Κρόνος – Ποσειδώνας: Κάθε εποχή θέλει τους Μάρτυρες της.

breaking-suspect-in-orlando-nightclub-shooting-identified-1465771421

Είναι τεχνική της ζωής να δημιουργεί μάρτυρες έτσι ώστε να μπορέσει η ανθρωπότητα να προχωρήσει. Από τους αστρολογισμούς είχαμε μιλήσει ότι θα έχουμε ανθρώπους που θα υποφέρουν έτσι ώστε να μπορέσει η ανθρωπότητα να προχωρήσει και να εξελιχθεί.

Χθες στις 12/6 /16 στις 2:02 τα ξημερώματα  ένας άνδρας Αφγανικής καταγωγής μπήκε μέσα σε ένα κλαμπ και σκότωσε 50 ανθρώπους ενώ τραυμάτισε άλλους 53, έχει τόσο μεγάλη σημασία αυτή η στιγμή γιατί είναι η 2η μεγαλύτερη σφαγή μετά τους Δίδυμους Πύργους η οποία γίνετα από τζιχαντιστή που μάλλον έδρασε ανεξάρτητα και ενάντια σε μία σεξουαλική μειονότητα.  Ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα σε ακριβές τετράγωνο που θα γίνει ακόμη πιο στενό σε λίγες μέρες με τον Δία να σχηματίζει ένα ταύ τετράγωνο και σε αυτό να συμμετέχει και ο Βόρειος Δεσμός. Είχαμε αναφερθεί ότι αυτές οι μέρες με τον Κρόνο / Ποσειδώνα θα είναι αρκετά δύσκολες και δυστυχώς θα δούμε περισσότερα.

osnatal

Οι άξονες του ωροσκοπίου είναι πάνω στο Aries point  ένα σημείο που δείχνει ότι αυτή η ημερομηνία θα έχει πολύ μεγάλη σημασία για την εξέλιξη πολλών πραγμάτων στη συνέχεια.  Ο Άρης ανάδρομος στο Σκορπιό να βγάζει έντονη βία που είναι καταπιεσμένη σε σχηματισμό Μπούμερανγκ με τον Ουρανό και τον Ήλιο – Αφροδίτη και βέβαια με μία τρομερή αντίθεση με τον Ερμή.  Αν ψάξουμε πιο βαθιά όμως θα δούμε τον σχηματισμό του Μάρτυρα που είναι το διπλό κλειδί του Γιοντ. Άρης σε χιαστί με Ουρανό (Ξαφνική βία) και αυτή σε χιαστί με Ήλιο – Αφροδίτη (Σεξουαλική βία) και Ουρανός – Σελήνη χιαστί (έλλειψη συναισθηματικής ανταπόκρισης). Την ίδια στιγμή Ουρανός εξάγωνο Ήλιος – Αφροδίτη ( Ο Ουρανός – Ήλιος και Ουρανός – Αφροδίτη είναι δείκτες ομοφυλοφιλίας στη μοντέρνα κοινωνία μας επειδή ακόμη θεωρείτε παρεκκλινουσα σεξουαλική συμπεριφορά από πολλούς) και Άρης σε εξάγωνο με Σελήνη που δείχνει την σχέση μεταξύ επιθετικότητας και συναισθηματικής ασφάλειας ( τα εξάγωνα σε αυτό το σχηματισμό εκμηδενίζονται λόγω των χιαστί).  Στο σχηματισμό αυτό έχουμε το τετράγωνο Ήλιου – Αφροδίτης με τη Σελήνη σε φάση ουσιαστικά 1ου τετάρτου που πάντα είναι μία φάση Δράσης ενώ αυτό το τετράγωνο είναι ουσιαστικά η μισή δομή ενός ταυτετραγώνου που σχηματίζεται με τον Χείρωνα που δεν είναι τίποτα άλλο από τη πληγή και το τραύμα που θα δημιουργούταν αυτή τη περίοδο.  Ο Άρης επάνω στην Κλείδα του Ουρανού δείχνει ξεκάθαρα ξαφνικό χτύπημα.

 

Μεσοδιαστηματικά ο Θάνατος γίνεται ακόμη πιο ξεκάθαρος.

Μεσουράνημα = Κρόνος/Πλούτωνας (μεσοδιάστημα Θανάτου) δείχνοντας την ξεκάθαρη περιοχή που θα γινόταν το φονικό.  Ενώ ο Βόρειος Δεσμός = Ήλιος /Κρόνος που δείχνει θρήνος σε ομάδες ανθρώπων το ίδιο και Βόρειος Δεσμός =Ήλιος Ποσειδώνας.  Το ότι θα είχαμε ένα βίαιο ξέσπασμα αποκαλύπτεται από τον Ήλιο/Άρη = Ουρανό και Αφροδίτη/Άρης= Ουρανό επίσης.   Η Σελήνη που είναι πάντα ο οδηγός σε ένα χάρτη είναι σε σύνοδο με τον Κλήρο της συμφοράς, των θανατηφόρων ατυχημάτων, του θανάτου και της θνησιμότητας γενικότερα.  Η Σελήνη επίσης είναι σε παραλληλία με τον Μένκαρ που δηλώνει πάντα θύματα του ασυνειδήτου ( θα δούμε στη συνέχεια ότι ο δολοφόνος δεν είναι μόνο ένας υποψήφιος τζιχαντιστής αλλά και ένας ψυχολογικά άρρωστος άνθρωπος.  Ο Ήλιος και η Αφροδίτη σχεδόν σε φάση εωσφορική τονίζουν ακόμη περισσότερο την σεξουαλική στόχευση του εγκλήματος.

 

Στον Χάρτη του Εγκλήματος με βάση την LED (Longitude equivalent Declination)  παρατηρούμε τον Χείρωνα να είναι πάνω στον Ωροσκόπιο δείχνοντας και το τραύμα, ενώ ο Άρης Κρόνος σε σύνοδο στον Τοξότη ( 2η και 5η αντίστοιχα) ενεργοποιούνται από το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα.

 

Όλος ο χάρτης μιλάει για φονικό με τον Κρόνο – Ποσειδώνα να γεννά μάρτυρες για να μπορέσουν να εξελιχθούν πράγματα στον Πλανήτη μας. Ας δούμε όμως και το χάρτη του δολοφόνου.

ομαρματιν

O Omar Mateen ένας Αμερικάνος Αφγανικής καταγωγής που ήταν παντρεμένος και χωρισμένος με παιδί αποφάσισε την 12η Ιουνίου να μπει σε ένα κλαμπ και να θερίσει 50 ανθρώπους.  Η Βία στο χάρτη του είναι ξεκάθαρη, η Πανσέληνος σχηματίζει ταυ – τετράγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο. Η Γυναίκα του ενημερώνει μετά τη σφαγή ότι ήταν περίεργος, καταπιεστικός , ότι την έκλεινε σπίτι να μη βλέπει την οικογένεια της και πως ήταν πολύ βίαιος.  Πιθανών η ώρα γένννησης του να μην έχει μεγάλη απόσταση από την 12η μεσημέρη που βάλαμε, εδώ η Πανσέληνος ενεργοποιείτε από τη Σύνοδο με τον Αλγκόλ τον μεγάλο κακεργέτη. Αν όμως γεννήθηκε νωρίτερα θα μπορούσε να είχε τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Κάπιουλους που επίσης βγάζει έντονη επιθετικότητα . ( για περισσότερες πληροφορίες για τους Απλανείς ακούστε την εκπομπή μας Αστρολογισμοί που έπαιξαν χθες)

Ο Ερμής ανάδρομος σε σύνοδο με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα βγάζει φανατικές ιδέες μέσα στο Σκορπιό και η ακόμη χειρότερη σύνοδος Αφροδίτης ανάδρομης με Πλούτωνα βγάζει ακόμη πιο βίαια χαρακτηριστικά  Η γενιά του 1986 τώρα γενικά πιστεύω θα βγάλει βίαια ξεσπάσματα γιατί έχει την αντίθεση του Ουρανού με τον Χείρωνα.  Μεσοδιαστηματικά είναι τον Άρη στο μεσοδιάστημα του Κρόνου / Πλούτωνα και τον Ήλιο και τον Άρη στο μεσοδιάστημα του Κρόνου/ Πλούτωνα. Όλα αυτά τα περισσότερα τουλάχιστον στο Σκορπιό δεν θα μπορούσαν να μην βγάλουν έντονη βία και να σκορπίσουν κάποια στιγμή θάνατο μεγάλης κλίμακας. O διελαύνων Άρης σε απόλυτη σύνοδο με τον Ήλιο του στο γενέθλιο ξεκαθαρίζουν γιατί έγινε τώρα το φονικό!

Ο δολοφόνος ήταν ξεροκέφαλος και με τον έντονο σκορπιό κάθετος στις απόψεις του. Ο έντονος θυμός του θα τον οδηγούσαν σε συχνά ξεσπάσματα βίας στους δικούς του ανθρώπους, αρκετά συμπλέγματα κατωτερότητας θα προσπαθήσουν να καλυφθούν με την αίσθηση υπεροχής που προσπαθούσε να έχει και μία τζιχαντιστική αντίληψη είναι ότι πρέπει για να οπλίσουν το χέρι τέτοιου ανθρώπου. Ο δολοφόνος είχε ψυχολογικά προβλήματα αλλά όχι δεν ήταν ένας ψυχολογικά κακόμοιρος άνθρωπος ήταν εκ γενετής μία μηχανή θανάτου ή μία μηχανή εσωτερικής μεταμόρφωσης αλλά η αμερικάνικη κοινωνία δεν έχει τις δυνατότητες να βοηθήσει τους ανθρώπους να πάρουν το σωστό δρόμο στο χάρτη τους. Είναι πιο εύκολο να σκοτώσεις παρά να μεταμορφωθείς και ακόμη πιο εύκολο είναι να το μυαλό μας να ακούσει τις ακραίες αντιλήψεις μιας θρησκευτικής κάστας. Το χέρι όμως του  Ομαρ Ματιν δεν το όπλισαν ο βίαιος μόνο χάρτης του και το τζιχάντ, τον όπλισαν όλοι οι ομοφοβικοί του κόσμου, τον όπλισαν οι άνθρωποι που κρύβουν το θέμα κάτω από το πάπλωμα, οι πνευματικοί …. Άνθρωποι που μιλάν για αμαρτωλές τάσεις και ανωμαλίες, το οπλίσαμε όλοι εμείς και οπλίζουμε καθημερινά το χέρι ανθρώπων όταν την ίδια στιγμή μία τραγουδίστρια πεθαίνει από έναν θαυμαστή της και όταν παιδί 14 χρονών πεθαίνει στη δική μας κοινωνία και όχι σε κάποια ξένη χώρα από το χέρι του φίλου του.

Όμως ακόμη και έτσι όλα έχουν μία θέση στο σύμπαν, η χθεσινή ημερομηνία δεν θα είναι μία ακόμη τυχαία στιγμή σφαγής, θα χρησιμοποιηθεί για να γίνουν εξελίξεις, τελικά ο δολοφόνος με τον έντονο Σκορπιό όπλισε το χέρι του για να σκοτώσει 50 ανθρώπους και όπλισε 50 μάρτυρες για να αλλάξουν το κόσμο μας.