Αυτή την ημέρα κυριαρχεί η σύνοδος Άρη – Ποσειδώνα. Συνήθως αυτές οι όψεις οδηγούνε σε λανθασμένες εκτιμήσεις για το δρόμο της πραγματικής θυσίας. Η θυσία δεν είναι πραγματική αλλά τελικά εμπεριέχει ωφελιμιστικό χαρακτήρα που έχει να κάνει με βάση τα κατώτερα ένστικτα μας. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να κοιτάξουμε ουσιαστικά μέσα μας και να δούμε τον κρυμμένο μας εγωισμό. Αυτό μπορεί να γίνει ακόμη πιο έντονο από τη συνεχόμενη ένταση μεταξύ Δία και Ουρανού που οδηγεί σε φανατισμό και ιδιοτέλεια.

Από την άλλη σαφέστατα τα μεταβλητά του 1ου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέξουν λίγο περισσότερο μην υποχωρήσουν σε κατώτερα ένστικτα αλλά και να μην κινηθούν εγωιστικά ενώ τα παρορμητικά του 3ου δεκαημέρου έχουν σημαντικές επιτυχίες.

Προετοιμαζόμενοι όμως με την επερχόμενη είσοδο του Ήλιου με τον Πλούτωνα πιστεύω ότι τις επόμενες μέρες θα μπορέσουμε να καταλάβουμε τις ουσιαστικές μας δυσκολίες και θα προχωρήσουμε σε μία πιο ουσιαστική αναζήτηση της ζωή μας. Αυτό ισχύει ειδικά για το 2ο δεκαήμερο των παρορμητικών αν και θα πρέπει να προσέξετε τη δίψα σας για έλεγχο και εξουσία.

Είναι μία μέρα που είναι σημαντικό να μπορέσει το άτομο να βάλει όρια στις διαπροσωπικές του σχέσεις και να μπορέσει να αγαπήσει και να δώσει προσοχή στον εαυτό του.  Χρειάζεται περισσότερος ενθουσιασμός για τη ζωή  και δεν θα πρέπει να βλέπουμε απλά ότι η ζωή είναι δύσκολη.  Κάποιες φορές είναι σημαντικό να επιλέξουμε το μονοπάτι μας όσο και αν δεν μας αρέσει.

Τυχεροί της ημέρας Κριοί – Καρκίνοι – Ζυγοί και Αιγόκεροι του τέλους του 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου.

Η 1η, η 3η και η 7η ακτίνα ενεργοποιημένες περισσότερο αυτή την ημέρα ίσως δημιουργήσουν μία τάση του να μένουμε περισσότερο στις δομές και στα λόγια και όχι στην ουσιαστική αλλαγή.

%cf%84%ce%b5%cf%83%cf%84