του Άρη στο Σκορπιό είναι αυτή της σεξουαλικής μας εξερεύνησης, πριν πάμε να ακουμπήσουμε τις πύλες του τοξότη και εξερευνήσουμε τους έξω στο Σκορπιό ανακαλύπτουμε τις κρυφές μας ανάγκες και πόθους έτσι αυτή τη περίοδο το ταμπού ξεπερνιέται αλλά μπορεί και να δημιουργηθεί ένα καινούριο, ο άνθρωπος μέσα στη πάλη του για την σεξουαλική του ικανοποίηση δέχετε να γίνει σκλάβος αντικειμένων, ιδεών και ανθρώπων.

Όσο η Αφροδίτη θα είναι στο Καρκίνο δηλαδή μέχρι τις 12/8 τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο άσχημα. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα μας δίνει το απαραίτητο συναίσθημα και ανάγκη να βοηθήσουμε τους άλλους ενώ ο ρομαντισμός θα βοηθήσει στο να μην γίνει τόσο ξεκάθαρη η σεξουαλικότητα του Άρη από την άλλη όμως μπορεί να μείνουμε κολλημένοι στο παρελθόν χωρίς να βλέπουμε τις νέες μας ευκαιρίες. Βέβαια οι νέες ευκαιρίες θα είναι περισσότερο παραπλανητικές παρά θα έχουμε κάπιο κέρδος, μην ξεχνάτε ότι η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό και ο Άρης χιαστί. Αυτό σημαίνει ότι το καινούριο δεν έχει και τόσο την τιμητική του παρά θα προσπαθήσουμε να ξανα – ανακαλύψουμε τους συντρόφους μας από το παρελθόν.

 

 

Διαβάστε τη συνέχεια του ερωτικού ωροσκοπίου εδώ!

arx_1_zps6bfa73ac