Τον Απρίλιο ξεκινάμε νέο κύκλο μαθημάτων αστρολογίας για τους εξής κύκλους:

(κάθε κύκλος είναι το πολύ μέχρι 5 άτομων ενώ γίνονται και ιδιαίτερα) Για πληροφορίες στείλτε email με τίτλο: Μαθήματα αστρολογίας στο carchos@Outlook.com ή καλέστε στα 211 71 03 433 και 699 41 91 023

Τα μαθήματα γίνονται από κοντά αλλά και από απόσταση

1) Γενέθλιος χάρτης  (9 – 10 μήνες διάρκεια)

Ο γνωστός κύκλος όπου μας βοηθά για να μπορέσουμε να κάνουμε όλα τα υπόλοιπα. Η γνώση ενός καλού γενέθλιου χάρτη μας βοηθά να μπορέσουμε να κάνουμε μία πολύ καλύτερη ανάλυση σε όλα τα υπόλοιπα πράγματα. Από απλές βασικές αρχές ξεκινάει ο κύκλος μέχρι τη σύνθεση των διαφόρων στοιχείων του γενέθλιου που πολλές φορές μπερδεύει το μαθητή αλλά και τη σημαντική γενέθλια υπόσχεση.

2) Πρόβλεψη ( 9 – 10 μήνες διάρκεια)

(απαραίτητη η γνώση γενέθλιου)

Ο Κύκλος της πρόβλεψης είναι ο πιο βασικός καθότι με αυτόν ένας αστρολόγος μπορεί πραγματικά να δουλέψει και να κάνει σωστή δουλειά. Η γνώση της πρόβλεψης είναι σημαντική για να μπορέσει να δώσει ο αστρολόγος μία σωστή κατεύθυνση. Οι διελεύσεις δεν φτάνουν και αυτές μαθαίνονται με «μπακάλικο» τρόπο από άρθρα που το ένα αντιγράφει το άλλο. Μέσα στο κύκλο της πρόβλεψης μαθαίνει ο μαθητής, διελεύσεις, προοδευτικά, κατευθύνεις, τόξα, και άλλες σημαντικές τεχνικές μέχρι τη κατανόηση της εύρεσης της ώρας του πελάτη, εργαλείο πολύ σημαντικό μιας και οι περισσότεροι Έλληνες δεν ξέρουν με ακρίβεια την ώρα γέννησης τους

3) Ψυχολογική αστρολογία (2 χρόνια διάρκεια)

(απαραίτητη η γνώση γενέθλιου)

Ο μεγαλύτερο κύκλος ο οποίος εμπεριέχει πάρα πολλά πράγματα. Στη Ψυχολογική Αστρολογία ο μαθητής καλείτε να μάθει της βάσεις της Ψυχολογικής επιστήμης και να της συνδέσει με την  Ψυχό -Αστρολογία του Βάθους ( Αναλυτική) την Ανθρωποκεντρική αλλά και τη Ψυχοσυνθετική, ενώ κεντρικό ρόλο παίζει και η νέα Γνωστική – Συμπεριφορική κατεύθυνση στην Αστρολογία.  Μέσα από το κύκλο αυτό ο μαθητής καλείτε να ψάξει και ο ίδιος τον εαυτό του μετά το τέλος του 1/4 του κύκλου με προσωπική δουλειά και προσπάθεια ώστε να πετύχει πριν βοηθήσει τους άλλους να βοηθήσει τον εαυτό του. Η χρήση ψυχολογικών δεξιοτήτων είναι σημαντική στην οποία γίνεται εκμάθησης τους αλλά και η χρήση πραγματικών συνεδριών με κόσμο ώστε το άτομο να μάθει να χειρίζεται τα διάφορα τεστ και δεξιότητες που απαιτούνται.

4) Ψυχοσυνθετική αστρολογία (18 μήνες διάρκεια)

(απαραίτητη η γνώση γενέθλιου)

Η Ψυχοσυνθετική Αστρολογία είναι μία μορφή ψυχολογικής αστρολογίας που προσπαθεί να ερμηνεύσει τον άνθρωπο σε τρία επίπεδα. Ασυνείδητο, συνειδητό και υπερσυνειδητό. Αν και σε μεγάλη βάση χρησιμοποιούνται τεχνικές και θεωρίες της Huber ταυτόχρονα χρησιμοποιούνται τεχνικές περισσότερες βασισμένες στις θεωρίες του Assagiolli που είναι ο δημιουργός της ψυχοσυνθετικής τεχνικής. Ο Αστρολόγος μέσα από την τεχνική μαθαίνει να καταλαβαίνει τις βιολογικές και περιβαλλοντικές επιλογές και τα μεγάλα μπλοκαρίσματα που έχει κάθε άνθρωπος αλλά μαθαίνει να βοηθά τον άνθρωπο να μπορεί να βρει τον εαυτό του και να απελευθερώνεται.

5) Συναστρία και σχέσεις ( 4  μήνες διάρκεια)

(απαραίτητη η γνώση γενέθλιου και πρόβλεψης)

Ένας ιδιαίτερα σημαντικός κύκλος. Πως καταλαβαίνουμε πως ταιριάζουν τα ζευγάρια μεταξύ τους, πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για μία σχέση. Ποια η δυναμική στις οικογένειες και στις σχέσεις ανάμεσα σε συνεργασίες; Πως μπορούμε να βοηθήσουμε μία σχέση να βελτιωθεί. Πότε μπορεί να υπάρξει μία νέα σχέση αλλά και μία επανασύνδεση; Αυτά και άλλες σημαντικές πληροφορίες για την τέχνη των διαπροσωπικών επαφών και σεξουαλικής συμβατότητας

6) Κοσμοβιολογία (5 – 6 μήνες διάρκεια)

(απαραίτητη η γνώση γενέθλιου και πρόβλεψης)

Ο Reinhold Ebertin ήταν  ένας σημαντικός ερευνητής – κοσμοβιολόγος που έβαλε τον Πήχη πολύ ψηλά. Οι τεχνικές της κοσμοβιολογίας ακόμη και σήμερα είναι ανυπέρβλητες για την ερμηνεία και ανάλυση ενός χάρτη και έχουν υψηλή αποτελεσματικότητα σε ψυχολογικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο πρόβλεψης. Τα μεσοδιαστήματα αποτελούν ένα μοναδικό τρόπο διαχείρισης μιας γενικής πληροφορίας που μπορεί να λαμβάνουμε από ένα πλανήτη και να την κάνουμε συγκεκριμένη.

7) Επιλεκτική Αστρολογία ( 2 μήνες διάρκεια)

(απαραίτητη η γνώση γενέθλιου και πρόβλεψης)

Μία καλή αρχή μπορεί να μας βοηθήσει να μπορέσουμε να έχουμε και ένα καλό τέλος. Πάντα στη βάση ότι η κατάσταση του γενέθλιου παίζει μεγαλύτερο ρόλο από ότι οτιδήποτε άλλο, η επιλεκτική αστρολογία μας βοηθά να μπορέσουμε να γίνουμε αρκετά αποτελεσματική ώστε να δώσουμε μία χείρα βοηθείας στο κόσμο που θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα είτε με το να μειώσουμε τις αρνητικές επιρροές είτε να πολλαπλασιάσουμε τις θετικές δυνατότητες του ατόμου.

wordpress-banner-9-new.jpg