Η Σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται από τις τάσεις υπερβολής και έντασης που όμως τελικά μπορούμε να το διαχειριστούμε. Τα παρορμητικά του 3ου δεκαημέρου μπορεί να έχουν και ξαφνική τύχη όπου και θα ανανεωθούν και θα περάσουν πολύ καλά μέσα από ξαφνικά και ευχάριστα γεγονότα. (Κριοί – Καρκίνοι – Ζυγοί και Αιγόκεροι). Σημαντική ημέρα για να πατήσετε στα πόδια σας αλλά και να μπορέσετε να διευθετήσετε σημαντικές υποχρεώσεις.

Από την άλλη είναι μία ημέρα για τους μεταβλητούς ( Δίδυμοι – Παρθένοι – Τοξότες και Ιχθείς) όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να βρείτε την χαμένη σας επαφή με αγαπημένους ανθρώπους που θα σας δώσουν αρκετή αγάπη και ενδιαφέρον ενώ οικονομικά τα πράγματα δείχνουν να προχωράνε γοργά.

Τέλος οι σταθεροί ( Ταύρος – Σκορπιός – Λέων και Υδροχόος) θα έχετε σημαντικές εξελίξεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν σας, παλιές ιστορίες και καταστάσεις ανομολόγητες ξεπηδούν από το πουθενά για να λυθούν.

Η 1η και η 7η ακτίνα είναι οι πιο σημαντικές και μας δίνουν τη δυνατότητα με εύκολο τρόπο να δείξουμε την θέληση μας στο κόσμο και να μπορέσουμε υλικά να πετύχουμε τα όνειρα μας!

56.png