Η Σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται από τις δύσκολες πιέσεις και εντάσεις που την τροφοδοτούν όψεις οι οποίες θα κρατήσουν λόγω της Πανσελήνου για τουλάχιστον 14 μέρες.  Οι όψεις της ημέρας αρκετές τροφοδοτούν όμως και αρκετές ευκαιρίες.  Ό Ήλιος και η Σελήνη σε Τετράγωνο με το Δία  θα φέρουν σημαντικές ευκαιρίες για επέκταση και ανάπτυξη αλλά και υπερβολές που μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικά προβλήματα τις αρχές του 3ου δεκαημέρου του Παρορμητικούς σταυρού (Κριός – Καρκίνος – Ζυγός και Αιγόκερως).

Θετικό βήμα της ημέρας η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που θα βοηθήσει Καρκίνους – Σκορπιούς και Ιχθείς των αρχών του 2ου δεκαημέρου να βρουν την ελπίδα εκεί που δεν το περιμένουν με επιτυχία στόχων ενώ Σκορπιοί και Παρθένοι κάνουν νέες σχέσεις.

Γενικότερα η Πανσέληνος βγάζει πόνο και συγκρούσεις ενώ θα έχουμε πολλούς χωρισμούς και έντονες κρίσεις στις σχέσεις.  Μέσα όμως από τους χωρισμούς νέες σχέσεις δημιουργούνται οι οποίες θα είναι υποσχόμενες.  Η Πανσέληνος αυτή βγάζει πολλά και έντονα γεγονότα λόγω της τάσης του κόσμου να κυνηγάει την υπερβολή.

Το θετικό της πανσελήνου είναι για το κομμάτι των γεννήσεων οπότε μπορείτε να γίνεται μαμά όσες θέλετε αν το προσπαθήσετε βέβαια ενώ οικονομικά φαίνεται ότι τα παρορμητικά ζώδια μπαίνουν σε περίοδο κρίσης.

Οι ακτίνες 3η, 6η και 7η, ενεργοποιημένες βοηθώντας μας να χτίσουμε από την αρχή ότι έχει καταστραφεί αλλά αρνητικά μας κάνει να θέλουμε να ελέγχουμε τους άλλους και να τους κατηγορούμε για τα σφάλματα μας.

dqwedwef