Με τη Σελήνη να κάνει σύνοδο με τον Άρη και με τον Ποσειδώνα αυτή είναι μία ημέρα που μας καλεί να σπάσουμε τις συνδέσεις με οτιδήποτε μας προβληματίζει και οτιδήποτε μας καταπιέζει και μας αναγκάζει να λειτουργούμε ως Ρομπότ! Πολλές φορές προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε κάποια πράγματα αλλά ασυνείδητα τελικά οδηγούμαστε στο να κάνουμε τα ίδια και τα ίδια.  Πόσο μπορούμε να ξεφύγουμε από τις προσκολλήσεις μας;

Τα μεταβλητά καλούνται  για μία ακόμη φορά ότι δε μπορούν να κάνουν αυτό που θέλουν και βιώνουν περιορισμούς από το παρελθόν τους. Πολλές φορές το αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα είναι και η πραγματικότητα, ευθύνες μας οδηγούν να μην μπορούμε να κάνουμε βήμα όχι επειδή εμείς φταίμε αλλά από σφάλματα άλλων ανθρώπων.

Η επερχόμενη όμως σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα μας κάνει να πιστεύουμε περισσότερο στον εαυτό μας και τις επόμενες μέρες θα μπορέσουμε να βρούμε την άκρη έτσι ώστε η ζωή μας να γίνει πιο εύκολη και πιο λειτουργική. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα παρορμητικά του 2ου δεκαημέρου!

Το επερχόμενο εξάγωνο Δία με Κρόνο μας δίνει τη δυνατότητα να μπορέσουμε να χτίσουμε ανάμεσα στους περιορισμούς και στις ευκαιρίες ιδιαίτερα για όσους είστε γεννημένοι στις αρχές του τρίτου Δεκαημέρου του Ζυγού – Τοξότη – Κριού και Διδύμου όπου και είσθε και οι τυχερή της ημέρας.

Η 3η και η 7η ακτίνα πιο ισχυρές σήμερα μας κατευθύνει να μπορέσουμε να βάλουμε περισσότερη τάξη στην καθημερινότητα μας και μέσα από τους εσωτερικούς μας προγραμματισμούς να μπορέσουμε να βρούμε τι είναι αυτό που μας οδηγεί σε αυτοκαταστροφική συμπεριφορά.

3δδδ.png