ηρ

 

Κάθε χάρτης είναι μοναδικός, κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Το Your Space σκοπό δεν έχει να αναπτύξει πλήρως την μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου, αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει εξάλλου σε ένα μικρό κείμενο και αφιέρωμα για κάθε μας ακροατή.  Αυτό που θα κάνουμε όμως είναι να αφιερώσουμε κάποια πολύ βασικά χαρακτηριστικά που έχει ο κάθε χάρτης που θα βοηθήσει το κάθε άτομο να μπορέσει να καταλάβει ως αφετηρία το άρθρο τον εαυτό του.

Χάρτης 1 11 1990

13:20 Αθήνα

 

Πολυαστρία στο Σκορπιό: 4 πλανήτες στο Σκορπιό και οι τρείς σε κανονική σύνοδο με τον Πλούτωνα να συνδέεται μέσω γέφυρας και να τους βάζει έτσι και τους 4 πλανήτες μαζί. Σκορπιός, ένα ζώδιο τόσο βαθύ αλλά και αυτοκαταστροφικό, το επιλογές άραγε θα κάνει στη ζωή του το αγαπημένο μας άτομο που αναλύουμε. Πώς τα πάθη θα κυριεύσουν τις επιλογές του και δεν θα του επιτρέψουν να ησυχάσει. Πως η θάλασσα προκαλεί τρικυμίες και κρύβει μυστικά που δεν έχουμε μάθει, έτσι και ο Σκορπιός προσπαθεί να κρύψει μυστικά αλλά ταυτόχρονα βιώνει τα πάντα στην απόλυτη ένταση. Δε θέλει να ξεπεράσει δεν θέλει να συμβιβαστεί, πρέπει να ζήσει το απόλυτο, αυτό το απόλυτο ας είναι και στα όρια της ύπαρξης μας ακόμη και αν γίνει μία περσεφόνη που θα μοιράζεται τη ζωή της ανάμεσα στο φως και στο σκοτάδι.  Ο Σκορπιός φέρνει και δύναμη αλλά και εξουσία θα μπορέσει άραγε το άτομο που μελετάμε να πετύχει αυτή την βαθιά και τόσο ουσιαστική ισορροπία ανάμεσα στο πλούτο και την κατανόηση των βαθύτερων αναγκών πιο βαθιά από τα χρήματα;  Η Αφροδίτη σε δύσκολη θέση δεν είναι έτοιμη για απλούς έρωτες, έρωτες επικίνδυνοι, βαθιοί που δεν μπορείς να τους ψηλαφήσεις αλλά μόνο να τους νοιώσεις στα άκρα. Μακάρι να μπορέσεις να μεταμορφώσεις αυτή την ενέργεια σε δύναμη και όχι σε ξόδεμα σε αυτοκαταστροφικές σχέσεις.

Όλο αυτό κάνει τετράγωνο με το Δία, υπερβολή και ακόμη περισσότερο συναίσθημα αλλά και κάθαρση, μία κάθαρση που θα έρθει κάποια στιγμή στη ζωή του ατόμου μέσα από τις σχέσεις του. Ο Δίας του 11ου ανασφάλειες μήπως δεν αγαπηθεί από τους άλλους, όσο φοβάσαι τόσο θα επιβεβαιώνεις τους φόβους σου, όταν δοθείς ισορροπημένα στις σχέσεις σου τότε θα είσαι και πραγματικά ευτυχισμένος/η , για να το κάνεις αυτό πρέπει να αλλάξεις τη φιλοσοφία της ζωής σου και να μην είσαι μέσα στην ιδέα του απόλυτου όλη την ώρα.

 

Ο Βόρειος σε σύνοδο με τον ωροσκόπο, το σημάδι των ζωών που αλλάζουν ριζικά κάποια στιγμή στη ζωή τους. Θα πρέπει κάποια στιγμή να πάρεις τα ηνία της ζωής σου και να γίνει όσο το δυνατόν πιο πολύ ανεξάρτητος/η να μπορέσεις να πατήσεις στα πόδια σου και να κάνεις τη δική σου επανάσταση. Η μοίρα θα σου φέρει έντονες αλλαγές και κάποια στιγμή θα αλλάξεις ριζικά ως προσωπικότητα, τότε θα γίνει ένα πολύ επαναστατικό και χειραφετημένο άτομο με βαθιά κατανόηση της ζωής σου.

 

Σελήνη σε τετράγωνο με Κρόνο και Ποσειδώνα. Να κοιτάξεις καλά τη σχέση με τη μητέρα σου και γενικά τη σχέση σου με τις γυναίκες. Να γιατρευτείς από αυτά που μπορεί να σε πληγώσουν συναισθηματικά, έχεις απίστευτη δύναμη και μπορείς να πετύχεις τόσα πολλά πράγματα μπορείς να αναγνωρίσεις καμιά φορά ακόμη και σε αυτή την ηλικία το πόσο δυνατή/ος μπορείς να γίνει και να αλλάξεις τα πάντα στη ζωή σου. Πρέπει όμως να αρχίζεις να εμπιστεύεσαι τα συναισθήματά σου. Τρομερή δημιουργικότητα και καλλιτεχνικό πνεύμα θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά στη ζωή σου απλά πρόσεχε για την όποια ανασφάλεια με τα θηλυκά στη ζωή σου που σε περιτριγυρίζουν μην κάνεις κακό στον εαυτό σου νοιώθοντας μειονεκτικός/η.  Να προσέχεις πάντα τη διάθεση σου και να μου έχεις ένα χαμόγελο για τον εαυτό σου.

 

Σχηματισμός «Το κουτί της Πανδώρας».  Έχεις έναν τόσο σπάνιο σχηματισμό (Δίας – Ερμής – Ποσειδώνας – Ερμής – Άρης με τις συνόδους που κάνουν με τους άλλους πλανήτες) που δείχνει ότι στη ζωή σου καλείσαι να κάνεις τόσα πολλά και σπουδαία πράγματα.

Αναζητάς την ασφάλεια και την σταθερότητα ανάμεσα σε ένα περιβάλλον και προσωπικότητα που έχει πολλές αντιθέσεις.  Δεν πρέπει να αφήσεις τις όποιες ανασφάλειες σου να σε κρατήσουν πίσω.  Έξω δείχνεις σίγουρος/η και δυνατός/η αλλά μέσα σου υπάρχει ένας φόβος και ανασφάλεια όμως δεν πρέπει να ξεχνάς ότι είσαι ένα τρομερά συνειδητοποιημένο άτομο και πως αυτό είναι το μεγάλο σου όπλο απέναντι στους άλλους.  Έχεις έναν απίστευτο θησαυρό μέσα σου και πρέπει να ανακαλύψεις ξανά τον εαυτό σου και να αφήσεις πίσω πεποιθήσεις και απόψεις άλλων ανθρώπων στη ζωή σου που σε μπερδεύουν!