Η Αφροδίτη στον Τοξότη επιτέλους δίνει το έναυσμα για περισσότερο απελευθερωμένους έρωτες ενώ φαίνεται ότι είναι η περίοδος όπου θα μπορέσουμε με το κατάλληλο τρόπο να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους που θα μας γεμίσουν τη καρδιά με συναισθήματα. Ο Τοξότης ζώδιο φιλελεύθερο και δυναμικό θα μας δώσει τη δυνατότητα να μπορέσουμε να πετύχουμε σχέσεις βασισμένες στο πνεύμα και στην ελευθερία και όχι τόσο στον σαρκικό έρωτα.  Προσοχή όμως στους παράνομους έρωτες γιατί ο Ποσειδώνας και ο Κρόνος καιροφυλαχτούν να δημιουργήσουν προβλήματα και να αποκαλύψουν κρυφές καταστάσεις.  Οι πιο τυχεροί στο ερωτικό κομμάτι αυτή τη περίοδο είναι οι Κριοί, οι Λέοντες και βέβαια οι Ζυγοί αλλά και οι Υδροχόοι.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και το ζώδιο σας!

ΚΡΙΟΣ

Είναι μία τυχερή περίοδος αυτή για εσάς μιας και η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη μπορεί να φέρει σημαντικές γνωριμίες είτε μέσα από ταξίδια είτε μέσα από χώρους εκπαίδευσης. Γενικά επιτέλους έχετε την ευκαιρία να μπορέσετε να διευρύνετε τις κατακτήσεις σας αλλά και εσείς εγκεφαλικά να είσαστε περισσότερο δεκτικοί απέναντι στους άλλους.  Σαφώς οι νέες σχέσεις ευνοούνται περισσότερο από τις επανασυνδέσεις και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας θα πρέπει να περιμένετε ότι οι σχέσεις σας θα είναι ιδιαίτερα επεισοδιακές. Αν έχετε ήδη μια σχέση μην εκνευρίζεστε χωρίς λόγο και διατηρήστε τη ψυχραιμία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν είναι για εσάς και η απόλυτα ερωτική περίοδος, αρκετές υποχρεώσεις και δουλειές θα σας ταλαιπωρήσουν και δεν θα σας δώσουν αρκετό χρόνο για να μπορέσετε να κάνετε πολλά πράγματα. Περισσότερο είναι μία περίοδος για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας που έχετε ήδη και να περάσετε όμορφες στιγμές μέσα από την καθημερινότητα. Όσοι ψάχνετε κάτι καινούριο μπορεί μία σχέση από το παρελθόν με αρκετά αρρωστημένα στοιχεία να επιστρέψει. Αν τελικά δείτε κάτι από το παρελθόν να έρχεται, πριν προχωρήσετε προσπαθήστε να δείτε πολύ προσεκτικά αν όντως ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει έχει αλλάξει χαρακτήρα και συμπεριφορά.  Το ερώτημα βέβαια είναι θέλετε να έχει αλλάξει;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ύστερα από αρκετά δύσκολες στιγμές επιτέλους έχετε και εσείς κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για να μπορέσετε να περάσετε καλά και να γνωρίσετε έναν άνθρωπο που θα σας κάνει να νοιώθετε ποθητοί. Εδώ και καιρό είχατε ξεχάσει ουσιαστικά το φλερτ και απότομα σοβαρέψατε μην έχοντας κάτι ιδιαίτερο στις ερωτικές σας σχέσεις. Η παρουσία όμως του Δία και της Αφροδίτης σε ερωτικούς τομείς θα σας δώσει το κατάλληλο έναυσμα να μπορέσετε να κάνετε νέες κατακτήσεις αλλά και να ανανεώσετε σχέσεις που έχουν κουραστεί πολύ. Οι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο θα έχετε και τη μεγαλύτερη τύχη ενώ οι του 2ου δεκαημέρου θα έχετε καταστάσεις που θα σας φέρουν σε κρίση με τη σχέση σας.  Τέλος οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο θα έχετε περισσότερο ευκαιρία ανανέωσης υπαρχόντων σχέσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όλες οι δύσκολες περίοδοι αλλάζουν τον εαυτό μας αλλά και αφήνουν το σημάδι τους. Ύστερα από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα βρίσκεστε στην ευχάριστη σχέση να μπορείτε να κάνετε μία ερωτική γνωριμία η οποία όμως θα είναι περισσότερο βασισμένη στο πάθος παρά στην λογική. Τα πάθη λοιπόν μπορούν να σας καθοδηγήσουν για αρκετό χρονικό διάστημα αλλά θα χρειαστεί να είσθε προσεκτικοί γιατί τα πάθη αυτά μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές κρίσεις σε πολλαπλά επίπεδα. Πράγματι λοιπόν ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο ερωτικά αυτή η περίοδος είναι κάτι παραπάνω από σημαντική όμως δεν παύει να είναι και επικίνδυνη, τα πάθη βλέπετε καμμιά φορά γίνονται και λάθη.

ΛΕΩΝ

Μετά από ένα αρκετά αδιάφορο κομμάτι σχέσεων με ανθρώπους παντελώς αδιάφορους και χωρίς κάποιο ουσιαστικό συναίσθημα να κυριαρχεί ήρθε επιτέλους η στιγμή να μπορέσετε να κάνετε ένα νέο βήμα στις σχέσεις. Όλα δείχνουν ότι ήρθε ο καιρός να μπορέσετε να προχωρήσετε σε κάτι καινούριο που θα σας αναστατώσει και θα σας κάνει να αλλάξετε μια για πάντα συνήθειες. Ακόμη και μοναχικοί να είσαστε η νέα αυτή σχέση θα σας κάνει να εμπιστευτείτε τελικά τον έρωτα και να μπορέσετε ακόμη και να προχωρήσετε σε επίπεδα που ούτε που το σκεφτόσασταν πιο πριν. Αν περιμένετε μία σχέση να γυρίσει από το παρελθόν είναι η κατάλληλη περίοδος για αυτό.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Περιμένοντας τον τέλειο έρωτα χάσατε πολλές σημαντικές ευκαιρίες και οι εκλείψεις της περιόδου σας ταλαιπώρησαν αρκετά και σας έφεραν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις.  Αυτή η περίοδος είναι σημαντική γιατί ένας νέος έρωτας, μία σημαντική νέα γνωριμία μπορεί πραγματικά να σας αλλάξει τη ζωή αλλά και να σας γιατρέψει από πληγές του παρελθόντος. Όσοι είσθε κοινωνικά σχετικά αποκλεισμένοι αυτό το διάστημα είναι καλό γιατί θα σας βοηθήσει να μπορέσετε να γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας γνωρίσουν με τη σειρά τους και άλλο κόσμο και με αυτό το τρόπο να αυξηθούν οι πιθανότητες μία νέας γνωριμίας.
ΖΥΓΟΣ

Με το Δία στο ζώδιο σας ήδη το 1ο δεκαήμερο θα είναι στα πάνω του αλλά και το 2ο θα έχει σημαντική τύχη στα ερωτικά του ζητήματα. Είναι μία περίοδος ακραία ερωτική και παθιασμένη. Νέοι έρωτες έρχονται στην επιφάνια, άλλοι σωτήριοι και άλλοι αυτοκαταστροφικοί άλλοι με περισσότερες ευκαιρίες για κάτι μόνιμο και άλλοι με σχέσεις που κρατάνε λίγο αλλά μένουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη μας.  Το 2ο δεκαήμερο είναι πιο πιθανό να γνωρίσει τόσο μεγάλη ένταση στα ερωτικά του ενώ το τρίτο είναι σε φάση απεξάρτησης από αρνητικές καταστάσεις και μπορεί να βρει πια τον εαυτό του.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όχι και τόσο σημαντική η περίοδος για τα ερωτικά σας αλλά είναι κατάλληλη για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα στις υπάρχουσες γνωριμίες και σχέσεις σας. Είναι μία σημαντική στιγμή να μπορέσετε να κάνετε το άλμα στη ζωή σας αυτό σημαίνει ότι με τον έρωτα σας μπορείτε να δοκιμάσετε να προχωρήσετε σε μία συγκατοίκηση ή σε ένα γάμο.  Οι ελεύθεροι θα έχετε περισσότερο δυνατότητα για μία επανασύνδεση αλλά φροντίστε αυτή η επανασύνδεση να μην είναι με κάτι που περισσότερα προβλήματα θα σας φέρει στη ζωή σας ξανά παρά θα σας κάνει ευτυχισμένους. Οι γεννημένοι Σκορπιοί στο τέλος του 1ου δεκαημέρου με αρχές 2ου δεκαημέρου θα είσαστε ιδιαίτερα τυχεροί μιας και ένας ονειρικός έρωτας μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα σας φέρει με σημαντικές ευκαιρίες και τύχη, χρειάζεται όμως προσοχή να μην πετάξετε την τύχη σας από το παράθυρο, είναι σημαντικό να κοιτάξετε πρώτα οι γεννημένοι Τοξότες του 1ου δεκαημέρου να μην χάσετε την επαφή με την πραγματικότητα αλλά και οι γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο να μην αφήσετε τις υποχρεώσεις και το χρόνο να σκοτώσει τη σχέση σας. Οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο θα είσθε και οι πιο τυχεροί με περισσότερες γνωριμίες και ξαφνικές σχέσεις να σας αναστατώνουν και να σας αλλάζουν τη πορεία της ζωής σας. Όταν ο έρωτας χτυπάει τη πόρτα καλό είναι να είμαστε λοιπόν προετοιμασμένοι για το καλό και το κακό γιατί ο έρωτας είναι καμμιά φορά δίκοπο μαχαίρι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σημαντική περίοδος για τις ερωτικές σας σχέσεις αυτή που φέρνει  πάθη και σημαντικές εντάσεις. Ότι θα γνωρίσετε κάτι έντονα καινούριο αυτή τη περίοδο είναι δεδομένο, όλο το πλανητικό σκηνικό φωνάζει για μία επερχόμενη ερωτική γνωριμία. Το πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι κατά πόσο έχετε μάθει από τις σχέσεις σας στο παρελθόν ώστε να μην κάνετε ξανά τα ίδια λάθη; Μπορείτε να κάνετε το άλμα και να επιλέξετε τον κατάλληλο άνθρωπο; Αν οι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο είσαι λίγο παραπάνω απασχολημένοι με τα επαγγελματικά σας και δεν έχετε χρόνο, οι του 2ου δεκαημέρου είσαστε έτοιμοι να βουτήξετε στα πάθη ενός ηφαιστείου ενώ οι του 3ου δεκαημέρου περισσότερο αναγνωρίζετε την ανάγκη σας για κάτι καινούριο.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για εσάς αλλά θα έχετε κάποιες ευκαιρίες να προχωρήσετε και να κάνετε κάτι καινούριο. Περισσότερο να κινηθείτε μέσα από φίλους και γνωστούς και αποφύγετε να κάνετε σχέσεις μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον καθότι μπορεί να σας προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα.  Οι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες και θα περάσετε καλύτερο ενώ το 2ο δεκαήμερο δείχνει αρκετά απασχολημένο με οικονομικά και επαγγελματικά θέματα για να φτάσουμε στο 3ο που προς το παρόν έχει χάσει την πίστη στον εαυτό του αλλά θα μπορέσει να δει σημαντικές αλλαγές πιο μετά.
ΙΧΘΕΙΣ

Κάποτε, ακόμη και στη μεγαλύτερη δυσκολία έρχεται η ώρα που θα ανατείλει ο Ήλιος και τότε όλα αλλάζουν. Αυτή η στιγμή ήρθε τώρα για εσάς και ύστερα από μια  πολύ σκληρή περίοδο για εσάς μπορείτε να ελπίζετε σε κάτι καλύτερο και ομορφότερο. Οι δεσμευμένοι θα έχετε το χρόνο να γιατρέψετε τις πληγές σας και να μπορέσετε να έρθετε αντιμέτωποι με τα προβλήματα σας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μη δειλιάσετε απέναντι στο χρόνο και να αντιμετωπίσετε τώρα τα θέματα. Οι ελεύθεροι του 1ου δεκαημέρου έχετε νέες γνωριμίες και σχέσεις ενώ το 2ο δεκαήμερο ίσως να είναι κάπως απασχολημένο με τα επαγγελματικά του ενώ το 3ο δεκαήμερο είναι σε μία έντονα αναγεννητική φάση με σημαντικές ερωτικές επιτυχίες.