Μία ημέρα που θέλει να μας προβληματίσει και να καταλάβουμε ότι είναι σημαντικό κάποιες φορές πρέπει να φεύγουμε από την άνεση μας και να παλέψουμε με ειλικρίνεια για αυτά που πραγματικά ζητάμε. Επίσης είναι μία μέρα που ίσως ανακαλύψουμε ότι αυτά που μας ικανοποιούσαν δεν μας καλύπτουν άλλο ή ακόμη χειρότερα νομίζαμε ότι μας κάλυπταν αλλά τελικά ήταν μία ψευδαίσθηση.

Πότε θα πάψουμε να θεωρούμε τη θυσία ως μία μορφή αγάπης αλλά τη πραγματική αγάπη ως θυσία; Ο Δίας με την Αφροδίτη σε χιαστί θα φέρει κάποια οικονομικά θέματα και δυσκολίες για τους γεννημένους Ζυγούς και Ιχθείς οπότε και χρειάζεται προσοχή στις οικονομικές σας επιλογές.

Τέλος είναι μία καλή μέρα για να κόψουμε κακές συνήθειες όπως το κάπνισμα ή να ξεκινήσουμε δίαιτα και να μπορέσουμε να χαλαρώσουμε με αγαπητούς φίλους.

Η 1η, η 3η και η 7η ακτίνα είναι ενεργοποιημένες  αυτή την ημέρα και είναι μία εκπληκτική ευκαιρία να μπορέσουμε να ενεργοποιήσουμε με όσο το πιο πολύ έντονο τρόπο τη θέληση μας αλλά εποικοδομητικά δημιουργώντας άλλες βάσεις στη ζωή μας.

δσδσσ.png