Πλανητικές κινήσεις Ιανουάριος 2017.

 

 Βλέποντας κάτι χάρτες σε ένα ξένο Site εμπνεύστηκα ότι θα ήταν πάρα πολύ καλό με κάποιες τροποποιήσεις να παρουσιαστεί κάτι ανάλογο στην Ελλάδα. Έτσι στον παρακάτω χάρτη έχω όλες τις θέσεις των πλανητών πρώτα από Σελήνη μέχρι και Κρόνο όπου φαίνονται οι Ουσιώδεις τιμές με τους Πλανήτες πότε θα είναι σε κυβέρνηση, αδυναμία, πτώση και έξαρση.

 Γενικά οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες με Ερμή Ανάδρομο αλλά και Άρη σύνοδο Ποσειδώνα οπότε και πρέπει να περιμένουμε αρκετά δύσκολες στιγμές και ζωές να χάνονται.

 Παρατηρούμε ότι ο Ερμής από τις 5/1 μέχρι και τις 9/1 θα είναι στη δυσκολότερη φάση του καθότι θα είναι ανάδρομος αλλά ταυτόχρονα θα είναι και ανάδρομος δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στα σχέδια και στις μεταφορές.  Πολλά από τα προβλήματα λύνονται στις 13/1 όπου ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω.   Το ότι 9 με 10/1 είμαστε σε μεταβατικό στάδιο φαίνεται και από τις δύσκολες όψεις Ήλιου – Πλούτωνα (Σύνοδος) αλλά και Αφροδίτης – Βόρειου δεσμού  αλλά και Ήλιου – Ουρανού σε τετράγωνο.  Εδώ θα έχουμε αρκετούς χωρισμούς και δυσάρεστες ανατροπές.

 

Γενικά με την Αντισκιά Αφροδίτης – Δία αλλά και Ουρανού Αφροδίτης από 10/1 μέχρι και 13/1 θα πρέπει να περιμένουμε πολύ θετικά και ξαφνικά στοιχεία ενώ από την άλλη μέχρι και τις 9/1 τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα με την Κοντρααντισκιά Ουρανού – Ποσειδώνα, μία κοντρααντισκιά που θα ενεργοποιήσει και την Ηλιακή έκλειψη τον Φεβρουάριο και θα φέρει εντάσεις.  Το ότι μέχρι 13/1 θα έχουμε καλές στιγμές φαίνεται και από τα εξάγωνα Άρη – Πλούτωνα, Ήλιου – Χείρωνα και Ήλιου – Δία.  Εδώ θα έχουμε νέες σχέσεις αλλά και σημαντικές ευκαιρίες να ξεφύγουμε από καταστάσεις του παρελθόντος που μας καταπιέζουν.

  Δύσκολες είναι και οι μέρες 20 – 23 Ιανουαρίου όπου η Σελήνη θα είναι σε πτώση και ο Ήλιος στο ζώδιο της αδυναμίας του στον Υδροχόο ενώ την ίδια στιγμή θα έχουμε αντισκιά Ερμή – Κρόνου όπου και θα έχουμε σημαντικά μπλοκαρίσματα και δυσκολίες.  Μην ξεχνάμε ότι μία μέρα πριν έχουμε το δύσκολο τετράγωνο Άρη – Κρόνου.  Προσοχή στις μετακινήσεις αλλά και αύξηση των ατυχημάτων καθώς και αυτοκτονιών.

 

 Υπάρχουν όμως και πολύ ευχάριστα χρονικά διαστήματα όμως όπως το τελευταίο 3ήμερο του μήνα 29 – 31 Ιανουαρίου αν και θα υπάρχουν πιέσεις για σοβαρότερες σχέσεις μιας και ο Ερμής κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα

1

Στο δεύτερο μέρος του πίνακα βλέπουμε πάλι το Δία με το Κρόνο μέχρι και τον Πλούτωνα, τον Χείρωνα και τον Βόρειο δεσμό μαζί με τα 10 βασικά διελαύνοντα μεσοδιαστήματα.

 Βλέπουμε ότι όλοι οι πλανήτες βρίσκονται εκτός Σταθερού Σταυρού οπότε και Ταύροι – Λέοντες – Σκορπιοί – Υδροχόοι δεν θα έχουν ιδιαίτερες αλλαγές για το καλό ή για το κακό ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η Αντίθεση του Δία με τον Ουρανό που θα αδυνατήσει  μετά τις πρώτες 11 μέρες του μήνα οπότε και θα έχουμε στα παρορμητικά του 3ου δεκαημέρου λιγότερη θετική επιρροή αλλά και περισσότερες εντάσεις.

 

 Στα Σταθερά που είναι πιο απλές οι καταστάσεις προς το παρόν θα πρέπει να περιμένουν οι γεννημένοι στις αρχές του 3ου δεκαημέρου ενοχλητικές ανατροπές και δυσκολίες καθότι και το μεσοδιάστημα Δία / Κρόνου αλλά και το μεσοδιάστημα Κρόνου / Ουρανού προκαλεί διλλήματα ανάμεσα στην αντίδραση και στην υποταγή, στην επέκταση και στον περιορισμό, ανάμεσα στο καινούριο και στο παλιό.

 Από την άλλη οι σταθεροί των πρώτων ημερών με 0 – 3 μοίρες θα νοιώθουν αρκετά δύσκολα και ψυχολογικά θα είναι πεσμένοι με το μεσοδιάστημα του Κρόνου – Ποσειδώνα επάνω τους.

 Τέλος οι κερδισμενοι στο σταθερό οι γεννημένοι στα μέσα του Ζωδίου με 12 – 15 μοίρες καθώς το μεσοδιάστημα Ποσειδώνα  – Πλούτωνα φέρνει θαύματα στη ζωή τους και η Σεληνιακή έκλειψη το Φεβρουάριο θα το ενεργοποιήσει αυτό περισσότερο.

 Στα παρορμητικά έχουμε το μεσοδιάστημα του Δία με Ουρανό που ενεργοποιείτε έτσι και αλλιώς και από την ίδια την αντίθεση οπότε θα πρέπει να περιμένουν θετικές και αρνητικές ανατροπές όσοι γεννήθηκαν αρχές του 3ου δεκαημέρου των Παρορμητικών ζωδίων. 

  Από την άλλη οι γεννημένοι στις αρχές των παρορμητικών έχουν τον Δία με τον Ποσειδώνα και τον Ουρανό με τον Ποσειδώνα να τους ενεργοποιούν που σημαίνει απλά ότι η απλά θα κυνηγήσετε το όνειρο σας η θα βουλιάξετε στο τίποτα.  Λίγο πιο μετά οι γεννημένοι παρορμητικοί στην 3  – 4 5 -6 μοίρα των παρορμητικών πεθαίνετε συμβολικά για να κάνετε μία νέα αρχή.

 Τα μεταβλητά του 1ου δεκαημέρου τέλος ζώδια μέσα από τα Δία και Ουρανό με Πλούτωνα μεσοδιαστήματα πρέπει να ετοιμαστούν για κέρδη, υπερβολές, αλλά και ουσιαστικές μεταμορφώσεις σε όλα τα επίπεδα.

 Τα συνεχόμενα τετράγωνα του Κρόνου με τον Χείρωνα ξυπνάνε για τους γεννημένους μεταβλητούς πληγές και ανατροπές αλλά και την ευκαιρία για λύτρωση.

2

3