Αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από όψεις που έχουν σκοπό να δουλέψουμε με τον εαυτό μας. Η Σελήνη στο Σκορπιό από τις 2/10 και για δύο και κάτι μέρες θα φέρει βαθιά συναισθήματα αλλά και ερωτικές κρίσεις.  

Στις 3/10 η Αφροδίτη σε εξάγωνο με το Βόρειο δεσμό μπορεί να φέρει σημαντικές νέες σχέσεις για τους Σκορπιούς και τους Ιχθείς ενώ στις 4/10 ο Ήλιος σε εξάγωνο με το Κρόνο βοηθά τους Ζυγούς-Κριούς-Τοξότες και Διδύμους να μπορέσουν να επιτύχουν σε σημαντικά επαγγελματικά σχέδια.
Στις 5/10 το πάθος έχει το πρώτο λόγο και Σκορπιοί-Ταύροι και Καρκίνοι-Αιγόκεροι μπορούν να πετύχουν μία νέα γνωριμία και σχέση ή να βουτηχτούν στην αυτοκαταστροφή μιας σχέσης από το παρελθόν ενώ ο Άρης σε τετράγωνο με το Δία την ίδια μέρα μπορεί να φέρουν μία έντονη ερωτική/σεξουαλική υπερβολή στη ζωή σας ιδιαίτερα αν ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο του Κριού-Ζυγού-Καρκίνου-Αιγόκερω!
Στις 7 του μήνα ο Ερμής μπαίνει στο Ζυγό και ευνοεί όλα τα ζώδια για να κάνουν νέες σχέσεις αλλά περισσότερο τους Κριούς-Ζυγούς-Διδύμους-Τοξότες.  Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει δηλητηριώδη πάθη και αρρωστημένες σχέσεις για τα παρορμητικά ζώδια του 2ου δεκαημέρου (Κριοί-Καρκίνοι-Ζυγοί και Αιγόκεροι).
evdomadiaies-erwtikes-provlepseis