ερςτικο ωροσκοπιο

Ο έρωτας ήταν από παλιά το αντίπαλο δέος για το θάνατο. Έτσι και φέτος σας έχουμε ένα μεγάλο αφιέρωμα σε μία από τις μεγαλύτερες πηγές της ζωής: τον έρωτα. Το μεγάλο ερωτικό ωροσκόπιο είναι δομημένο για να μπορείτε να διαβάσετε τα 12 ζώδια ανα δεκαήμερο και αν είσθε δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι.

Το 2015 είναι η χρονιά ουσιαστική αλλαγής και επιτυχίας στον τομέα των σχέσεων! Θα μπορέσουμε να αλλάξουμε τη ζωή μας, όμως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσουμε το μέτρο! Η πιο σημαντική σχέση που θα αναπτύξουμε όλοι μας τη νέα χρονιά – ανεξαρτήτου ζωδίου – είναι η σχέση μας με τον ίδιο μας τον εαυτό! Το 2015 η ευτυχία μας θα κριθεί από το κατά πόσο είμαστε καλά με εμάς τους ίδιους! Τα αστρολογικά γεγονότα της χρονιάς που θα μας επηρεάσουν, είναι αρκετά και σημαντικά. Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά, θα πρέπει να μάθουμε να τιθασεύουμε την επιρροή αυτή, με τρόπο εποικοδομητικό.

Εύχομαι τη νέα χρονιά να καταφέρετε να διώξετε από κοντά σας τα «φαντάσματα» που σας κυνηγούν και να μπορέσετε να βρείτε την εσωτερική σας ηρεμία. Θυμηθείτε ότι τα προβλήματα αντιμετωπίζονται με θέληση, εξυπνάδα αλλά πάνω απ’ όλα με αγάπη! Τη στιγμή αυτή που η κοινωνίες μας σπαράζουν από τη μοναξιά ας ελπίσουμε ότι ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς, θα μας μάθει να κάνουμε παρέα πρώτα με τον εαυτό μας και μετά με τους άλλους.

Διαβάστε αναλυτικά τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις του ζωδίου σας και του ωροσκόπου σας !

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τον ωροσκόπο σας!

Για το ζώδιο του Κριού Διαβάστε εδώ!

Για το ζώδιο του Ταύροι διαβάστε εδώ!

Για το ζώδιο των Διδύμων διαβάστε εδώ!

Για το ζώδιο του Καρκίνου διαβάστε εδώ!

Για το ζώδιο του Λέοντα διαβάστε εδώ!

Για το ζωδιο της Παρθένου διαβάστε εδώ!

Για το ζώδιο του Ζυγού διαβάστε εδώ!

Για το ζώδιο του Σκορπιού διαβάστε εδώ!

Για το ζώδιο του Τοξότη διαβάστε εδώ!

Για το ζώδιο του Αιγόκερω διαβάστε εδώ!

Για το ζώδιο του Υδροχόου διαβάστε εδώ!

Για το ζωδιο των Ιχθύων διαβάστε εδώ!

erwtikos odhgos 2015 ερωτικος οδηγος 2015