Μία ημέρα αρκετά έντονη και δύσκολη που χρειάζεται προσοχή καθότι το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα που συμβαίνει σήμερα και το μισό τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα φέρνει σημαντικές κρίσεις και προβλήματα που θα οδηγήσουν στο θυμό και στην επιθετικότητα. Είναι μία ημέρα με ιδιαίτερη πίεση και δυσκολίες αλλά και ξαφνικά ξεσπάσματα θυμού οπότε και χρειάζεται προσοχή. Η μέρα μας βγάζει τα πιο καταπιεσμένα μας στοιχεία και χρειάζεται προσοχή στο πως θα χειριστούμε το θυμό και τη καταπίεση.

Ο Άρης με τον Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια και προβλήματα για του 2ου δεκαημέρου τους Κριούς – Καρκίνους – Ζυγούς και Αιγόκερους ενώ και οι  Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου θα πρέπει να δώσουν αρκετή προσοχή μήπως βρεθούν σε εντάσεις.

Η 1η και η 7η ακτίνα είναι οι πιο σημαντικές αυτή την ημέρα και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή να μην χρησιμοποιήσουμε τη βία και τη δύναμη μας για να κάνουμε τα πράγματα να πάνε με το δικό μας δρόμο, είναι σημαντικό να συζητήσουμε και να μην βγάλουμε τα πιο έντονα μας αυτοκαταστροφικά κομμάτια.

%cf%86%ce%b3%cf%81%ce%b5%cf%84%cf%82%cf%81%ce%b5%ce%b7%cf%81%cf%84%ce%b7%cf%81%cf%82%ce%b5%cf%84%ce%b7