Η Σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται από το ημιεξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, μία όψη που δείχνει ότι ο κερδισμένος είναι αυτός που μπορεί να πληροφορηθεί σωστά για τα θέλω του και μπορεί να πετύχει πράγματα μέσα από σωστή κατανόηση του εαυτού του. Μέσα στο κλίμα της ανάγκης για επιτυχία σε μερικά πράγματα μπορεί να γίνουμε περισσότερο εμμονικοί και καταπιεστικοί με τους άλλους ανθρώπους αλλά ταυτόχρονα και περισσότερο αποτελεσματικοί σε πράγματα που μας καθυστερούσαν εδώ και καιρό. Είναι περίοδος δυναμικών αναλύσεων και λύσεων και προσπαθώντας μπορεί να υπάρξει σημαντική αλλαγή από προβληματικές καταστάσεις.

Υδροχόοι και Αιγόκεροι ιδιαίτερα του 2ου δεκαημέρου θα έχετε σημαντική επιτυχία σε πράγματα οικονομικής φύσεως αλλά και δουλειάς ενώ είναι και μία όψη που θα σας βοηθήσει να χαρείτε την παρέα με κόσμο που θα έρθει περισσότερο κοντά σας.

Η Σελήνη στους Διδύμους θα μας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς και δραστήριους ενώ είναι καλή μέρα για ξεκούραση με ένα βιβλίο. Δίδυμοι – Ζυγοί και Υδροχόοι θα περάσετε καλά με τα δικά σας πρόσωπα.

Η 1η και η 7η ακτίνα είναι οι πιο σημαντικές και θα φέρουν σημαντική αποτελεσματικότητα καθότι μέσα από τη τάξη θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους σκοπούς μας.

56