Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται από τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα. Μία όψη ιδιαίτερα θετική  που θα δώσει στα μεταβλητά (Δίδυμοι – Παρθένοι – Τοξότες και Ιχθείς) του 3ου δεκαημέρου σημαντικές ευκαιρίες για έναν καινούριο έρωτα αλλά και για οικονομικά ζητήματα. Μπορούμε λοιπόν να πιστέψουμε στα παραμύθια και κυρίως να τα κάνουμε πραγματικότητα; Η όψη αυτή μας λέει πως μπορούμε αρκεί να το θέλουμε και να προσπαθήσουμε αρκετά για να κάνουμε την αλλαγή στη ζωή μας.  Σημαντικές είναι και οι οικονομικές βελτιώσεις που γίνονται αυτό το διάστημα και που θα τις χαρούν κυρίως τα σταθερά ζώδια του 3ου δεκαημέρου ( Ταύροι – Σκορπιοί – Λέοντες – Υδροχόοι).

Το σημαντικό μήνυμα της ημέρας είναι αν μπορούμε να είμαστε μικροί ακόμη στη καρδιά, αν μπορούμε να δώσουμε από τον εαυτό μας κάτι όμορφο και αθώο και όχι κάτι που πολλές φορές είναι σκληρό και γεμάτο ένταση.  Η Μέρα αυτή είναι βάλσαμο για πολλά πράγματα και για όσους έχουν περάσει τραυματικές εμπειρίες στη ζωή τους, αν θυμηθείτε μία πληγή σας μην κάνετε πίσω και φοβηθείτε να τη δείτε ξανά μπροστά στα μάτια σας, ίσως ήρθε η ώρα να λύσετε προβλήματα από τα φαντάσματα του παρελθόντος.

Η 2η ακτίνα της Αγάπης – Σοφίας είναι πιο σημαντική σήμερα ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την ανάγκη για περισσότερη αγάπη και συγχώρεση αλλά αγάπη που δε ξοδεύετε χωρίς λόγο κάπου αλλά που μεταμορφώνει.

δσδσσ.png