Σημαντικός ο μήνας Αύγουστος όπου θα καθορίσει για τα περισσότερα ζώδια πάρα πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Είναι μία περίοδος όπου πολλά ζώδια θα μάθουν πολλά και σημαντικά ζητήματα και άλλα ζώδια που θα νοιώσουν ολοκληρωμένα και ικανοποιημένα ύστερα από πάρα πολύ σημαντικό διάστημα.

Αύγουστος, ο μήνας των αποκαλύψεων και των άκρων…

Οι πρώτες 18 μέρες είναι πιο τυχερές και ευχάριστες αλλά επίσης και πιο δημιουργικές για τους περισσότερους, ενώ το άλλο μέρος του μήνα είναι γεμάτο εντάσεις, συγκρούσεις, αποκαλύψεις αλλά και σημαντικές εξελίξεις που θα βοηθήσουν τον καθένα να μπορέσει να προχωρήσει στη ζωή του.  Όπως κάθε μήνας και αυτός έχεις τις πικρές του στιγμές και τις ευχάριστες του δονήσεις. Το σημαντικό όμως είναι ότι τα γεγονότα της περιόδου θα έχουν καθοριστικό χαρακτήρα για τη μετέπειτα πορεία μας. Είναι κάποιοι μήνες όπου η ζωή δεν έχει πρόβα αλλά πρεμιέρα και ο Αύγουστος και Σεπτέμβριος είναι από αυτούς τους μήνες όπου η προετοιμασία έχει τελειώσει και πια πρέπει να φανεί το αποτέλεσμα.

 

Οι αστρολογικές όψεις του μήνα!

Από την 1η μέρα του Αυγούστου  φαίνεται ότι ο μήνας ξεκινάει πολύ όμορφα. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα φέρει σημαντικές νέες σχέσεις και ερωτικές ευκαιρίες για τα ζώδια της φωτιάς του 3ου δεκαημέρου (Κριός – Λέων – Τοξότης) αλλά και σταθερή βελτίωση των οικονομικών σας ζητημάτων.  Την ίδια μέρα ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο φέρνει και πάλι για τα ζώδια της φωτιάς σημαντική επαγγελματική επιτυχία και σταθερότητα ενώ την ίδια στιγμή και τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι – Ζυγοί και Υδροχόοι) θα έχουν σημαντικές εξελίξεις και ευκαιρίες ευεργετούμενα από τα ζώδια της φωτιάς.

 

Στις 2 Αυγούστου μία σημαντική εξέλιξη θα έχουμε που θα απελευθερώσει αρκετά το κόσμο από το κύκλο της βίας και της σύγκρουσης που βιώσαμε το τελευταίο διάστημα. Ο Άρης επιτέλους μεταβαίνει στο ζώδιο του Τοξότη, μία θέση που θα χαλαρώσει κατά πολύ τα διάφορα επεισόδια φόβου και επιθετικότητας που είδαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα αν και στο τέλος του μήνα αυτό δεν θα ισχύει καθότι ισχυρές όψεις θα δημιουργήσουν προβλήματα. Ο Άρης στον Τοξότη θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες στα ερωτικά ζητήματα και στους στόχους των ζωδίων της φωτιάς αλλά και θα φέρει επαγγελματικές επιτυχίες αλλά και εντάσεις για τα ζώδια του Αέρα και τα μεταβλητά ζώδια αντίστοιχα.

 

Διαβάστε τη συνέχεια για τις όψεις και τα 12 ζώδια εδώ!

miniaies-problepseis-augoustou-christos-archos_b